Serier og filmer som garantert får deg i julestemning

Sunt, godt og bærekraftig er stikkordene for den allsidige poteten. La deg inspirere til hvordan du kan bruke potet på nye måter!


Enten du liker gamle klassikere eller nye serier, sender TV 2 noe for alle og enhver i julen. Snurr film – og kom i julestemning!

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Ønsker du å se alt det gode TV 2-innholdet når og hvor det passer deg? Alt du finner på TV 2, finner du også på TV 2 Play. Der får du i tillegg enda mer film, serier og underholdning.


Vil du vite hva som kommer på TV 2 på nyåret? Svaret finner du lengre ned i saken.


Nå kan prøve TV 2 Play gratis i 30 dager. Her kan du lese mer om hvor enkelt du kan komme i gang med tjenesten.TV 2-innhold som gir deg den gode julestemningen

«Julestjerna»

Stjernespekket dramaserie der vi følger åtte artister som vi blir kjent med gjennom en sangkonkurranse. Hver og en av deltakerne bærer på sine hemmeligheter og historier, og når scenelyset slukkes viser det seg at det blir helt andre ting som blir avgjørende enn hvem som vinner. Etter hvert er det nestekjærlighet, varme, forelskelse og nærhet som gjelder.


«Tinka og kongespillet»

I «Tinkas juleeventyr» fant Tinka ut at hun var halvt nisse og halvt menneske, og nå blir hun kronprinsesse. Når kongen ikke kommer hjem fra sin rundreise i Nissens rike, må Tinka være med i kampen om tronen.


«The Julekalender»

I år skal vi igjen more oss med historien om nissene Fritz, Hansi, Gynter og potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand.

The Julekalender ble vist på TV 2 første gang i 1994, og den utradisjonelle julekalenderen ble en stor suksess. Nissene Fritz, Hansi og Gynter må finne nøkkelen til spilledåsen for å redde Gammelnok som ligger for døden.


«Vazelinas Hjulkalender»

Når julenissen faller ned gjennom et hull i ozonlaget og lander på høggeritomta til Eldar, Viggo, Høgger'n og Johnsen, sier ikke gutta nei til å reparere nissens slede som trenger mye magiske hjul. Men noen skumle fiender gjør alt for å stikke kjepper i hjulene for våre helter, og dermed er forviklingene i gang.

En gammel klassiker som neppe slår feil i juletiden.


© abc studios

«LEGO Masters julespesial»     

Det er snart jul, talentene har dratt hjem, og kjendisene har inntatt LEGO Masters-studio. Fire kjendispar skal kjempe om å bli julens beste LEGO-byggere.

I første oppgave skal de gjenskape et juleminne, og vi får være med på både kanefart i bryllup og en bestemor som stjeler mandler. I løpet av kvelden blir et av kjendisparene sendt hjem før den store julefinalen.«Truls á la Hellstrøm julespesial»         

Jula nærmer seg med stormskritt, og Truls og Eyvind er i full gang med juleforberedelsene. Pepperkakehuset skal fullføres, og Eyvind får kjørt seg når gutta skal gjenskape «Grevinnen og Hovmesteren».


«Sofa julespesial»

Juletiden er kommet til Sofa-gjengen. Hjemme hos Jenny skjønner ikke datteren Tilje poenget med klassikeren «Grevinnen og hovmesteren», mens Abu plutselig skjønner hvor norsk revy har hentet all inspirasjon fra.

Vendela har aldri sett «Tre nøtter til Askepott» og lurer på om det er hesten som prater hele tiden. Martine har tatt turen til kjæresten Aleksander i Bergen, og har med matchende juleantrekk til begge.

Jan Tore lager ribbemiddag til kompisen Glenn, og prøver å hente tips fra gamle episoder med Ingrid Espelid Hovig.

«God jul, Norge»

Cathrine Fossum, Espen Fiveland og Wenche Andersen byr på julestemning fra Aker Brygge. Det blir spennende gjester, musikk og julemat.

Isabella Martinsen gir oss alt om juleværet, og Finn Schjøll gir oss inspirasjon til pynting av bordet.


Ønsker du å se alt det gode TV 2-innholdet når og hvor det passer deg? Alt du finner på TV 2, finner du også på TV 2 Play. Der får du i tillegg enda mer film, serier og underholdning.


Nå kan prøve TV 2 Play gratis i 30 dager. Her kan du lese mer om hvor enkelt du kan komme i gang med tjenesten.
Seks filmer på TV 2 i julen

«Love actually»

Vi følger livet til en rekke ulike personer gjennom en hektisk førjulstid i London, med romantiske, morsomme og bittersøte konsekvenser for alle de som er heldige (eller uheldige) nok til å være forhekset av kjærligheten.


«The Holiday»

To ukjente kvinner, fra to ulike kontintener, er begge lei av sine kompliserte kjærlighetsliv. Så bestemmer de seg for å bytte liv med hverandre i to uker.

I rollebesetningen finner vi Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law og Jack Black.

«Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa»

Det nærmer seg jul, og det Ludvig ønsker seg mest av alt er snø. Men når Reodor lager verdens kraftigste snøkanon, som havner i hendene på Flåklypa-redaktør Frimand Pløsen, må Solan og Ludvig ordne opp.


«Askeladden: I Dovregubbens Hall»          

Vi er i Norge en gang for lenge, lenge siden. Den fattige bondesønnen Espen Askeladd og brødrene hans begir seg ut på en farefull ferd for å redde kongerikets prinsesse, så de kan bruke belønningen til å gjenoppbygge familiegården.

Prinsessen er kidnappet av selveste Dovregubben  et grusomt troll som sies å være umulig å bekjempe.

Ønsker du å se alt det gode TV 2-innholdet når og hvor det passer deg? Alt du finner på TV 2, finner du også på TV 2 Play. Der får du i tillegg enda mer film, serier og underholdning.


Nå kan prøve TV 2 Play gratis i 30 dager. Her kan du lese mer om hvor enkelt du kan komme i gang med tjenesten.
«Bohemian Rhapsody»

Dette er filmen som vant fire Oscar i 2019. Filmen handler om rockegruppen Queen og den legendariske vokalisten i bandet, Freddie Mercury, en av rockehistoriens mest originale og høyest elskede artister. Vi følger ham og bandets fremgang gjennom ikoniske låter.

Freddie vil gå solo, han får en livstruende sykdom, og livet hans spinner ut av kontroll. Så kommer gjenforeningen.«Office Christmas Party»     

Når sjefen for et IT-firma forsøker å legge ned filialen til den festglade broren sin, må han og hans nestsjef Josh samle alle medarbeiderne og arrangere en uforglemmelig førjulsfest.

Festen skal imponere en mulig klient og gi dem et salg som kan redde arbeidsplassene. Etter hvert som kvelden skrider fram, begynner festen å leve sitt eget liv og blir umulig å stanse.

Kommer på TV 2 i januar

«The Voice»

Premiere 7. januar på TV 2 og TV 2 Play.

Mentorene Ina Wroldsen, Espen Lind, Matoma og Yosef Wolde Mariam har inntatt de røde stolene og er klare for å finne Norges beste stemme.

Programleder er Siri Nilminie Avlesen-Østli.

«Hver gang vi møtes»

Premiere 1. januar på TV 2 og TV 2 Play.

Maj Britt Andersen, Myra, Anna of the North, Øystein Greni, Jarle Bernhoft, TIX, Arif og Stig Brenner gir oss magiske musikalske øyeblikk og gode historier når de møtes på vakre Kjerringøy.

TIX har fått æren av å være første hovedartist ut under premieren av «Hver gang vi møtes»-sesongen. Det er med skrekkblandet fryd han ønsker de andre artistene velkommen til bords. Overraskelsene står i kø med musikalske, magiske øyeblikk og gode historier som deles.

«5 i uka»

Premiere 3. januar på TV 2 og TV 2 Play.

Måneder med dating komprimeres ned til én uke, når fem håpefulle «dater» flytter inn hos sine utkårede, for å konkurrere om å bli den som sitter igjen når uken er omme. Underveis må de bryne seg på konkurranser, quizer og aktiviteter.

De må også prøve å imponere både venneflokken og sin mulige fremtidige svigerfamilie. Der er duket for spenning, dramatikk og nære, intense relasjoner.

«Katastrofen Kielland»

Premiere 3. januar på TV 2 og TV 2 Play.

123 mennesker omkom da boligplattformen Alexander L. Kielland gikk rundt i Nordsjøen i 1980. Overlevende og etterlatte har fremdeles mange spørsmål. Hva var det egentlig som skjedde?
«Farmen kjendis»

Premiere 11. januar på TV 2 og TV 2 Play.

I sesong seks av «Farmen kjendis» skal 12 kjendiser drive Bøensætre gård slik den ble drevet for 100 år siden. I seks uker skal kjendisene kjempe mot hverandre, til én av dem står igjen som vinner av «Farmen kjendis» 2022.

Deltakere: Adam Ezzari, Dorthe Skappel, Heine Totland, Ingrid Simensen, Isak Dreyer, Jahn Ivar Jakobsen, Kjersti Grini, Niklas Baarli, Shabana Rehman, Sophie Elise Isachsen, Vebjørn Selbekk og Øyunn Krogh.
«Tid for hjem»

Premiere 11. januar på TV 2 og TV 2 Play.

Med sin vanlige arbeidsglede, godt håndverk, dyktige designere og tips og triks, skaper «Tid for hjem»-gjengen drømmerom hvor familier kan samles og dele opplevelser. Gjenbruk er også et viktig stikkord denne sesongen.
Ønsker du å se alt det gode TV 2-innholdet når og hvor det passer deg? Alt du finner på TV 2, finner du også på TV 2 Play. Der får du i tillegg enda mer film, serier og underholdning.


Nå kan prøve TV 2 Play gratis i 30 dager. Her kan du lese mer om hvor enkelt du kan komme i gang med tjenesten.
Og ennå har vi så vidt begynt å vise frem seriemulighetene i TV 2 Sumo.

Her er 80 godbiter til!

20 filmer og serier du trenger NÅ! – og de er helt gratis!

20 filmer og serier du trenger NÅ! – og de er helt gratis!

Førjulstiden byr på mange spennende premierer, gjensyn med flere Sumo-favoritter, engasjerende kvalitetsdrama, drøssevis med julefilmer og en etterlengtet fortsettelse.

Hjerteslag

I sesong tre av «Hjerteslag» kommer den endelige syretesten for Mio og Anders. De to får endelig erfare hva det egentlig innebærer å være småbarnsforeldre. Datteren Mike er nå et halvt år gammel, nyforelskelsen er borte, og det som før var tiltrekkende motsetninger er nå evige kimer til konflikt.

Huskestue

Fra 9. desember kan du tette enda flere kunnskapshull på Sumo! Kristian Ødegård og hans makker Dag Otto Lauritzen er tilbake med nye middels vanskelige spørsmål, finurlige avstraffelsesmetoder og mye moro i nye episoder av Huskestue – kun på Sumo.

Waco

Fra skaperne av Narcos: Mafiabossen Bumpy Johnson er ute etter ti år i fengsel. Nabolaget han styrte er i totalt kaos. Han befinner seg nå i en mafiakrig og en politisk brytningstid, som truer med å sette hele byen på hodet. Serien har fått 8 av 10 stjerner på IMDB.

Homeland

Den kritikerroste amerikanske thrillerserien handler om en bipolar CIA-agent, som ofrer alt for å stanse terror. Åtte sesonger er tilgjengelig, for ekte «serie-binging». Serien har fått 8,3 av 10 stjerner på IMDB.

Heksejakt

Hele Norge har blitt hekta på serien som skildrer en mannsdominert og tøff bransje. Dramaet skaper konsekvenser også for toppene av norsk samfunnsliv. Serien har fått terningkast 5 av Dagbladet.

Younger

Fra skaperen av «Sex og singelliv» møter vi den nyskilte 40-åringen Liza, som utgir seg for å være i 20-årene for å få innpass i arbeidslivet igjen. En sjarmerende dramakomedie som vil underholde deg! Serien har fått 7,8 av 10 stjerner på IMDB.

Condor

Joe Turner, en ung CIA-analytiker, slutter seg til CIA i håp om å reformere dem fra innsiden. Men han snubler over en grusom plan som truer livet til millioner av mennesker. Serien har fått 7,8 av 10 stjerner på IMDB.

Et kjært gjensyn med en gammel favoritt

Mot i brøstet underholdte hele Norge gjennom TV-skjermen på 90-tallet, og nå er åtte sesonger tilgjengelige på TV 2 Sumo. Kos deg med Karl og gjengen, for litt god gammeldags nostalgi!

Manhunt: Deadly Games

Dette er en virkelighetsbasert spenningsserie på ti episoder. Historien skildrer FBIs jakt på den skyldige etter et dødelig terrorangrep under OL i Atlanta i 1996. Serien har fått 8,1 av 10 stjerner på IMDB.

Peaky Blinders

Gangsterdrama satt til 1920-tallets Birmingham. Det hele er sentrert rundt en kriminell gjeng som syr barberblader inn i hattebremmen, og den hensynsløse sjefen Tommy Shelby. Nå er alle fem sesonger tilgjengelig på TV 2 Sumo, som har fått 8,8 av 10 stjerner på IMDB.

Kompani Lauritzen

Dag Otto Lauritzen kaster 14 kjente personer på dypt vann. Håpet er at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial. Makker Kristian Ødegård er selvfølgelig med, for å ivareta HMS og sikre at alle overlever. Programmet fikk terningkast 5 av VG!

Lystløgner

I «Lystløgner» får vi se kjendiser by på sine mest pikante og usannsynlige fortellinger og løgner. Hva er sannhet og hva er løgn? Erik Solbakken er programleder, mens Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Linn Skåber er lagkapteiner. Programmet fikk terningkast 5 av VG!

Petter i fengsel

Petter Nyquist lever som en vanlig innsatt i Halden Fengsel i 30 dager. Side om side med drapsmenn, ranere og notoriske kriminelle får han et unikt og personlig innblikk i hverdagslivet bak murene, i det som ofte omtales som verdens mest humane fengsel. Programmet fikk terningkast 5 av VG!

Norsk drama på sitt beste, eller amerikansk spenning slik vi elsker det. Se disse seriene gratis nå.

Har du akkurat blitt ferdig med favorittserien din, eller venter du på en ny sesong? Det er ingen grunn til å fortvile, for på TV 2 Sumo venter det timesvis med underholdning.

Streamingtjenesten har et godt lager av «fråtseverdige» serier, spesielt de store norske snakkisene.

Har du fått med deg hvordan «Heksejakt» tok grep om en mannsdominert bransje, eller hvordan Jakob Oftebro briljerte i den skandinaviske spenningsserien «Hamilton»? Seriene er tilgjengelige på TV 2 Sumo, sammen med utallige mange andre kritikerroste serier.

Se TV 2 Sumos anbefalinger nå og se 14 dager gratis:

Hamilton

Stockholm blir rammet av flere bombe- og cyberangrep. Carl Hamilton, som er tilbake i Sverige etter mange års hemmelig utdanning i USA, slutter seg til den militære spesialenheten OP5. Samtidig blir han identifisert som en mulig mistenkt av Säpo-agenten Kristin Ek.

Serien har fått 6,7 stjerner av 10 på IMDB.

Godfather of Harlem

Fra skaperne av Narcos: Mafiabossen Bumpy Johnson er ute etter ti år i fengsel. Nabolaget han styrte er i totalt kaos. Han befinner seg nå i en mafiakrig og en politisk brytningstid, som truer med å sette hele byen på hodet.

Serien har fått 8 stjerner av 10 på IMDB.

The Capture

Denne serien er en britisk thriller i åtte deler om jakten på sannheten i et overvåkingssamfunn der alle bilder kan manipuleres.

Serien har fått 7,8 stjerner av 10 på IMDB.


Homeland

Den kritikerroste amerikanske thrillerserien handler om en bipolar CIA-agent, som ofrer alt for å stanse terror. Åtte sesonger er tilgjengelig, for ekte «serie-binging».

Serien har fått 8,3 av 10 stjerner på IMDB.


Heksejakt

Hele Norge har blitt hekta på serien som skildrer en mannsdominert og tøff bransje. Dramaet skaper konsekvenser også for toppene av norsk samfunnsliv.

Younger

Fra skaperen av «Sex og singelliv» møter vi den nyskilte 40-åringen Liza, som utgir seg for å være i 20-årene for å få innpass i arbeidslivet igjen. En sjarmerende dramakomedie som vil underholde deg!

Serien har fått 7,8 stjerner av 10 på IMDB.

Condor

Joe Turner, en ung CIA-analytiker slutter seg til CIA i håp om å reformere dem fra innsiden, men snubler over en grusom plan som truer livet til millioner av mennesker.

Serien har fått 7,8 stjerner av 10 på IMDB.

Kjært gjensyn med en gammel favoritt

Mot i brøstet underholdte hele Norge gjennom TV-skjermen på 90-tallet, og nå er åtte sesonger tilgjengelige på TV 2 Sumo. Kos deg med Karl og gjengen, for litt god gammeldags nostalgi!

Manhunt: Deadly Games

Dette er en virkelighetsbasert spenningsserie på 10 episoder, som skildrer FBIs jakt på den skyldige etter et dødelig terrorangrep under OL i Atlanta i 1996.

Serien har fått 8,1 stjerner av 10 på IMDB.

Peaky Blinders

Gangsterdrama satt til 1920-tallets Birmingham. Det hele er sentrert rundt en kriminell gjeng som syr barberblader inn i hattebremmen, og den hensynsløse sjefen Tommy Shelby.

Nå er alle fem sesonger tilgjengelig på TV 2 Sumo, som har fått 8,8 av 10 stjerner på IMDB.

Kompani Lauritzen

Dag Otto Lauritzen kaster 14 kjente personer på dypt vann i håp om at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial. Makker Kristian Ødegård er selvfølgelig med for å ivareta HMS og sikre at alle overlever.

Programmet har fått terningkast 5 av VG!

Lystløgner

I «Lystløgner» får vi se kjendiser by på sine mest pikante og usannsynlige fortellinger og løgner. Hva er sannhet og hva er løgn? Erik Solbakken er programleder, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Linn Skåber er lagkapteiner.

Programmet har fått terningkast 5 av VG!

Petter i fengsel

Petter Nyquist lever som en vanlig innsatt i Halden Fengsel i 30 dager. Side om side med drapsmenn, ranere og notoriske kriminelle får han et unikt og personlig innblikk i hverdagslivet bak murene i det som ofte omtales som verdens mest humane fengsel.

Programmet har fått terningkast 5 av VG!

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)
VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
VG Partnerstudio
©2020 VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)