Årets fotball-begivenhet i Oslo:

Se alle Toppserie-lagene på én helg

Lørdag og søndag kan du og hele familien se alle Toppserien-lagene kjempe om poengene på ett og samme sted: Intility Arena i Oslo. Og det uten at det koster en krone.

Produsert av VG Partnerstudio

For andre året på rad spilles det full runde i Toppserien med alle de største norske stjernene involvert – på én og samme helg.

I tillegg er det lagt opp til en rekke morsomme aktiviteter. Og her er det noe for alle aldre: Alt fra konserter og klatring, til ansiktsmaling og besøk fra Fantorangen.

Skaff deg og familien gratisbilletter her:


Oppfordrer til å komme på kamp: – Lover å gi alt for å underholde

På Bislett i Oslo sentrum ligger det en liten kunstgressbane. Stort sett er det barneskoleelever og lokale mosjonister som benytter seg av fasilitetene til lek og moro.

I dag er det et av Norges nye, store fotballhåp som terper på teknikk der.

– Det var mye trening da jeg var yngre. Og som regel spilte jeg med dem som var eldre og bedre enn meg. Men det var alltid lystbetont. Jeg hadde det egentlig bare gøy, sier Karina Sævik.

Til daglig spiller Kopervik-jenta på Kolbotn, og er blant de mest lovende vi har. Debuten på A-landslaget fikk hun først i februar, men i juni reiser hun til Frankrike for å spille VM. Mye har skjedd på kort tid for 23-åringen – som står med seks scoringer på åtte kamper i årets sesong.

Men før vi begir oss inn på hvordan det blir å spille til helgen, må vi adressere det som skjedde på Sofiemyr stadion 4. mai. For da gjorde Karina noe som har vekket oppsikt også utenfor Norges grenser …

DSC01330-1-ny ball.JPG

KLAR FOR Å UNDERHOLDE: Karina Sævik på kunstgressbanen «Lille Bislett» i Oslo sentrum. Søndag møtes hennes Kolbotn og Klepp i Toppseriens Superhelg på Intility Arena. Og 23-åringen er klar for å underholde deg om du møter opp! Foto: VG PARTNERSTUDIO

SCORET ÅRETS MÅL?: Karina Sævik (23) viste hva som virkelig bor i henne da hun scoret det som fort kan bli årets mål i Toppserien, hjemme mot Avaldsnes 4. mai. Foto: VG PARTNERSTUDIO

DSC01252-1.JPG

For 12 minutter inn i oppgjøret mot gamleklubben Avaldsnes sender Marit Bratberg Lund en pasning i bakrommet, retning Karina. Alene med tre motstandere tar hun i mot ballen med venstrebeinet, vipper den opp i samme bevegelse og plasserer vakkert ballen i en høy bue over keeper og i mål. Rett og slett en fantastisk prestasjon.

– Jeg vet ikke om jeg klarer å gjøre det igjen, men om folk tar turen til helgen lover jeg å gi alt for å underholde dem, sier Sævik bestemt.

Sjekk den fantastiske scoringen til Karina Sævik, hjemme mot Avaldsnes:

– Hvordan blir det å spille til helgen, da?

– Vi møter Klepp, som har vært veldig gode i det siste. Men forhåpentligvis klarer vi å slå dem. Når det er sagt, tror jeg at alle som møter opp vil få en fantastisk helg. Så kom på kamp, folkens!

Har du lyst til å oppleve noe tilsvarende som scoringen til Karina over, men med egne øyne? Trykk på den oransje knappen under, da vel!

Praktisk informasjon om Superhelgen

VELKOMMEN TIL INTILITY ARENA 18. - 19. MAI

Innspurten 16 A, 0663 Oslo

18.05.2019: 11:00 Fart - Trondheims-Ørn. 13:30 Stabæk - Arna-Bjørnar. 16:00 Vålerenga - Lyn

19.05.2019: 12:00 Kolbotn - Klepp. 14:30 Sandviken - LSK. 17:00 Røa - Avaldsnes

Det vil være aktiviteter i uteområdet for store og små 1,5 time før første kamp, og mye underholdning mellom kampene.

  • Møt idolene dine fra Toppserien og landslaget
  • Bli med på 3v3 turnering - Lag ditt eget fotballkort
  • Få ansiktsmaling
  • Spinn lykkehjulet eller prøv deg i klatreveggen
  • Spis god mat fra foodtrucken
  • Hør på musikk og dans BlimE-dansen
  • Hils på Fantorangen fra NRK Super
  • Visning av Champions League-finalen mellom Lyon-Barcelona lørdag kl. 18

… og mye, mye mer!

Parkering

Fri parkering på Valle Hovin.

T-bane

Helsfyr T-bane ligger i umiddelbar nærhet og dit går både linje 1, 2, 3, og 4. Når du går av T-banen, ta utgangen merket «Valle Hovin».

Buss

Hele 19 ulike busser fra Oslo stopper i enten Grenseveien eller ved Valle Hovin. Buss nummer 21, 23, 24, 28, 37, 66, 68, 76, 102, 103, 104, 107, 108, 109, 313, 331, 332, 401, og 411. I tillegg stopper de fleste bussene som kommer fra nord for Oslo på Teisenkrysset og Helsfyr, inkludert flybussene.

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
VG Partnerstudio
©2019 VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)