Annonsørinnhold

Nevrotiske agenter, FBI-hjelpere med skjulte motiv og de tøffeste politifolkene i bransjen – alt servert i beste actionstil. Seriefråtsingen på sitt beste får du med disse tre krim- og dramaseriene:


Hos Viaplay er det et stort spekter av gode serier og filmer.
Se hele utvalget her!

Om du er glad i krim, vil «The Blacklist» definitivt falle i god jord hos deg. Det er også en gladnyhet for deg som har sett de siste syv sesongene: Viaplay har nylig sluppet sesong 8.

Konseptet går nemlig ut på at den eneste personen som kan fange verdens verste kriminelle, er den beste kriminelle av dem alle. Selvfølgelig.

Serien starter med at FBIs mest ettersøkte mann, Raymond Reddington (James Spader), overgir seg uten en tilsynelatende grunn. Reddington, en slags fikser som ordner ressurser og detaljer for andre kriminelle, tilbyr FBI hjelp i arbeidet med å fange klientene sine. Men det er én betingelse: Han vil gjøre det kun om han får jobbe med den nye rekrutten Elizabeth Keen (Megan Boone) …

Etter å ha sett de første episodene, vil det bli tøft å ikke se de neste i samme slengen. For du jo bare finne ut av Reddingtons skjulte motiv. Ikke minst, episodene er latterlig gode – IMDb avslører at flere episoder har en score på over 9.0.  

Så skru på strømmetjenesten!


© 2020 Sony Pictures Television© 2020 Sony Pictures Television

Hos Viaplay er det et stort spekter av gode serier og filmer.
Se hele utvalget her!

Er du nysgjerrig på amerikansk etterretning og actionfylte avsløringer? Da må du få med deg denne klassikeren innen spionsjangeren. 

I nesten ti år har trofaste fans fulgt den amerikanske actionserien «Homeland» og særegne CIA-agenten Carrie Mathison, spilt av Claire Danes. Har du fortsatt ikke gitt serien en sjanse, er det virkelig på tide å skru på Viaplay. 

Plottet i den kritikerroste serien, med en IMDb-score på 8,3/10, tar med seg seerne på farefulle CIA-oppdrag til steder som Afghanistan, Pakistan, Beirut og Irak. Agentene avverger terrorisme og angrep på USA i en kompleks verden av etterretning, opportunister og allierte, internasjonal politikk og terrorister. Mens handlingen utspiller seg ute i «den store verden» frem til sesong 5, skildrer de neste to sesongene det amerikanske presidentvalget i 2016 og russisk innblanding og sabotasje av amerikansk politikk.

Ifølge serieskaperne, Alex Gansa og Howard Gordon, har hovedmålet med serien vært å fortelle om hvordan USA har reagert på terrorangrepet den 9/11, samtidig som de ønsket å vise kontraterrorisme-industrien som vokste frem i kjølvannet av tragedien.

Og hvor fascinerende er det ikke at serieskaperne har samarbeidet med folk på innsiden av etterretningsmiljøet å skape et mest troverdig bilde?


Fashion


© 2020 Showtime Networks, Inc., a CBS Company. All rights reserved


© 2020 Showtime Networks, Inc., a CBS Company. All rights reserved


© 2020 Showtime Networks, Inc., a CBS Company. All rights reserved

image.png

Se hele serieutvalget på Viaplay

119,-/mnd. Ingen binding.

Fra regissøren og produsenten av filmen «Fast & Furious», er serien «S.W.A.T.» enda et eksempel på god militærdrama som du bare må få med deg.

Serien følger en S.W.A.T.-sersjant, spilt av Shemar Moore, og hans team av topptrente menn og kvinner som løser forbrytelser i Los Angeles. «S.W.A.T.» står for «Special Weapons And Tactics» og er en betegnelse brukt på taktiske politienheter i USA. Dette er spesial-politi som har i hovedoppgave å takle farlige og vanskelige situasjoner – som terrorisme, bevæpnede gjerningsmenn og gisselsituasjoner. For å nevne noen …

Derfor, om du er glad i action og avansert politiutstyr, i samspill med smarte taktikker, samarbeid og raske avgjørelser, bør du logge deg inn på Viaplay!

Med fire tilgjengelige sesonger, kan vi garantere at dette vil være et spennende og morsomt show som gir mersmak.

Så hiv deg over tastaturet og strøm deg bort. 


©2020 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Personal protective equipment, Helmet

©2020 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Hos Viaplay er det et stort spekter av gode serier og filmer.
Se hele utvalget her!

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Viaplay

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)