15 serier og filmer du kan strømme fritt i sommer

Ta med deg TV 2 Play på ferie i sommer. Få tilgang til et stort utvalg film, serier og sport, samt Disney+ sitt rikholdige univers. TV 2 Play spanderer 30 dager!

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Sunt, godt og bærekraftig er stikkordene for den allsidige poteten. La deg inspirere til hvordan du kan bruke potet på nye måter!


Ny sesong av «Hjerteslag»

Et relasjonsdrama om to unge mennesker, Anders og Mio, som forelsker seg på et vanskelig tidspunkt i livet.  

Etter en one night stand finner Mio ut at hun er gravid.  Dette er en historie om alt det fine og alt det vonde som kommer med en forelskelse, og ikke minst om hvordan et tilfeldig møte kan forandre livet for alltid.

I den siste sesongen forsøker Anders å bygge det livet han egentlig ønsket seg med Mio, sammen med Alisa. Problemet er bare at Mio og Alisa ikke kommer spesielt godt overens, ettersom Mio fortsatt elsker Anders og vil ha ham tilbake.

Strøm alle sesongene av Hjerteslag på TV 2 Play

1

«Dag og natt»

Traumer, triumfer, fødsler og forelskelser.

Vi følger hverdagen for jordmoren Ella og hennes kollegaer ved en travel og hardt presset fødeavdeling i Danmark. En dansk dramaserie med skuespiller Pål Sverre Hagen, kjent fra Exit.

Få med deg litt deilig «feel good» drama her!


2

«FBI: Most Wanted»

Ny spenningsserie fra skaperne av «FBI» og «Law & Order».

Et spesialteam i FBI har spesialisert seg på å spore opp og pågripe notorisk kriminelle på etatens Most Wanted-liste. Julian McMahon spiller hovedrollen Jess LaCroix. Serien er en spin-off av den populære serien FBI.

Strøm hele sesong 1 på TV 2 Play!


3

«Iskrigerne»

Vi følger spillerne og teamet rundt Vålerenga Ishockey.

Med publikum tilbake på Jordal jakter Norges mestvinnende hockeylag nye trofeer. Gjennom en begivenhetsrik sesong følger vi de fargerike Vålerengaspillerene - både på og av isen.

Strøm ny sesong av Iskrigerne
4

«Fighterhjerte»     

Profesjonelle MMA-kamper er ulovlig i Norge, men likevel har vi noen av verdens beste utøvere.

I denne serien får du et innblikk i livene til seks MMA-fightere som ofrer alt for drømmen om å bli verdensmestere. Alt de gjør, alle dager og treningstimer er med ett mål - å vinne neste kamp. De få minuttene i buret avgjør deres videre skjebne og fremtid.

Slå deg løs og strøm Fighterhjerte her

5

«Obi-Wan Kenobi»         

Ewan McGregor er tilbake i den ikoniske rollen som Jedi-ridderen Obi-Wan Kenobi.

Han er endelig tilbake i serien som begynner 10 år etter de dramatiske hendelsene i «Star Wars: Revenge of the Sith». Her sto han overfor sitt største nederlag – undergangen og det ultimate fallet til hans beste venn og Jedi-lærling, Anakin Skywalker, som vendte seg til den mørke siden som den onde Sith Lord Darth Vader (Hayden Christensen).

Strøm Obi-Wan Kenobi på Disney+ med TV 2 Play 

6

«Hamilton»

En svensk thrillerserie basert på Jan Guillos hitbøker.

Serien skildrer den unge agenten Hamiltons (Jakob Oftebro) første tid i Sverige etter utdannelsen i USA. I den andre og nyeste  sesongen, som består av fire ulike historier, får Hamilton flere vanskelige oppdrag i blant annet Frankrike, Belgia og Polen. Samtidig har han blitt forelsket i Lykke, men det nye forholdet skaper også vanskelige dilemmaer.

Her kan du strømme Hamilton


7

«The Kardashians»

Splitter ny sesong med familien vi alle er så glad i!

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall og Kylie tar kameraene med for å avsløre sannheten bak overskiftene. Fra det intense presset med å drive milliardbedrifter til gledene ved leketid og skolelevering, innlemmer denne serien seerne i ærlige historier om kjærlighet og livet i rampelyset.

Strøm The Kardashians på Disney+ med TV 2 Play 

8

«Tour de France»

På TV 2 Play fra 1.- 24. juli

Dette er den 109. utgaven av Tour de France – verdens største og vakreste sykkelritt. Årets ritt starter 1. juli med tre etapper i Danmark og avsluttes i Paris 24. juli.

Strøm rittet fritt her!


9

Fotball-EM

Hva er vel en sommer uten fotball på skjermen? 6. - 31. juli er det duket for en deilig fotballsommer på TV 2 Play.

16 nasjoner skal kjempe om europamestertittelen på TV 2s og NRKs kanaler. Mesterskapet starter 6. juli, og åpningskampen sendes på NRK. På TV 2 Play ser du flere av Norges gruppespillskamper, begge semifinalene, samt en rekke andre kamper.

Kos deg med Fotball-EM her10

«Drags»               

En realityserie som tar deg med på innsiden av det norske drag-miljøet.

Serien gir et unikt innblikk i et miljø fullt av rå og gripende historier, pakket inn i glitter og fjær. Vi følger livene til fem av Norges råeste drag queens, både på og av scenen. Vi får være med på både oppturer og nedturer.

Her kan du la deg sjarmere og inspirere av de fargerike dronningene


11

«Johnny vs. Amber: From Love to Hate»          

Rettssaken hele verden rettet øynene mot.

Johnny Depp og Amber Heards forhold utviklet seg fra glødende kjærlighet til blindt raseri. Kampen i retten og et tilbakeblikk på det turbulente forholdet deres viser oss hvordan.

Dramaet kan strømmes her

12

«Line of Duty»

En prisbelønt krimserie om den fiktive enheten AC-12 som etterforsker korrupsjon i britisk politi.

I hver sesong dukker det opp en ny sak som raskt utvikler seg til en nervepirrende katt-og-mus-lek for kriminalinspektør Steve Arnott og kollegaene hans. Serien har IMDb-rating på 8.7.

Strøm den nyeste sesongen på TV 2 Play her


13

«Doctor Strange In The Multiverse of Madness»

Reis inn i det ukjente med Doctor Strange.

​​I Marvel Studios' "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" åpner MCU opp multiverset og presser grensene lenger enn noen gang før. Reis inn i det ukjente med Doctor Strange, som med hjelp fra både gamle og nye mystiske allierte drar gjennom de forbløffende og farlige alternative virkelighetene i multiverset for å konfrontere en mystisk ny fiende.

Strøm Doctor Strange in the Multiverse of Madness på Disney+ med TV 2 Play

14

«Snipp og Snapp – Redningspatruljen»

Snipp og Snapp bor blant tegneserie-figurer og mennesker i dagens Los Angeles, men livene deres er ganske annerledes nå.

Det har gått flere tiår siden deres suksessrike TV-serie ble kansellert, og de tidligere vennene har gått hver til sitt. Men når en tidligere kollega forsvinner på mystisk vis, må de igjen ta på seg detektiv-rollen fra Redningspatruljen for å redde vennen sin.

Strøm Snipp og Snapp – Redningspatruljen på Disney+ med TV 2 Play15

Og ennå har vi så vidt begynt å vise frem seriemulighetene i TV 2 Sumo.

Her er 80 godbiter til!

20 filmer og serier du trenger NÅ! – og de er helt gratis!

20 filmer og serier du trenger NÅ! – og de er helt gratis!

Førjulstiden byr på mange spennende premierer, gjensyn med flere Sumo-favoritter, engasjerende kvalitetsdrama, drøssevis med julefilmer og en etterlengtet fortsettelse.

Hjerteslag

I sesong tre av «Hjerteslag» kommer den endelige syretesten for Mio og Anders. De to får endelig erfare hva det egentlig innebærer å være småbarnsforeldre. Datteren Mike er nå et halvt år gammel, nyforelskelsen er borte, og det som før var tiltrekkende motsetninger er nå evige kimer til konflikt.

Huskestue

Fra 9. desember kan du tette enda flere kunnskapshull på Sumo! Kristian Ødegård og hans makker Dag Otto Lauritzen er tilbake med nye middels vanskelige spørsmål, finurlige avstraffelsesmetoder og mye moro i nye episoder av Huskestue – kun på Sumo.

Waco

Fra skaperne av Narcos: Mafiabossen Bumpy Johnson er ute etter ti år i fengsel. Nabolaget han styrte er i totalt kaos. Han befinner seg nå i en mafiakrig og en politisk brytningstid, som truer med å sette hele byen på hodet. Serien har fått 8 av 10 stjerner på IMDB.

Homeland

Den kritikerroste amerikanske thrillerserien handler om en bipolar CIA-agent, som ofrer alt for å stanse terror. Åtte sesonger er tilgjengelig, for ekte «serie-binging». Serien har fått 8,3 av 10 stjerner på IMDB.

Heksejakt

Hele Norge har blitt hekta på serien som skildrer en mannsdominert og tøff bransje. Dramaet skaper konsekvenser også for toppene av norsk samfunnsliv. Serien har fått terningkast 5 av Dagbladet.

Younger

Fra skaperen av «Sex og singelliv» møter vi den nyskilte 40-åringen Liza, som utgir seg for å være i 20-årene for å få innpass i arbeidslivet igjen. En sjarmerende dramakomedie som vil underholde deg! Serien har fått 7,8 av 10 stjerner på IMDB.

Condor

Joe Turner, en ung CIA-analytiker, slutter seg til CIA i håp om å reformere dem fra innsiden. Men han snubler over en grusom plan som truer livet til millioner av mennesker. Serien har fått 7,8 av 10 stjerner på IMDB.

Et kjært gjensyn med en gammel favoritt

Mot i brøstet underholdte hele Norge gjennom TV-skjermen på 90-tallet, og nå er åtte sesonger tilgjengelige på TV 2 Sumo. Kos deg med Karl og gjengen, for litt god gammeldags nostalgi!

Manhunt: Deadly Games

Dette er en virkelighetsbasert spenningsserie på ti episoder. Historien skildrer FBIs jakt på den skyldige etter et dødelig terrorangrep under OL i Atlanta i 1996. Serien har fått 8,1 av 10 stjerner på IMDB.

Peaky Blinders

Gangsterdrama satt til 1920-tallets Birmingham. Det hele er sentrert rundt en kriminell gjeng som syr barberblader inn i hattebremmen, og den hensynsløse sjefen Tommy Shelby. Nå er alle fem sesonger tilgjengelig på TV 2 Sumo, som har fått 8,8 av 10 stjerner på IMDB.

Kompani Lauritzen

Dag Otto Lauritzen kaster 14 kjente personer på dypt vann. Håpet er at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial. Makker Kristian Ødegård er selvfølgelig med, for å ivareta HMS og sikre at alle overlever. Programmet fikk terningkast 5 av VG!

Lystløgner

I «Lystløgner» får vi se kjendiser by på sine mest pikante og usannsynlige fortellinger og løgner. Hva er sannhet og hva er løgn? Erik Solbakken er programleder, mens Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Linn Skåber er lagkapteiner. Programmet fikk terningkast 5 av VG!

Petter i fengsel

Petter Nyquist lever som en vanlig innsatt i Halden Fengsel i 30 dager. Side om side med drapsmenn, ranere og notoriske kriminelle får han et unikt og personlig innblikk i hverdagslivet bak murene, i det som ofte omtales som verdens mest humane fengsel. Programmet fikk terningkast 5 av VG!

Norsk drama på sitt beste, eller amerikansk spenning slik vi elsker det. Se disse seriene gratis nå.

Har du akkurat blitt ferdig med favorittserien din, eller venter du på en ny sesong? Det er ingen grunn til å fortvile, for på TV 2 Sumo venter det timesvis med underholdning.

Streamingtjenesten har et godt lager av «fråtseverdige» serier, spesielt de store norske snakkisene.

Har du fått med deg hvordan «Heksejakt» tok grep om en mannsdominert bransje, eller hvordan Jakob Oftebro briljerte i den skandinaviske spenningsserien «Hamilton»? Seriene er tilgjengelige på TV 2 Sumo, sammen med utallige mange andre kritikerroste serier.

Se TV 2 Sumos anbefalinger nå og se 14 dager gratis:

Hamilton

Stockholm blir rammet av flere bombe- og cyberangrep. Carl Hamilton, som er tilbake i Sverige etter mange års hemmelig utdanning i USA, slutter seg til den militære spesialenheten OP5. Samtidig blir han identifisert som en mulig mistenkt av Säpo-agenten Kristin Ek.

Serien har fått 6,7 stjerner av 10 på IMDB.

Godfather of Harlem

Fra skaperne av Narcos: Mafiabossen Bumpy Johnson er ute etter ti år i fengsel. Nabolaget han styrte er i totalt kaos. Han befinner seg nå i en mafiakrig og en politisk brytningstid, som truer med å sette hele byen på hodet.

Serien har fått 8 stjerner av 10 på IMDB.

The Capture

Denne serien er en britisk thriller i åtte deler om jakten på sannheten i et overvåkingssamfunn der alle bilder kan manipuleres.

Serien har fått 7,8 stjerner av 10 på IMDB.


Homeland

Den kritikerroste amerikanske thrillerserien handler om en bipolar CIA-agent, som ofrer alt for å stanse terror. Åtte sesonger er tilgjengelig, for ekte «serie-binging».

Serien har fått 8,3 av 10 stjerner på IMDB.


Heksejakt

Hele Norge har blitt hekta på serien som skildrer en mannsdominert og tøff bransje. Dramaet skaper konsekvenser også for toppene av norsk samfunnsliv.

Younger

Fra skaperen av «Sex og singelliv» møter vi den nyskilte 40-åringen Liza, som utgir seg for å være i 20-årene for å få innpass i arbeidslivet igjen. En sjarmerende dramakomedie som vil underholde deg!

Serien har fått 7,8 stjerner av 10 på IMDB.

Condor

Joe Turner, en ung CIA-analytiker slutter seg til CIA i håp om å reformere dem fra innsiden, men snubler over en grusom plan som truer livet til millioner av mennesker.

Serien har fått 7,8 stjerner av 10 på IMDB.

Kjært gjensyn med en gammel favoritt

Mot i brøstet underholdte hele Norge gjennom TV-skjermen på 90-tallet, og nå er åtte sesonger tilgjengelige på TV 2 Sumo. Kos deg med Karl og gjengen, for litt god gammeldags nostalgi!

Manhunt: Deadly Games

Dette er en virkelighetsbasert spenningsserie på 10 episoder, som skildrer FBIs jakt på den skyldige etter et dødelig terrorangrep under OL i Atlanta i 1996.

Serien har fått 8,1 stjerner av 10 på IMDB.

Peaky Blinders

Gangsterdrama satt til 1920-tallets Birmingham. Det hele er sentrert rundt en kriminell gjeng som syr barberblader inn i hattebremmen, og den hensynsløse sjefen Tommy Shelby.

Nå er alle fem sesonger tilgjengelig på TV 2 Sumo, som har fått 8,8 av 10 stjerner på IMDB.

Kompani Lauritzen

Dag Otto Lauritzen kaster 14 kjente personer på dypt vann i håp om at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial. Makker Kristian Ødegård er selvfølgelig med for å ivareta HMS og sikre at alle overlever.

Programmet har fått terningkast 5 av VG!

Lystløgner

I «Lystløgner» får vi se kjendiser by på sine mest pikante og usannsynlige fortellinger og løgner. Hva er sannhet og hva er løgn? Erik Solbakken er programleder, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Linn Skåber er lagkapteiner.

Programmet har fått terningkast 5 av VG!

Petter i fengsel

Petter Nyquist lever som en vanlig innsatt i Halden Fengsel i 30 dager. Side om side med drapsmenn, ranere og notoriske kriminelle får han et unikt og personlig innblikk i hverdagslivet bak murene i det som ofte omtales som verdens mest humane fengsel.

Programmet har fått terningkast 5 av VG!

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)
VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
VG Partnerstudio
©2020 VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)