– En perfekt pause fra rutiner og hverdag

Småbarnsforeldrene Karoline og Carl-Johan ble ThonTestere

Karoline og Carl-Johan fikset barnevakt, og unnet seg en kjærestekveld med overnatting på nyoppussede Thon Hotel Stavanger.

Tenk deg å kunne rømme fra stress og mas, og overraske kjæresten eller en du er glad i med en natt på hotell. Spis en deilig middag, gå på teater, konsert eller kino, og vær turist i egen by. Og kanskje best av alt - våkne opp til en nydelig frokost, uten å løfte så mye som en finger.

I løpet av de siste to ukene har Thon Hotels delt ut 1000 gratis hotellrom ved mange av sine 67 hoteller, til folk som ønsker å anmelde oppholdet sitt. De siste årene har hotellkjeden pusset opp for 1,4 milliarder, og nå ønsker de ærlige tilbakemeldinger fra det norske folk.

THONTESTERE: Karoline og Carl-Johan Lext flytter inn på Thon Hotel Stavanger for helgen.

THONTESTERE: Karoline og Carl-Johan Lext flytter inn på Thon Hotel Stavanger for helgen.

Småbarnsforeldrene Karoline og Carl-Johan Lext skaffet barnevakt, og sikret seg et rom på nyoppussede Thon Hotel Stavanger. De forteller at de ser på hotelloppholdet som en mulighet til å koble av, og bare være kjærester for en liten stund.

– Det er en perfekt, liten pause fra rutiner og hverdag, hvor vi bare kan være oss. Du trenger jo ikke dra så langt, eller være borte lenge. Det blir som en liten miniferie i egen by, sier Karoline.

KVALITETSTID: Stavanger-paret koser seg som turister i egen by.

KVALITETSTID: Stavanger-paret koser seg som turister i egen by.

Med en sønn på åtte måneder og en datter på snart tre år, er tid til hverandre mangelvare i hverdagen.

– Vi skal på en skikkelig date. Vi skal ut og spise middag og ta et glass vin, og bare være et par. Det skal bli kjempedeilig med en kveld hvor vi bare kan kose oss, og pleie forholdet, sier hun.

Opplev Thon Hotels du også: Finn ditt drømmehotell her

– Super miniferie

«Thon Hotel Lofoten er og blir nummer én i Svolvær».

Slik starter anmeldelsen til ThonTester Rune Werner Monrad. Han tok turen fra Sortland til Thon Hotel Lofoten, og betegner oppholdet som veldig bra.

– Hotellet har en fantastisk beliggenhet, midt i sentrum av Svolvær, med en spektakulær utsikt over Lofoten. Svolvær har et pulserende liv, med mange hyggelige kafeer, barer og restauranter, så det er enkelt å benytte seg av fasilitetene nærmiljøet har å by på.

Monrad forteller at området også byr på glimrende turmuligheter, for dem som er interessert i å gå i fjellet - noe han selv benytter seg mye av.

– En weekend på hotell er veldig fint for rekreasjon og avkobling fra hverdagen. Du slipper å tenke på husarbeid, og kommer til et ryddig, rent og flott rom. En super miniferie!

– Frokosten på Thon Hotel Lofoten var meget god, og personalet var veldig serviceinnstilt. Når selv hotelldirektøren går rundt og servere kaffe til gjestene under frokosten, vet du at hotellet setter service i førersetet. Det er noe som blir satt pris på, legger han til.

Vil du oppleve Lofoten? Book ditt opphold her

ThonTester Marthe: – Frokosten er helt fantastisk!

På thontester.no har anmeldelsene allerede begynt å strømme inn. Vi ble med ThonTesterne Marthe og Birger da de skulle gi sin dom.

– Åh, så fint! Og jeg har fått badekar. Helgen er reddet, sier ThonTester Marthe Buer (20), i det hun åpner døren til rommet sitt på Thon Hotel Spectrum, i Oslo, fredag ettermiddag.

Hun er én av dem som sikret seg et gratis hotellrom i egen by, og benyttet sjansen til å skjemme bort seg selv litt, etter en travel arbeidsuke.

Vil du også bli ThonTester? Registrer deg på thontester.no

FORNØYD: Marthe Buer mener hotellrommet på Thon Hotels Spectrum er moderne, hjemmekoselig og minner om en klassisk loftsleilighet i Oslo. Foto: VG Partnerstudio

FORNØYD: Marthe Buer mener hotellrommet på Thon Hotels Spectrum er moderne, hjemmekoselig og minner om en klassisk loftsleilighet i Oslo. 
Foto: VG Partnerstudio

– Ettersom jeg bor i Oslo, bor jeg jo aldri på hotell her. Nå skal jeg kose meg skikkelig! Jeg har fått egen dobbelseng, og rommet er skikkelig hjemmekoselig, med skråtak og fin utsikt. Det er finere enn rommet jeg har hjemme. Ryddigere også, ler hun.

Opplev Thon Hotels du også:

Thonhotels.no

GOD NATT: – Senga var skikkelig digg, og putene var myke og «fluffy», konkluderer ThonTester Marthe Buer. Foto: VG Partnerstudio

– Fantastisk frokost

Når vi møter Marthe Buer til frokost lørdag morgen, er hun et eneste stort smil.

– Frokosten her er helt fantastisk! Jeg har tatt altfor mye mat, ler hun, og viser frem den toppede tallerkenen sin.

Nystekte croissanter, ferskt brød, egg og bacon, pannekaker, yoghurt, frukt og müsli, ferskpresset juice og smoothies er bare noe av det du kan velge mellom.

Felles for frokosten ved Thon-hotellene er fokuset på gode råvarer, og hjemmelaget- og kortreist mat. Den siste tiden har hotellkjeden også jobbet mye med utvalg og presentasjon.

DELIKAT: Dette møtte oss i frokostsalen på Thon Hotel Spectrum. NAM!Foto: VG PARTNERSTUDIO

DELIKAT: Dette møtte oss i frokostsalen på Thon Hotel Spectrum. NAM!
Foto: VG PARTNERSTUDIO

– Kokkene er veldig flinke, servicen er god, og jeg elsker interiøret her inne. Måten de har presentert maten på er veldig fin, og alt føles veldig ekslusivt. Dette oppholdet får fem stjerner av meg, sier Buer fornøyd.

Fikk du med deg denne? Stamgjestene forteller: Hotellene som gir deg den beste matopplevelsen

OSLO-WEEKEND: Birger Lunheim sikret seg et hotellrom på Thon Hotel Opera, og tok turen fra Stange i Hedmark for å være ThonTester. Foto: VG Partnerstudio

– Veldig bra helhetsinntrykk

På Thon Hotel Opera møter vi ThonTester Birger Lunheim (23). Han har tatt turen fra Stange i Hedmark, og gleder seg til å nyte en Oslo-helg med samboeren.

– Jeg bodde her for syv år siden, og det er store forskjeller fra den gang. Hele hotellet har fått et stort løft, og jeg synes det har blitt veldig fargerikt og fint, sier han.

KULT KONSEPT: Birger Lunheim synes det er positivt at Thon Hotels inviterer folk til å gi sine ærlige tilbakemeldinger.  Foto: VG PARTNERSTUDIO

KULT KONSEPT: Birger Lunheim synes det er positivt at Thon Hotels inviterer folk til å gi sine ærlige tilbakemeldinger.  Foto: VG PARTNERSTUDIO

For Lunheim er komfort det viktigste, når han reiser utenom jobb.

– Jeg vil jeg gjerne ha god størrelse på rommet. Det er selvfølgelig også viktig at det er rent, og her var det strøkent.

UTSIKT: Birger Lunheim var fornøyd med rommet på Thon Hotel Opera. Foto: VG PARTNERSTUDIO

UTSIKT: Birger Lunheim var fornøyd med rommet på Thon Hotel Opera. Foto: VG PARTNERSTUDIO

Viktigst av alt er imidlertid frokosten, mener 23-åringen.

– Maten var kjempebra, og det var mye god varmmat å velge mellom. Det eneste jeg har å utsette på er at jeg synes påleggsutvalget var litt lite, men helhetsinntrykket var likevel veldig bra.

– Jeg er kjempefornøyd med oppholdet! Jeg hadde lett anbefalt dette hotellet videre, og bestilt et rom her igjen, legger han til.

Reiser du mye i jobben? Stamgjestene forteller: Dette ser vi etter når vi velger hotell

Annonsørinnhold
VG Partnerstudio

Dette er et kommersielt samarbeid mellom VG Partnerstudio og Thon Hotels. Dette er innholdsmarkedsføring, og ikke journalistikk. VG Partnerstudio er en satsning underlagt VG som leverer innhold etter VGs kvalitetskrav og redaktøransvar, men innholdet er laget av innholdsprodusenter utenfor redaksjonen. VGs redaksjon har ingen rolle i dette samarbeidet. Derfor er VGs redaksjonelle produkt helt upåvirket av dette samarbeidet.

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
© VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Dette er VG Partnerstudio

Bilde av Gard Steiro

I samarbeid med utvalgte annonsører utvikler VG Partnerstudio AS innhold av høy kvalitet, som publiseres på VGs plattformer.

Innholdet fra VG Partnerstudio merkes tydelig og med annonsørens logo, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert sammen med en annonsør.

Aksjeselskapet VG Partnerstudio er et separat produksjonsselskap uten tilknytning til redaksjonen. Ingen i studioet jobber samtidig i redaksjonen i VG.

VGs samfunnsoppdrag og rolle som uavhengig redaksjonell gransker påvirkes derfor ikke av VG Partnerstudio.

Gard Steiro

Ans. redaktør og adm. direktør