Slik sikrer du deg hotelldrømmen helt gratis

Thon Hotels deler ut 500 hotellrom. Alt du trenger å gjøre er å gi en ærlig anmeldelse av hvordan oppholdet på hotellet var.

Tenk deg at du kunne overraske kjæresten med en gratis natt på hotell, og latt Thon Hotels ta regningen. Eller kanskje du kunne tenke deg å rømme fra den hektiske hverdagen, og nyte en kveld i fred og ro på hotellrommet helt for deg selv, uten at det koster deg en krone? Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men nå har du altså muligheten.

I løpet av februar og mars inviterer Thon Hotels deg til å bo én natt gratis på et av deres 67 hoteller rundt om i landet, mot at du anmelder opplevelsen.

Vil du bli en Thon-tester? Registrer deg på thontester.no nå!

Ønsker ærlige tilbakemeldinger

Konserndirektøren i hotellkjeden, Morten Thorvaldsen, forteller at de har svært mange lojale stamgjester, men at de ønsker å bevise for flere at det er mange gode grunner til å velge nettopp Thon Hotels når du skal booke hotell.

– De siste årene har Thon Hotels satset tungt på design, teknologi og matopplevelser, og pusset opp for 1,4 milliarder kroner. Vi er veldig stolte av hotellene våre og trygge på kvaliteten på produktet vårt. Nå ønsker vi at flere skal få muligheten til å teste oss, og dele opplevelsen av et besøk på et av våre hoteller, sier han.

Alle hoteller har til tider ledig kapasitet. Thon Hotels sin idé er å dele ut disse rommene gratis, mot at gjestene som bor der gir en ærlig anmeldelse av oppholdet. Tilbakemeldingene de får gjennom kampanjen, skal brukes til å skape enda bedre hotellopplevelser i fremtiden. Alle anmeldelsene publiseres på thontester.no, uavhengig av resultatet.

Bli en ThonTester:

Test et hotellrom gratis

Registrer deg her

Slik blir du en ThonTester

De neste ukene vil Thon Hotels dele ut rundt 2000 rom, og her er det er «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder. Første slipp er tirsdag 20. februar klokken 09.00, og for å sikre deg drømmerommet, må du være tidlig ute.

Har du lyst til å nyte en av Norges beste hotellfrokoster i fantastiske Lofoten, være turist i egen by og unne deg en bedre lunsj på ærverdige Bristol, eller kanskje benytte sjansen til å besøke en venninne i Bergen? Eller hva med å se helgens Premier League-kamper fra hotellsengen?

Uavhengig av hvor du vil dra og hva du vil gjøre, bør du gå inn på thontester.no og registrere deg allerede nå. Du må nemlig være logget inn for å reservere et rom når klokken slår 09.00 på tirsdag, på samme måte som når du skal bestille billetter til en konsert eller forestilling.

Rommene slippes om

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Bli ThonTester

Registrer deg her

Som ThonTester vil du få tilsendt en link der du blir bedt om å vurdere ulike ting, som service, renslighet og kvaliteten på frokosten, dele et bilde av deg selv og et av selve rommet, og skrive en kort vurdering av oppholdet. Alt gjøres fra mobilen din, og tar bare noen minutter.

Når du sjekker ut av hotellet, viser du anmeldelsen din i resepsjonen, som betaling for oppholdet.

Vil vise seg frem

Et av hotellene som gleder seg til å ta imot flere ThonTestere er Hotel Bristol, midt i hjertet av hovedstaden. Det tradisjonsrike hotellet er kjent for sin fantastiske biblioteksbar, hvor de serverer sin populære Afternoon Tea og varme sjokolade.

– Jeg håper folk synes dette er like kult som oss! Dette er en fin mulighet for å vise frem hotellet vårt til enda flere, og vi gleder oss til å invitere «hele Norge» inn, sier April Gil Borck, resepsjonssjef hos Hotel Bristol.

Hun forteller at mange blir overrasket over atmosfæren som skjuler seg på innsiden av hotellet, som helt siden 1920-tallet har huset og inspirert flere kjente forfattere, skuespillere, musikere og politikere.

– Bor du i Oslo eller i området rundt, har du kanskje aldri tenkt på å ta en natt her. Men nå får du altså muligheten til å slippe unna hverdagen for en liten stund, og kose deg litt ekstra.

Også i Bergen ser de frem til å åpne dørene, og ta i mot mange nye gjester de neste ukene.

– Thon Hotel Orion er 60 år, men fremstår nå i helt ny drakt. Vi har totalrenovert hotellet, og har nå innført gratis kveldsmat for alle gjestene våre, sier hotellsjef Veronica Nortvedt.

Med en fantastisk beliggenhet ytterst på bryggen, med utsikt over innseilingen til Bergen, er Orion et godt valg hvis du vil oppleve «Vestlandets hovedstad».

– Vi synes det er en fantastisk idé å bruke den ledige kapasiteten til noe positivt. Vi ser frem til å få ærlige tilbakemeldinger fra våre testere, som kan bidra til at vi kan enda bedre gjesteopplevelser, men også få en bekreftelse på at det vi gjør i dag er bra. Vi er trygge på og stolte over det vi leverer, og vil at enda flere skal oppleve det, sier hun.

Rommene slippes om

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Vil du teste et hotellrom gratis?

Registrer deg her
Annonsørinnhold
VG Partnerstudio

Dette er et kommersielt samarbeid mellom VG Partnerstudio og Thon Hotels. Dette er innholdsmarkedsføring, og ikke journalistikk. VG Partnerstudio er en satsning underlagt VG som leverer innhold etter VGs kvalitetskrav og redaktøransvar, men innholdet er laget av innholdsprodusenter utenfor redaksjonen. VGs redaksjon har ingen rolle i dette samarbeidet. Derfor er VGs redaksjonelle produkt helt upåvirket av dette samarbeidet.

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
© VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Dette er VG Partnerstudio

Bilde av Gard Steiro

I samarbeid med utvalgte annonsører utvikler VG Partnerstudio AS innhold av høy kvalitet, som publiseres på VGs plattformer.

Innholdet fra VG Partnerstudio merkes tydelig og med annonsørens logo, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert sammen med en annonsør.

Aksjeselskapet VG Partnerstudio er et separat produksjonsselskap uten tilknytning til redaksjonen. Ingen i studioet jobber samtidig i redaksjonen i VG.

VGs samfunnsoppdrag og rolle som uavhengig redaksjonell gransker påvirkes derfor ikke av VG Partnerstudio.

Gard Steiro

Ans. redaktør og adm. direktør