– Slik sparer vi 15 000 i året

Den nye, smarte appen Kupp gjør det mye enklere for familien på fire å spare penger på matinnkjøp.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Erland Bakke og Sabrina Østlie bor i Oslo sammen med barna Amalie (15) og Jonas (14), samt de to kjæledyrene Leo (1) og Coco (12). Familien bruker om lag 3000 kroner i uken på dagligvarer og har testet Kupp i én uke for å se hvor mye de kan spare.

– Vi bladde enkelt gjennom alle kundeavisene som lå samlet i Kupp appen og fant raskt frem til butikkene med de beste tilbudene, forteller Erland.

ENKELT OG SMART: I appen vil du kunne lese tilbudsavisene til alle matbutikkene nær deg. Lagre kuppene du ser, og resten av det du trenger, i en smart handleliste. Foto: Schibsted Partnerstudio

Genial søkefunksjon

Erland liker spesielt godt søkefunksjonen som gjør det enkelt å sammenligne prisen på varene familien vil handle.

– Vi sparte blant annet 25 kroner på Norvegia osten og 30 kroner på brusen vi hadde tenkt å handle inn til helgen uansett. Etter en uke hadde vi spart over 300 kroner på helt vanlige dagligvarer, bare ved å sjekke appen.

– I løpet av et år blir det jo store besparelser. Vi kan spare hele 15 000 kroner årlig ved å bruke Kupp, forteller Erland.
VIL DU OGSÅ SPARE PENGER PÅ DAGLIGVAREHANDEL? LAST NED APPEN KUPP HER

ENKLERE Å PLANLEGGE MATINNKJØPENE: Med handlelisten på telefonen blir handlerunden målrettet og effektiv. Foto: Schibsted Partnerstudio

Nærbutikken hadde gode tilbud

Det blir fort en vane å handle i de samme butikkene, og akkurat det er ikke alltid mest lønnsomt.

– Jeg oppdaget blant annet at nærbutikken vår, som vi ikke handler i så ofte, hadde flere interessante tilbud for oss, forteller Sabrina.

Hvor og hvordan du handler påvirker totalkostnaden. Med appen Kupp kan du organisere innkjøpene dine på tvers av butikkene. Appen viser deg alle dagligvarebutikkene i et praktisk kart, og her ser du også åpningstidene.

SE HVOR MYE PENGER DERE KAN SPARE PÅ Å BRUKE APPEN KUPP

– Dette er det smarteste med appen

Tobarnsmoren liker å lage handlelister, og har skrevet mange for hånd.

– Det hjelper jo ikke med handlelister når man glemmer dem hjemme så ofte, smiler Erland.

MYE Å SPARE: – Jeg er veldig for brukervennlige hjelpemidler som kan hjelpe folk med å planlegge matinnkjøpene sine! sier forbrukerøkonomen Magne Gundersen.

Med Kupp er handlelisten din alltid med deg på telefonen. Akkurat det er noe av det smarteste med appen, mener forbrukerøkonom Magne Gundersen i Sparebank 1. Innkjøp av dagligvarer er nemlig en av de største utgiftspostene vi har, men samtidig den posten som mange har minst oversikt over.

– Den som lager sin handleliste med Kupp og holder seg til denne, kommer til å se store besparelser!
LAST NED APPEN KUPP HER

Kupp gir deg kontroll over innkjøpene

Når du handler på måfå, ender du fort opp med å betale for mye eller kjøpe varer du egentlig ikke trenger.

– Kupp er utviklet nettopp for å gi deg full oversikt over alle innkjøpene dine. Her finner du de beste tilbudene samlet på et sted, så legger du bare det du vil ha i den smarte handlelisten, forteller Jørgen Elton Nilsen, leder i VG Lab.

POSITIVE TIL KUPP: Erland Bakke og Sabrina Østlie kommer til å fortsette med å bruke appen for å oppdage gode tilbud og lage handlelister. Foto: Schibsted Partnerstudio

tracker