SENTRALT: Leilighetene ligger sentralt med kort avstand til alle fasiliteter og kollektivtilbud.

SENTRALT: Leilighetene ligger sentralt med kort avstand til alle fasiliteter og kollektivtilbud.

Tre generasjoner i samme oase – midt i Lørenskog

Silje Margrethe og Anders så etter brukt bolig, men ombestemte seg da de oppdaget at de kunne få en ny og romslig leilighet med nærhet til alt – også foreldre og besteforeldre.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Midt i Lørenskog, med kort vei til det meste, ligger Solheimstunet. Siste byggetrinn blir en idyllisk, liten oase med 56 leiligheter fordelt på to bygg, grøntaraler og små tun når det står ferdig. Både foreldrene og besteforeldrene til Anders Risan hadde allerede sikret seg bolig i de første byggetrinnene av Solheimstunet da yngste generasjon la ut på boligjakt.

– Vi så i utgangspunktet på brukte boliger, men så viste det seg at vi kunne få en nesten tilsvarende leilighet som var helt ny. Banken mente det også var en god idé, rent økonomisk, sier kjæresten Silje Margrethe.

NYTT OG LYST: Silje Margrethe Nygård og Anders Risan gleder seg veldig til å flytte inn i splitter ny leilighet i byggetrinn 3. Fra før har besteforeldrene til Anders kjøpt i byggetrinn 1, foreldrene i trinn 2. VGPS

Paret har kjøpt en splitter ny 3-roms på 70 kvadratmeter. Kontrakten ble skrevet vinteren 2019, og i år flytter de inn. På kjøpet får de også balkong, heis og parkeringsplass.

– Det var mange ting vi likte ved leiligheten, og spesielt planløsningen. At det er to bad, det ene med adgang rett fra soverommet, likte vi godt, forteller Anders.

– I tillegg er det plass til et lite walk-in-closet mellom badet og soverommet, sier Silje fornøyd.

Klikk på karusellen for å se flere fine bilder fra leilighetene i Solheimstunet:

HER KAN DU LASTE NED SALGSOPPGAVE OG PRISLISTE FOR BYGGETRINN 3

Kort vei til absolutt alt

Solheimstunet består av totalt tre byggetrinn og 215 leiligheter. Nygård og Risan har kjøpt i det tredje og siste trinnet som bygges nå. Usbl-prosjektet ligger midt i smørøyet av Lørenskog, med kun en kort gåtur til Metrosenteret, bussterminalen rett rundt hjørnet og store friluftsområder med Østmarka som kjerne.

– Jeg er lærer og jobber på Strømmen, så for meg er det veldig kjekt med så kort vei til bussen. Det tar heller ikke lang tid å komme seg inn til Oslo sentrum om vi vil dit, sier Silje Margrethe.

Klikk på modellen under for å se ledige leiligheter:

Både Anders og Silje Margrethe er vokst opp i nærheten av Lørenskog, og bor hos sine respektive familier i påvente av at leiligheten skal bli ferdig. For Anders blir veien særlig kort, i og med at både foreldre og besteforeldre allerede er installert her.

– Vi så først på en leilighet hvor vi kunne se bort på foreldrene mine fra balkongen. Det ble kanskje litt tett, så det er greit at vi får utsikt en annen vei, sier han og ler.

– Vi er begge familiekjære mennesker, så jeg tror det kommer til å bli veldig hyggelig, sier Silje Margrethe.

Meld din interesse for bolig i Solheimstunet!

Høy kvalitet og tett oppfølging

I siste byggetrinn er 45 av de 56 enhetene solgt. Det er romslige leiligheter som nå er igjen, 4-roms på 90 kvm og nesten 110 kvm. Dette er leiligheter som passer godt for dem som vil flytte fra en enebolig til en romslig og lettstelt leilighet. Geir Nyland i Eiendomsmegler 1 har solgt alle leilighetene, og tror det er flere grunner til at prosjektet har gått så bra.

– Det ligger jo veldig sentralt i Lørenskog. I tillegg er det et prosjekt med mange gode kvaliteter. Det er underjordisk garasje, heis opp til alle leilighetene og generelt høy standard med vannbåren gulvvarme i alle rom, sier Nyland.

Klikk på karusellen for å se flere bilder fra Solheimstunet og området rundt:

Eiendomsmegleren har, i likhet med det unge paret, latt seg overraske over prisnivået på nytt og brukt.

– Jeg tror det er mange som undervurderer kostnadene ved å pusse opp en brukt bolig. I tillegg er det mange fordeler med et nybygg, sier Nyland.

Han trekker frem lydisolering, lavere fyringskostnader, bedre standard på det elektriske og brannsikring. Usbl-prosjektet ligger dessuten foran tidsskjemaet med ett kvartal.

– Det har vært veldig få feil og mangler ved de overtakelsene vi har hatt, så jeg må få skryte litt av byggherren her. Det er veldig god kontakt og oppfølging med kundene, sier megler Geir Nyland.

Meld din interesse for bolig i Solheimstunet!

tracker