Her blir Sissel (72) og Stein-Erik (71) overrasket med en drømmenatt på hotell

Sissel Simensen (72) bestemte seg for å overraske ektemannen med en romantisk kveld, med overnatting på Thon Hotel Opera. Det hun ikke visste var at hotellet hadde oppgradert dem til en suite.

– Dette er noe av det råeste jeg har opplevd i hele mitt liv. Det er bare tre ord som kan beskrive dette. Helt utrolig fantastisk. Tenk at vi får oppleve dette, Stein-Erik!

Stein-Erik Simensen (71) kikker seg målløst rundt i rommet, som minner mer om en fullverdig leilighet, og forsøker å ta alle inntrykkene innover seg.

– Er det mulig?? Haka detter ned, sier han omsider.

Se den fantastiske reaksjonen her:

Suiten ligger i tiende etasje, med en stor balkong som vender ut mot innseilingen til Oslo. En gjennomgående peis skiller den fargerike spisestuen fra sofakroken. Fra soverommet kan du gå direkte inn til et lekkert bad, med et stort badekar og takdusj.

Vil du se på TV, kan det gjøres fra badekaret, sengen eller salongen. Detaljer som Nespresso kaffemaskin, friske blomster, badekåper og tøfler tilfører rommet det lille ekstra.

– Jeg tror ikke vi kan legge oss i natt. Vi må bare sitte oppe og se oss rundt her inne, og nyte dette, sier Sissel.

NIBBLES OG BIFF: På Thon Hotel Opera kan du ta heisen rett ned til Eufemia Bar, og nyte en grillet biffsandwich av ytrefilet - eller noe annet godt.

NIBBLES OG BIFF: På Thon Hotel Opera kan du ta heisen rett ned til Eufemia Bar, og nyte en grillet biffsandwich av ytrefilet - eller noe annet godt.

Vil du overraske kjæresten eller noen du er glad i? Finn ditt drømmehotell her

– Et drømmedøgn

Når vi møter ekteparet til frokost mandag morgen, har de et stort smil om munnen begge to.

– Jeg vet ikke hvor mange ganger vi var ute på balkongen i går, bare for å se på utsikten, sier Stein-Erik.

– Det er så flott her, med alle de delikate fargene, og atmosfæren er helt utrolig. Jeg skulle ønske mange fikk oppleve dette. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse, sier Sissel, og forsyner seg med egg og bacon.

Se alle våre ulike hoteller: Opplev Thon Hotels du også!

ROMANTISK: Stein-Erik og Sissel brukte kvelden på å nyte utsikten og hverandres selskap.

ROMANTISK: Stein-Erik og Sissel brukte kvelden på å nyte utsikten og hverandres selskap.

Stein-Erik legger ikke skjul på at han ble litt tatt på sengen da Sissel fortalte at de skulle på hotell - dagen etter de kom hjem fra en tre ukers ferie på Gran Canaria.

– Vi hadde ikke mer enn pakket ut av kofferten før du ba meg pakke på nytt, humrer han, og fortsetter:

– Nå, når jeg har opplevd hele pakka - med middag og den frokosten, så var det veldig greit. Dette var et drømmedøgn. Det er helt rått.

Opplev Thon Hotels du også:

Thonhotels.no
Her blir Charlotte (25) overrasket med en gratis natt på hotell

Se hvordan det gikk da Charlotte (25) ble overrasket med et hotellopphold på en helt vanlig mandag: Hun fikk i oppdrag å teste badekar, en deilig middag og en prisbelønnet frokost.

Thon Hotels har de siste årene gjennomgått en total forandring, hvor de har brukt 1,4 milliarder kroner på pusse opp hotellene sine.

Nye senger, freshe bad, Smart-TV-er og kortreist og hjemmelaget mat er bare noen av tingene som gjør hotellene verdt et besøk.

Friske farger, mønstrete tapeter og tekstiler, eksklusive velurmøbler og gulldetaljer er gjennomgående på alle de nyoppussede hotellene, og skiller Thon Hotels fra konkurrentene.

Finn ditt drømmehotell og overrask noen du er glad i

«DET ER BADEKAR HER!»: Lykken er å avslutte en lang dag med et varmt bad, med usannsynlig mye badeskum. Også på en mandag, da!

«DET ER BADEKAR HER!»: Lykken er å avslutte en lang dag med et varmt bad, med usannsynlig mye badeskum. Også på en mandag, da!

Lite er hyggeligere enn å overraske noen du er glad i med en koselig opplevelse. Jeg, Marthe Berg, bestemte meg for å overraske min gode venninne Charlotte Dahl (25) med en natt på hotell, for å nyte en skikkelig jentekveld, og samtidig teste et av de nyoppussede hotellene.

Valget falt på Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo, som per dags dato troner øverst på Tripadvisors liste over Norges 25 beste hoteller, og omtales som landet mest romantiske hotell.

Her blir Charlotte overrasket med en skikkelig luksusdag:

Frokosten som har alt

Ikke bare er Thon Hotel Rosenkrantz et moderne designhotell. De kan også skryte av en av landets beste hotellfrokoster, tilbredt og servert på prisbelønte Brasserie Paleo.

Utvalg, presentasjon, atmosfære og service, i kombinasjon med lokal, kortreist og hjemmelaget mat er hemmeligheten, forteller regionsdirektør og ansvarlig for mat og drikke i Thon Hotels, Arne Marius Berg.

– Vi har den siste tiden satset veldig på mat, med alt fra bygging av helt nye kjøkken, for å få gode arbeidsplasser og tiltrekke oss de riktige kokkene, til arbeid med lokale leverandører. Maten vi serverer skal være et håndarbeid, sier han.

Vil du være turist i egen by? Se priser og book ditt opphold her

EN OPPLEVELSE: Om kvelden kan Brasserie Paleo by på spennende kulinariske opplevelser, gjennom en kombinasjon av naturlige, økologiske og kortreiste råvarer, og moderne kokkekunst.

EN OPPLEVELSE: Om kvelden kan Brasserie Paleo by på spennende kulinariske opplevelser, gjennom en kombinasjon av naturlige, økologiske og kortreiste råvarer, og moderne kokkekunst.

Pannekaker, perfekte «sunny side up»-speilegg og bacon, masse ulike varmretter, yoghurt med tilbehør, hjemmelaget smoothie, croissanter, hjemmebakt brød og ferkspresset appelsinjuice er bare noe av det vi kunne velge mellom.

Trenger du flere gode grunner til å teste frokosten hos Thon Hotels? Ta en titt her:

– En glede å lese anmeldelsene

De siste ukene har Thon Hotels invitert 2000 personer til å teste en rekke av sine 67 hoteller helt gratis, mot at de skal gi sin ærlige tilbakemelding etter besøket.

Engasjementet har vært stort, og anmeldelsene blir publisert fortløpende på thontester.no.

– Vi er stolte av medarbeiderne våre, og den kvaliteten vi leverer på våre hoteller. Vi har svært lojale kunder og er et populært valg blant de som kjenner oss. Nå ønsket vi at flere skulle få muligheten til å teste oss, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Bli medlem og tjen poeng mens du sover - helt gratis!

DRØM SØTT: Noen av tingene som ofte trekkes frem av ThonTesterne er de gode sengene, og det fargerike designet. Foto: THON HOTELS

DRØM SØTT: Noen av tingene som ofte trekkes frem av ThonTesterne er de gode sengene, og det fargerike designet. Foto: THON HOTELS

Han er svært fornøyd med tilbakemeldingene som har kommet gjennom kampanjen ThonTester.

– Å lese anmeldelsene har vært en glede. Testerne har virkelig tatt jobben seriøst, og vi får flotte beskrivelser av de små tingene vi gjør som betyr så mye for et hotellopphold. Samtidig samler vi alle tips og forslag til hva vi skal jobbe videre med, for alltid å levere de beste hotellopplevelsene.

Vi ble med ThonTesterne Caroline, Carl-Johan, Marthe og Birger når de skulle gi sin dom. Se resultatet her!

Annonsørinnhold
VG Partnerstudio

Dette er et kommersielt samarbeid mellom VG Partnerstudio og Thon Hotels. Dette er innholdsmarkedsføring, og ikke journalistikk. VG Partnerstudio er en satsning underlagt VG som leverer innhold etter VGs kvalitetskrav og redaktøransvar, men innholdet er laget av innholdsprodusenter utenfor redaksjonen. VGs redaksjon har ingen rolle i dette samarbeidet. Derfor er VGs redaksjonelle produkt helt upåvirket av dette samarbeidet.

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
© VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Dette er VG Partnerstudio

Bilde av Gard Steiro

I samarbeid med utvalgte annonsører utvikler VG Partnerstudio AS innhold av høy kvalitet, som publiseres på VGs plattformer.

Innholdet fra VG Partnerstudio merkes tydelig og med annonsørens logo, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert sammen med en annonsør.

Aksjeselskapet VG Partnerstudio er et separat produksjonsselskap uten tilknytning til redaksjonen. Ingen i studioet jobber samtidig i redaksjonen i VG.

VGs samfunnsoppdrag og rolle som uavhengig redaksjonell gransker påvirkes derfor ikke av VG Partnerstudio.

Gard Steiro

Ans. redaktør og adm. direktør