100 serier du bør se nå

Sunt, godt og bærekraftig er stikkordene for den allsidige poteten. La deg inspirere til hvordan du kan bruke potet på nye måter!


Glem «less is more». Med strømme-TV bør mantraet være «more is more» – slik at du virkelig kan velge det du har mest lyst til å se.

Derfor har TV 2 Sumo et helt univers av serier – i alle sjangre. Her er våre anbefalinger. Se dem nå!

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Kompani Lauritzen

Ny sesong melder seg til tjeneste

Dag Otto inviterer 14 nye kjendiser til å delta i hans spesialutdanning, der de gjennom streng militær disiplin og beinharde øvelser og konkurranser, skal bli til den beste versjonen av seg selv. Det blir både vondt og vakkert når Kompaniet stiller i giv akt fra 13. mars.

Se Kompani Lauritzen

1

Kaserneliv

Kompani Lauritzen fra innsiden

Når øvelsene er over fortsetter hverdagslivet på Setnesmoen leir. I Kaserneliv får vi et innblikk i hvordan deltakerne opplever å ha det militære regimet til stede døgnet rundt.

Se Kaserneliv


1b

Alle elsker David

Mannen bak stjernene

I en helt ny serie følger vi manager David Eriksen og hans sjarmerende, men utradisjonelle familie. I Davids nye firma er tempoet høyt og fallhøyden stor.

Se Alle elsker David

2

The Sister

Påskekrim: Nervepirrende drama

Nathan har tilsynelatende alt: Konen Holly, baby på vei, og en spennende jobb. Men han har aldri klart å glemme den verste kvelden i sitt liv, og festen der den unge kvinnen Elise forsvant. Bare Nathan og han gamle venn Bob vet hva som skjedde, og en dag står han på døren med skremmende nyheter: De graver i skogen! Vår egen Amrita Acharia, kjent fra Frikjent og Good Karma Hospital, spiller en av hovedrollene i dette nervepirrende dramaet.

Se The Sister

3

Kardashians

Slutten på en æra

Det er slutten på en æra når aller siste sesong med favorittfamilien vår nå ruller over skjermen. Etter 14 år, 20 sesonger og flere hundre episoder takker de for seg og vi kommer alle til å ugly cry (i ekte Kim K-stil) når den siste episoden er ferdig.

Se Kardashians

4

© abc studios

Grey's Anatomy

Verdens lengstlevende legedrama

Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey-Sloan Memorial Hospital i Seattle. Med Covid-19 har de i tillegg fått en helt ny hverdag, etter at pandemien rammet USA på verst tenkelig vis. Nye episoder!

Se Grey's Anatomy gratis

5

Spy City

Lekkert spiondrama i gamle Berlin

Berlin 1961: En vanæret britisk spion, Fielding Scott, får sjansen til å rette opp igjen omdømmet sitt ved å overvåke avhoppingen til en østtysk forsker. Alt går galt og Fielding innser at det er en forræder i hjertet av den allierte sikkerhetstjenesten.

Se Spy City

6

Badehotellet

Dansk badeidyll og forviklinger

Danske Badehotellet er en lun og varm serie som veksler mellom tragedie og komedie, og tar for seg livet og intrigene på et litebadehotell nær Skagen fra 1920 til -40-tallet. I nyeste sesong har krigen nådd Danmark, og på Badehotellet venter nye forviklinger. Nye episoder ute nå.

Se Badehotellet

7

Resident Alien

Undercover romvesen med et oppdrag

Skal du bare se ett sci-fi dramakomisk lege-mordmysterie i år, bør du sjekke ut denne! Et romvesen har landet på jorden og utgir seg for å være lege i en liten by i Colorado. Han må tilpasse seg småbylivet samtidig som han prøver å fullføre et hemmelig oppdrag: Å ta knekken på menneskeheten. Nye episoder!

Se Resident Alien

8

A Million Little Things

Vi er i det minste i det sammen

Det har blitt sagt at vennskap ikke er én stor ting, men en million små ting. Det stemmer for denne vennegjengen fra Boston som ble kjent under uventede omstendigheter. Noen har oppnådd suksess, andre sliter i karrieren og forholdet, men felles er at alle føler at de står fast i livet. Når en av dem dør uventet, får det de andre til å innse at de må begynne å leve. Nye episoder ute nå.

Se A Million Little Things

9

Temptation Island

I paradis finnes mange fristelser

Fire par blir med på en reise hvor forholdet deres blir satt på prøve. Hver for seg skal de møte single og potensielle nye partnere. Gir de etter for fristelsene, eller holder de sammen?

Se Temptation Island

10

Prodigal Son

Mørkt og spennende krimdrama

Kriminalpsykolog Malcolm Bright har en gave. Han vet hvordan mordere tenker og hvordan deres sinn fungerer. Hvorfor? Faren hans er “The Surgeon”, en beryktet seriemorder med mer enn 20 liv på samvittigheten. Prodigal Son følger Bright når han bruker sin far for å komme inn i hodet til mordere, og slik hjelper han NYPD med å løse saker. Denne velspilte og nervepirrende spenningsserien er hyllet av kritikere og er en av USAs hotteste akkurat nå!

Se Prodigal Son

11

The Rookie

Lettsett politidrama full av humor og varme

The Rookie er en lettsett, underholdende og engasjerende fortelling om John Nolan – som halvveis i livet bytter karrierevei og forsøker å bli politimann.

Se The Rookie

12

Toll

De holder Norge trygt

Hver dag forsøker noen å smugle våpen, narkotika og andre ulovlige varer inn i Norge. Møt gjengen som prøver å stanse dem.

Se Toll

13

Walker

Actionfylt seersuksess

Cordell Walker er tilbake i Texas Rangers etter å ha jobbet undercover. Nå vil han finne ut omstendighetene om konas mistenkelige død, samtidig som han prøver å finne tilbake til sine barn. USA-premieren av «Walker» ble sett av hele 2,4 millioner seere!

Se Walker

14

Huskestue

Tett kunnskapshullene dine

Et uhøytidelig spørreprogram, ledet av Kristian Ødegård, som setter gjestene og seernes kunnskapsnivå på prøve i temaer man strengt tatt burde vite noe om. Fast lagkaptein er Dag Otto Lauritzen, som i hvert program får selskap av 3 nye gjester.

Se Huskestue

15

Schitt's Creek

Før var de rike. Nå er de… her

En familie mister sin enorme formue, og må flytte til det lille og forlatte stedet Schitt’s Creek. Familien blir presset inn på to små motellrom, og blir tvunget til å tilbringe tid med hverandre. Ikke visste de hvor lite de faktisk kjente hverandre, og hvor fantastisk det etter hvert blir når kjærligheten mellom dem øker for hver episode som går. Schitt's Creek er en hysterisk morsom og utypisk sitcom, som virkelig kommer under huden på deg. Serien har også vunnet det som er av Emmy og Golden Globe-priser. Se alle sesongene!

Se Schitt's Creek

16

Godfather of Harlem

Fra skaperne av «Narcos»

Godfather of Harlem er basert på historien om den beryktede krimsjefen Bumpy Johnson, som på begynnelsen av 1960-tallet kommer ut etter ti års fengsel og finner nabolaget han en gang styrte i total kaos. Bumpy må involvere Genovese-familien for å få tilbake kontrollen, og danner en allianse med den radikale predikanten Malcolm X. Bumpy befinner seg nå midt mellom Malcolms politiske gjennombrudd og en mafiakrig som truer med åsette hele byen på hodet. Snart ny sesong!

Se Godfather of Harlem

17

Harrow

Briljant patolog på dypt vann

«Harrow» er en glimrende rettsmedisiner med stor autoritetsforakt. Hans usvikelige empati for ofrene hjelper ham å løse sakene ingen andre kan. Se tre hele sesonger!

Se Harrow

18

Homeland

Verdens beste spionserie?

Carrie Mathison ofrer alt for å stoppe terror og sammensvergelser. TV 2 Sumo har alle sesongene av det som må sies å være verdens beste spionserie!

Se Homeland

19

Pennyworth

Stilsikker britisk agent-action

En tidligere britisk SAS-soldat i begynnelsen av tjueårene forlater tjenesten og starter sitt eget sikkerhetsselskap i et splittet og røft 1960-tallets London. Her jobber han sammen med den unge milliardæren Thomas Wayne, som ennå ikke er blitt far til Bruce Wayne – mannen vi alle kjenner som Batman. Pennyworth er en stilsikker, brutal og annerledes serie. Nye episoder!

Se Pennyworth

20

Og ennå har vi så vidt begynt å vise frem seriemulighetene i TV 2 Sumo.

Her er 80 godbiter til!

Alex&Aune

Vakkert vennskap i åpent landskap


21

Baghdad Central

Han mistet alt. Nå står datterens liv på spill


22

Being 29

Pinlig gjenkjennelig

23

Below Deck

Hard jobbing, hardere festing

24

Best Fr

Blood

Det er noe han ikke sier

25

Best før

Tre sesonger pinlig forvikling – i sin beste alder


26

Broslo

Store drømmer, stor kunst

27

Bulletproof

Actionspekket «buddy-cop»


28

Bloggerne

Tett på influenserne

29

Catch-22

Stjernespekket svart komedie

31

Bloggerne

Bäckström

En herlig usmakelig etterforsker

30

Cobra

Bingevennlig serie om et land i krise


32

Condor

Klassisk spionthriller med høy puls

33

Den du veit

Er du en Mozart eller en Mads Hansen?


34

Blålys

Med politiet på jobb

35

Blalys

Ekspedisjon Lothepus

En cowboy ut av komfortsonen

36

Enten/Eller

Forelsket, men fullstendig uenige


37

Farfar

Kos og kaos med farfar


38

Filthy Rich

Juicy sørstatsdrama med Kim Cattrall

39

Forbrytelsen

BAFTA-vinnende, intenst krimdrama

40

Dag

DAG

Kjærlighet i valiumens tid

41

Gangs of London

Blodig maktkamp i London


42

Hawaii Five-0

Solfylt krim – se alle sesongene


43

Gåsmamman

En svensk mafiamamma med mektige fiender

44

Grenseland

Livsfarlig dobbeltspill med Tobias Santelmann

45

Hamilton

Hamilton

Hele Skandinavias egen James Bond

46

Heksejakt

Hvor farlig kan sannheten være?

47

Helt Harald

Det er begrensa hvor dritt det kan gå!


48

High Fidelity

Kjærlighet og 5 på topp-lister

49

Hjerteslag

Varm og øm serie om det største i livet

51

High Fidelity

Hightown

Ingenting er hemmelig for alltid

50

Isabel

Med mastergrad i singelliv


52

Limboland

Stuck et sted i midten

53

Limetown

Jager sannheten etter 300 mennesker forsvinner

54

Into The West

Into the West

Kampen om vesten

55

Love Life

Vittig og gjenkjennelig om å finne den rette

56

Mallorca Files

Feelgood krimserie


57

Jegerne

Drap og konspirasjoner i grisgrente strøk

58

Mordene i Sandhamn

Jovial, sommerdøsig skandikrim

60

Jegerne

Manhunt: Deadly Games

Er han en helt eller terrorist?

59

Mr. Mercedes

Urovekkende thriller fra Stephen King


61

Mystery Road

Australias svar på «True Detective»


62

Nancy Drew

Frøken Detektiv slik du aldri har sett henne


63

Norge bak fasaden

Norge er ikke som du tror

64

Outcry

Dømt og fengslet, men var det riktig?

65

Pornolandet

P-Valley

Pulserende strippedrama

66

Pornolandet

Vi ser mest porno av alle – men hvorfor?

67

Perfekte steder

Den altoppslukende forelskelsen

68

Project Blue Book

Hvordan avkrefte det overnaturlige?


69

Seinfeld

Trolig verdens beste sitcom

70

Riviera

Drap og luksus på den franske riviera

72

Seinfeld

Reprisal

Hevnere i høye hæler

71

RuPaul's Drag Race UK

Et forrykende dragshow


73

Sex

Det var jo bare et uskyldig kyss...

74

Sofa

TV er best sammen med noen

75

Solsidan

Solsidan

Grillkrydder på tilværelsen

76

Sommerdahl-mordene

Hyggelig uhygge i Helsingør


77

Station 19

Brennende hett drama


78

Strangers

Alt han visste, var løgn

79

Stumptown

Kvikk og vittig med en seriøs punch

80

The Baker And The Beauty

Sweetbitter

Rus, kjærlighet og «fine dining» i New York

81

The Baker and the Beauty

Romantikk der to ulike verdener møtes

82

Sykepleieskolen

Lunt, dansk periodedrama

83

The Cabins

Heit hytteromantikk


84

The Office

Fordi alle har en sånn kollega

85

The Good Doctor

Deilig, klokt legedrama

87

The Office

The First

Vakkert karakterdrama

86

The Good Karma Hospital

Herlig, subtropisk sykehusdrama

88

The Heart Guy

Morsom og lettsett om en arrogant hjertekirurg

89

The Real Housewives

Ekte drama fra ni byer


90

The Son

Westerndrama med Pierce Brosnan

91

The Son

The Sailisbury Poisonings

Russisk spill satte hele byen i lockdown

92

The Victim

Mørkt, gripende og intelligent


93

Tid for hjem

Inspirerende oppussing med godt humør


94

Top Chef

Kniver om å bli den beste kokken

95

Transplant

En syrisk lege starter på nytt

96

Vida

Sweetbitter

Rus, kjærlighet og «fine dining» i New York

97

Vida

Prisvinnende serie med klasse, humor – og mye hud

98

Yellowstone

Kevin Costner i moderne western


99

Younger

Lettsett sjarmbombe


100

20 filmer og serier du trenger NÅ! – og de er helt gratis!

20 filmer og serier du trenger NÅ! – og de er helt gratis!

Førjulstiden byr på mange spennende premierer, gjensyn med flere Sumo-favoritter, engasjerende kvalitetsdrama, drøssevis med julefilmer og en etterlengtet fortsettelse.

Hjerteslag

I sesong tre av «Hjerteslag» kommer den endelige syretesten for Mio og Anders. De to får endelig erfare hva det egentlig innebærer å være småbarnsforeldre. Datteren Mike er nå et halvt år gammel, nyforelskelsen er borte, og det som før var tiltrekkende motsetninger er nå evige kimer til konflikt.

Huskestue

Fra 9. desember kan du tette enda flere kunnskapshull på Sumo! Kristian Ødegård og hans makker Dag Otto Lauritzen er tilbake med nye middels vanskelige spørsmål, finurlige avstraffelsesmetoder og mye moro i nye episoder av Huskestue – kun på Sumo.

Waco

Fra skaperne av Narcos: Mafiabossen Bumpy Johnson er ute etter ti år i fengsel. Nabolaget han styrte er i totalt kaos. Han befinner seg nå i en mafiakrig og en politisk brytningstid, som truer med å sette hele byen på hodet. Serien har fått 8 av 10 stjerner på IMDB.

Homeland

Den kritikerroste amerikanske thrillerserien handler om en bipolar CIA-agent, som ofrer alt for å stanse terror. Åtte sesonger er tilgjengelig, for ekte «serie-binging». Serien har fått 8,3 av 10 stjerner på IMDB.

Heksejakt

Hele Norge har blitt hekta på serien som skildrer en mannsdominert og tøff bransje. Dramaet skaper konsekvenser også for toppene av norsk samfunnsliv. Serien har fått terningkast 5 av Dagbladet.

Younger

Fra skaperen av «Sex og singelliv» møter vi den nyskilte 40-åringen Liza, som utgir seg for å være i 20-årene for å få innpass i arbeidslivet igjen. En sjarmerende dramakomedie som vil underholde deg! Serien har fått 7,8 av 10 stjerner på IMDB.

Condor

Joe Turner, en ung CIA-analytiker, slutter seg til CIA i håp om å reformere dem fra innsiden. Men han snubler over en grusom plan som truer livet til millioner av mennesker. Serien har fått 7,8 av 10 stjerner på IMDB.

Et kjært gjensyn med en gammel favoritt

Mot i brøstet underholdte hele Norge gjennom TV-skjermen på 90-tallet, og nå er åtte sesonger tilgjengelige på TV 2 Sumo. Kos deg med Karl og gjengen, for litt god gammeldags nostalgi!

Manhunt: Deadly Games

Dette er en virkelighetsbasert spenningsserie på ti episoder. Historien skildrer FBIs jakt på den skyldige etter et dødelig terrorangrep under OL i Atlanta i 1996. Serien har fått 8,1 av 10 stjerner på IMDB.

Peaky Blinders

Gangsterdrama satt til 1920-tallets Birmingham. Det hele er sentrert rundt en kriminell gjeng som syr barberblader inn i hattebremmen, og den hensynsløse sjefen Tommy Shelby. Nå er alle fem sesonger tilgjengelig på TV 2 Sumo, som har fått 8,8 av 10 stjerner på IMDB.

Kompani Lauritzen

Dag Otto Lauritzen kaster 14 kjente personer på dypt vann. Håpet er at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial. Makker Kristian Ødegård er selvfølgelig med, for å ivareta HMS og sikre at alle overlever. Programmet fikk terningkast 5 av VG!

Lystløgner

I «Lystløgner» får vi se kjendiser by på sine mest pikante og usannsynlige fortellinger og løgner. Hva er sannhet og hva er løgn? Erik Solbakken er programleder, mens Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Linn Skåber er lagkapteiner. Programmet fikk terningkast 5 av VG!

Petter i fengsel

Petter Nyquist lever som en vanlig innsatt i Halden Fengsel i 30 dager. Side om side med drapsmenn, ranere og notoriske kriminelle får han et unikt og personlig innblikk i hverdagslivet bak murene, i det som ofte omtales som verdens mest humane fengsel. Programmet fikk terningkast 5 av VG!

Norsk drama på sitt beste, eller amerikansk spenning slik vi elsker det. Se disse seriene gratis nå.

Har du akkurat blitt ferdig med favorittserien din, eller venter du på en ny sesong? Det er ingen grunn til å fortvile, for på TV 2 Sumo venter det timesvis med underholdning.

Streamingtjenesten har et godt lager av «fråtseverdige» serier, spesielt de store norske snakkisene.

Har du fått med deg hvordan «Heksejakt» tok grep om en mannsdominert bransje, eller hvordan Jakob Oftebro briljerte i den skandinaviske spenningsserien «Hamilton»? Seriene er tilgjengelige på TV 2 Sumo, sammen med utallige mange andre kritikerroste serier.

Se TV 2 Sumos anbefalinger nå og se 14 dager gratis:

Hamilton

Stockholm blir rammet av flere bombe- og cyberangrep. Carl Hamilton, som er tilbake i Sverige etter mange års hemmelig utdanning i USA, slutter seg til den militære spesialenheten OP5. Samtidig blir han identifisert som en mulig mistenkt av Säpo-agenten Kristin Ek.

Serien har fått 6,7 stjerner av 10 på IMDB.

Godfather of Harlem

Fra skaperne av Narcos: Mafiabossen Bumpy Johnson er ute etter ti år i fengsel. Nabolaget han styrte er i totalt kaos. Han befinner seg nå i en mafiakrig og en politisk brytningstid, som truer med å sette hele byen på hodet.

Serien har fått 8 stjerner av 10 på IMDB.

The Capture

Denne serien er en britisk thriller i åtte deler om jakten på sannheten i et overvåkingssamfunn der alle bilder kan manipuleres.

Serien har fått 7,8 stjerner av 10 på IMDB.


Homeland

Den kritikerroste amerikanske thrillerserien handler om en bipolar CIA-agent, som ofrer alt for å stanse terror. Åtte sesonger er tilgjengelig, for ekte «serie-binging».

Serien har fått 8,3 av 10 stjerner på IMDB.


Heksejakt

Hele Norge har blitt hekta på serien som skildrer en mannsdominert og tøff bransje. Dramaet skaper konsekvenser også for toppene av norsk samfunnsliv.

Younger

Fra skaperen av «Sex og singelliv» møter vi den nyskilte 40-åringen Liza, som utgir seg for å være i 20-årene for å få innpass i arbeidslivet igjen. En sjarmerende dramakomedie som vil underholde deg!

Serien har fått 7,8 stjerner av 10 på IMDB.

Condor

Joe Turner, en ung CIA-analytiker slutter seg til CIA i håp om å reformere dem fra innsiden, men snubler over en grusom plan som truer livet til millioner av mennesker.

Serien har fått 7,8 stjerner av 10 på IMDB.

Kjært gjensyn med en gammel favoritt

Mot i brøstet underholdte hele Norge gjennom TV-skjermen på 90-tallet, og nå er åtte sesonger tilgjengelige på TV 2 Sumo. Kos deg med Karl og gjengen, for litt god gammeldags nostalgi!

Manhunt: Deadly Games

Dette er en virkelighetsbasert spenningsserie på 10 episoder, som skildrer FBIs jakt på den skyldige etter et dødelig terrorangrep under OL i Atlanta i 1996.

Serien har fått 8,1 stjerner av 10 på IMDB.

Peaky Blinders

Gangsterdrama satt til 1920-tallets Birmingham. Det hele er sentrert rundt en kriminell gjeng som syr barberblader inn i hattebremmen, og den hensynsløse sjefen Tommy Shelby.

Nå er alle fem sesonger tilgjengelig på TV 2 Sumo, som har fått 8,8 av 10 stjerner på IMDB.

Kompani Lauritzen

Dag Otto Lauritzen kaster 14 kjente personer på dypt vann i håp om at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial. Makker Kristian Ødegård er selvfølgelig med for å ivareta HMS og sikre at alle overlever.

Programmet har fått terningkast 5 av VG!

Lystløgner

I «Lystløgner» får vi se kjendiser by på sine mest pikante og usannsynlige fortellinger og løgner. Hva er sannhet og hva er løgn? Erik Solbakken er programleder, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Linn Skåber er lagkapteiner.

Programmet har fått terningkast 5 av VG!

Petter i fengsel

Petter Nyquist lever som en vanlig innsatt i Halden Fengsel i 30 dager. Side om side med drapsmenn, ranere og notoriske kriminelle får han et unikt og personlig innblikk i hverdagslivet bak murene i det som ofte omtales som verdens mest humane fengsel.

Programmet har fått terningkast 5 av VG!

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)
VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
VG Partnerstudio
©2020 VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)
Advertisement