– Den beste frokosten jeg har spist på hotell

Slik gikk det da mer enn 200 testere rykket inn på nyåpnede Thon Hotel Storo.

– Frokosten er utrolig bra! Jeg kom ikke på noe jeg savnet, og fant faktisk noen ting jeg ikke visste fantes, sier ThonTester Snorre Larsen, og tar en skje med chiagrøt. Egg og bacon er selvfølgelig allerede konsumert.

– Dette er den beste frokosten jeg har spist på hotell. Her finner du absolutt alt, legger han til.

5. september åpnet Thon Hotel Storo dørene for første gang, og denne helgen inviterte de mer enn 200 personer til å bo en natt gratis på deres splitter nye konferansehotell, mot at de anmeldte oppholdet.   

– Vi vil gjerne at flere skal få muligheten til å teste Thon Hotels, og dele opplevelsen av besøket. Derfor ønsket vi ThonTesterne velkommen til å bo på de nye hotellrommene, smake vår suverene frokost og utforske området rundt, som tilbyr shopping, kino og kaféer, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Opplev Thon Hotels du også: Finn ditt drømmehotell her

To av dem som kunne nyte en avslappende helg på Thon Hotel Storo var Snorre Larsen og kjæresten Christina Zaar.

– Jeg er imponert over de friske fargene. Designet ser mye bedre ut enn før, og jeg synes det er mer appellerende for unge folk. Veldig fresht, sier Larsen.

Les mer om Thon Hotel Storo og book ditt opphold her

Skiller seg fra konkurrentene

– Åh, så kult! Wow …

Det var reaksjonen til ThonTester Eva Nerem da hun åpnet døren til det flunkende nye hotellrommet på Thon Hotel Storo i helgen.

– Det første jeg legger merke til er de freshe fargene og kule metallene. De har virkelig turt å tenke nytt, og være innovative. Jeg må også si at jeg er skikkelig imponert over detaljene, som at de har masse kleshengere, nok stikkontakter og store speil med gode lysforhold, sier Eva.

Det er designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar som står bak interiøret på Thon Hotel Storo. Friske farger, mønstrete tapeter, eksklusive velurmøbler og gulldetaljer er gjennomgående.

Nye senger med store, fluffy puter, Smart-TV-er og Bose-høyttalere på alle rom er også noe som gjør hotellene verdt et besøk.

Med seg for å teste det nyåpnede hotellet hadde Nerem sin gode venninne Trude Magnussen, som hadde tatt turen helt fra Ålesund.  

–  Noe av det første jeg la merke til da jeg kom inn på rommet var at det luktet friskt og rent. Det er så mange slitne hotell der ute, så det er noe jeg setter veldig pris på, sier Magnussen, og fortsetter:

– Ellers er badet noe av det viktigste. Det må være litt størrelse på det. Jeg har bodd på mange hotell hvor du må gå baklengs inn. Det er fantastisk å stå opp, og gå rett inn på det deilige og lekre badet!

Finn ditt drømmehotell og overrask noen du er glad i

Destinasjon Storo

Med Norges største kino og Oslos største kjøpesenter som nærmeste naboer, utgjør det moderne hotellet hjertet av Storo. Et mangfold av serveringssteder, spennende underholdningstilbud og fine turmuligheter i umiddelbar nærhet gjør området attraktivt for familier, par eller vennegjengen.

– Vi liker oss veldig godt på Storo og i Nydalen, og har vært en del på Storo Storsenter. Vi vurderte faktisk dette området da vi skulle kjøpe leilighet, forteller ThonTesterne Kristin Bergan Grimstad og Njaal Gjerde, som nylig flyttet til Skøyen.

Vil du være turist i egen by? Se priser og book ditt opphold her

Nerem og Magnussen mener beliggenhet er vesentlig når de velger hotell.

– Det er viktig at det er mye å finne på i nærheten av hotellet. Vi skal spise en god middag og gå en tur på kino, og så skal vi dingle i baren med høye hæler, og se om vi får øye på noen av landslagsspillerne, ler de to venninnene.

Denne helgen var nemlig hele det norske herrelandslaget i fotball gjester på Thon Hotel Storo. ThonTesterne kunne velge mellom kinobilletter eller fotballbilletter til Nations League-kampen mellom Norge og Slovenia.

Fangene på Fortet, shuffleboard eller shopping: Her får du oversikten over alle mulighetene på Storo

Frokost i toppklasse

For samtlige av ThonTesterne vi snakket med ble frokosten trukket frem som det store høydepunktet.

På den ene siden av det åpne kjøkkenet finner du pølser, bacon, stekte grønnsaker, hjemmelaget leverpostei og egg i alle tenkelige fasonger, i tillegg til et bredt utvalg av ferskt brød og pålegg.

Foretrekker du en søt frokost, kan hotellet friste med nystekte sveler, croissanter, brie med nøtter og honning, og mye, mye mer. For ikke å snakke om ekte, varm sjokolade!

Havregrøt, yoghurt med masse forskjellig topping, chiagrøt, smoothie og oppskjært frukt gjør det enkelt å velge sunt. Og ferskpresset appelsinjuice, selvfølgelig.

Bli medlem og tjen poeng mens du sover - helt gratis!

– Frokosten var veldig bra. Det var stort utvalg, og eggerøren smakte godt. Det er ikke gitt når du bor på hotell, mener Grimstad.

– Jeg synes det er bra at de har så mye grønnsaker. Dette var premium, i forhold til mange andre hoteller jeg har bodd på, sier Gjerde.

– Frokosten var så deilig at vi måtte bruke lang tid og gå flere ganger. Det merkes at maten er hjemmelaget, og ikke halvfabrikat, og utvalget er utrolig bra. De er også veldig behjelpelige med allergier, sier Nerem.

Kjøkkensjef Frode Devig får skryt for å komme med tips til gode smakskombinasjoner, og for at han tar seg tid til å prate med gjestene.

– Det er viktig å få folk til å føle seg hjemme, sier han.

Devig forteller at de er opptatt av å ha et sunt og variert utvalg på frokosten, og at det skal være mulig å finne noe for enhver smak.

– Kokkene våre er veldig viktige for at resultatet blir så bra. Vi bruker gode råvarer, lager maten fra bunnen og benytter oss av mange småskalaprodusenter, som ost fra Munkeby kloster og spekeskinke fra Årnes, sier han, og fortsetter:

– Noen av mine personlige favoritter er honningen, som kommer fra taket på Storo-senteret, og hjemmerørt syltetøy, som bringer frem gode barndomsminner. Svelene er barnas favoritt. De er laget på en gammel, tradisjonsrik oppskrift.

Se alle våre ulike hoteller: Opplev Thon Hotels du også

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
© VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Dette er VG Partnerstudio

Bilde av Gard Steiro

I samarbeid med utvalgte annonsører utvikler VG Partnerstudio AS innhold av høy kvalitet, som publiseres på VGs plattformer.

Innholdet fra VG Partnerstudio merkes tydelig og med annonsørens logo, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert sammen med en annonsør.

Aksjeselskapet VG Partnerstudio er et separat produksjonsselskap uten tilknytning til redaksjonen. Ingen i studioet jobber samtidig i redaksjonen i VG.

VGs samfunnsoppdrag og rolle som uavhengig redaksjonell gransker påvirkes derfor ikke av VG Partnerstudio.

Gard Steiro

Ans. redaktør og adm. direktør

Annonsørinnhold
VG Partnerstudio

Dette er et kommersielt samarbeid mellom VG Partnerstudio og Thon Hotels. Dette er innholdsmarkedsføring, og ikke journalistikk. VG Partnerstudio er en satsning underlagt VG som leverer innhold etter VGs kvalitetskrav og redaktøransvar, men innholdet er laget av innholdsprodusenter utenfor redaksjonen. VGs redaksjon har ingen rolle i dette samarbeidet. Derfor er VGs redaksjonelle produkt helt upåvirket av dette samarbeidet.