Annonsørinnhold


Dette gleder vi oss til å se på TV i sommer

Family taking photos together, Face, Smile, Hair, Skin, Head, Eye, Human, Happy, Yellow

VG: ?utm_source=vg&utm_medium=affiliate&utm_content=article&utm_campaign=b2c-prospecting-2021-w01-13-35243-Portefølje

AP:

BT:

Aftenbladet:

FVN:

Adressa:

E24:

Endelig er sommeren her! Vi håper på lange, varme dager, men gleder oss også til gode opplevelser foran skjermen.

Vi har derfor snakket med en gjeng helt vanlige folk, som deler sine beste film- og serietips. Her er det noe for enhver smak!

Visste du at med Telia Play kan du sette sammen din egen TV- og strømmepakke?


Kim (30) bor i Oslo med sin samboer. Han er glad i lange sykkelturer, og å slappe av med gode TV-serier.

Hva ser du på nå? – Har flere serier jeg (og dama) ser på for tiden, blant annet «The Rookie», «A Million Little Things» og «The Handmaid’s Tale». Sistnevnte synes jeg er veldig spennende, og kanskje den mest gufne serien jeg har sett. «The Rookie» på sin side er en forholdsvis lett serie med god humor og en passende dose action og spenning.


Kim

Violet

HANDMAID'S TALE: En guffen, men bra serie, ifølge Kim.

Outerwear, Daytime, Human, Sleeve, Happy, Red, Headgear

Har du en film/serie du gjerne ser igjen og igjen? – «Friends» er en deilig serie å sette på når jeg ikke vet hva annet jeg vil se. Ikke så morsom som lattermaskinen skulle tilsi, men serien har noen herlige personligheter som det er lett å kjenne seg (eller andre) igjen i. Og enkelte situasjoner er faktisk ganske hysteriske, som da Ross prøvde seg på kusina si!

> Se Friends fra HBO Nordic i Telia Play. IMDb score 8,9 

Har du fått med deg «Friends: The Reunion» som kom på HBO Nordic 27. mai? Dokumentaren er et must for alle Friends-fans, med mange morsomme tilbakeblikk.

> Se Friends: The Reunion fra HBO Nordic i Telia Play.

Hva gleder du deg til å se på TV/streame i sommer? – Fotball-EM står høyt på lista. For meg er store mesterskap i fotball en herlig måte å samle gode venner på! Gjerne i kombinasjon med noe deilig grillmat i forkant. Om vi er hjemme i stua, ute på pub eller Kontraskjæret spiller liten rolle for min del. I tillegg kan spenningen naturligvis toppes med en tippekonkurranse. Og etter det siste året skal alt dette bli fantastisk deilig!

> Fotball-EM vises på TV 2 og NRK fra 11. juni. Få med deg alle kampene uansett hvor du er med TV fra Telia. Last ned Telia Play-appen her!

EM-FEBER: 11. juni sparkes fotball-EM endelig i gang. Med Telia Play kan du få med deg alt - uansett hvor du er.

Hvilken serie er du nødt til å fortelle andre om? – «Westworld». Spesielt den første sesongen er veldig bra og kan anbefales! 

> Se Westworld fra HBO Nordic i Telia Play. IMDb score 8,6

Hva styrer du helt unna? – Skrekkfilmer. Ellers kan jeg kose meg med det aller meste.

Hva er din største guilty pleasure? – «Luksusfellen». Litt skadefryd, men samtidig lett å kjenne seg igjen, også er det hyggelig når det løser seg. Og ja, jeg kunne absolutt hatt godt av en runde med Hallgeir & co selv.

> Se Luksusfellen på TV3 med Telia Play.  

Hvordan ser du helst på serier? – Foretrekker å se både serier og filmer fra sofaen.   • Temasider som gjør det lett å finne ut hva du vil se.

  • IMDB-rating – så du kan velge kvalitet.

  • Mulighet til å strømme fra flere leverandører – på ett sted. Du setter selv sammen din egen TV-pakke, og kan bytte inn og ut leverandører så ofte du vil.

  • Sømløs titting på TV, nettbrett, eller andre enheter.

  • 500 timer opptak – som også kan sees offline.

Sjekk om du kan få TV fra Telia

Personal computer, Gadget, Font

Dette er telia play

Med Telia Play får du en hel verden av underholdning, med TV og strømming samlet på ett sted:


Victoria er 21 år, bor i Oslo, og er for mange kjent fra sin deltakelse i serien "Norges tøffeste".

Hva ser du på nå? – Akkurat nå ser jeg på «Pørni», en kortserie som kan fenge de fleste. Denne er både morsom, rørende og trist på samme tid. 

> Se Pørni fra Viaplay i Telia Play. IMDb score 8,4 

victoria

Smile, Jeans, Couch, Leg, Comfort, Computer, Laptop, Thigh, Knee

PØRNI: Pørni, med Henriette Steensrup i hovedrollen, har høstet gode kritikker.

Mode of transport, Personal luxury car, Motor vehicle, Automotive design, Seat belt

Har du en film/serie du gjerne ser igjen og igjen? – The «Notebook»! Romantiske filmer er ikke det jeg ser mest av, men denne er en gammel klassiker som jeg aldri blir lei av. 

> Se The Notebook fra C More i Telia Play. IMDb score 7,8

Hva gleder du deg til å se på TV/streame i sommer? – I sommer håper jeg at det blir så fint vær og så mye som skjer at jeg kan se minst mulig på TV. Men det blir sikkert noe serietitting, så kanskje jeg skal se «Sex og singelliv» på nytt? Jeg har også fått anbefalt krimserien «Heder», som jeg gleder meg til å se! 

> Se Heder fra Viaplay i Telia Play.

– «Prison Break» er en gammel slager, men om du ikke har sett serien, kan jeg virkelig anbefale sesong 1 og 2. Perfekt på en regnværsdag! Føles realistisk og ekte.

– Victoria

Hva styrer du helt unna? – Jeg er ikke særlig fan av fantasy og sci-fi, det prøver jeg å styre mest mulig unna. Har for eksempel aldri sett «Harry Potter» eller «Game of Thrones»! Jeg synes det er mye mer spennende når det føles realistisk og ekte.

Hva er din største guilty pleasure? – Kjærlighetsreality fra utlandet. Hvis jeg først begynner på en slik serie, blir jeg helt avhengig. En skikkelig guilty pleasure, men veldig underholdende!

Hvordan ser du helst på serier? – Som regel på macen når jeg enten er i senga for å slappe av eller bare trenger å ha noe i bakgrunnen for å koble ut. Men samtidig er det superkoselig når jeg og roomien sitter i sofaen og følger med på en dødsbra serie sammen.


Halvor er 50 år, bor i Bø og bruker mye tid på bøker, reiser og fotball (Aston Villa). Han er også glad i en god serie på TV og fjellturer.

Hva ser du på nå?  «Men in Kilts: A Roadtrip with Sam and Graham» som går på Viaplay. Her følger vi Sam Heughan og Graham MacTavish på en tur i Skottland, der vi får bli med på whiskysmaking, haggismåltid og mye flott natur og kultur.

Face, Cloud, Sky, Jeans, Trousers, Outerwear, Smile, Ecoregion, Plant, Beard

Halvor

Visste du dette?

Med TV fra Telia kan du velge Viaplay i valgmenyen der du setter sammen din TV-pakke. Da får du fri tilgang til å bruke Viaplay sin egen app, som du kan laste ned på Telia Box, mobil, nettbrett, Apple-TV, smart-TV og spillkonsoller. Viaplay original-innhold vises sammen med kanaler og strømmetjenester i Telia Play, mens du finner det andre innholdet i Viaplay-appen.

Har du en film/serie du gjerne ser igjen og igjen? Harry Potter og hans magiske verden liker jeg veldig godt. 

> Se alle Harry Potter-filmene fra Toonix og HBO Nordic i Telia Play

Hva gleder du deg til å se på TV/streame i sommer? Fotball-EM blir så bra! Jeg håper og tror at England tar gullet. Her er dramatikken til å ta og føle på, og det topper seg når de ulike finalene begynner. Alt live rett i stua. Fantastisk. 

> Fotball-EM vises på TV 2 og NRK fra 11. juni. Få med deg alle kampene uansett hvor du er med TV fra Telia. Last ned Telia Play-appen her!

Natural environment, Flash photography, Sky, Outerwear, Cloud, Poster, Jacket

HARRY POTTER: Drøm deg bort i den magiske verdenen til Harry Potter, via Telia Play kan du se alle åtte filmene.

Hvilken serie er du nødt til å fortelle andre om? «Normal People» er utrolig bra! Serien er basert på Sally Rooney sin roman som jeg også likte veldig godt. Normal People er en vakker og sår fortelling om to unge mennesker. Serien handler om vennskap, kjærlighet og tilhørighet. Hovedpersonene i serien spiller utrolig bra og det er ikke et kjedelig minutt. 

> Se Normal People fra HBO Nordic i Telia Play. IMDb score 8,5

3. Skal vi danse og Idol (TV 2)

Hva: Underholdning for hele familien! Begge programmene er tilgjengelig som en del av din faste kanalpakke på Telia Play.

Hvorfor: – Når vi er hele familien ser vi gjerne det programmet som går på TV. Alle elsker Skal vi danse og Idol - det er alltid en favoritt. Vi lever oss inn i det, og alle har en mening om hvem de liker best.  

> Sjekk om du kan få TV fra Telia

– Min guilty pleasure er «Outlander». Den serien synes jeg virkelig er bra, og jeg gleder meg til sesong 6 som er under produksjon nå. 

- Halvor

Hva styrer du helt unna? Enkelte realityprogrammer kan jeg med glede hoppe over.

Hvordan ser du helst på serier? Jeg sitter/ligger helst i sofaen og ser TV. Det hender også at jeg ser på TV på kjøkkenet, spesielt når det er fotballkamp i helgene. 


Guro er 38 år og bor i Oslo med samboer og to barn.

Hva ser du på nå? «Mare of Easttown», med den utrolig flinke Kate Winslet i hovedrollen. Serien skiller seg ut fra annen dramakrim jeg har sett. Det er innmari spennende, og akkurat passe grått og fint på en gang. Også har jeg faktisk ikke sett «The Wire», så den skal jeg begynne på.

Guro

Hair, Chin, Smile, Shoulder, Sleeve, Collar

Har du en film/serie du gjerne ser igjen og igjen? – Det er sjeldent jeg ser en serie om igjen, men «Sopranos» er et unntak. James Gandolfini i rollen som Tony Sopranos – for en kul fyr. Jeg slukte denne serien. To ganger. En amerikansk-italiensk mafiagjeng som er brutale, men der enkelte sliter med panikkangst og forholdet til moren sin. Jeg elsker kombinasjonen her av spenning, humor og de italienske karakterene. Serien fra slutten av 90-tallet holder fortsatt høyt nivå! Spørs om jeg ikke må se «Sopranos» en tredje gang snart.

> Se Sopranos fra HBO Nordic i Telia Play. IMDb score 9,2

SOPRANOS: Denne serien kan sees mer enn en gang, ifølge Guro.

Trousers, Outerwear, Coat, Tie, Suit

Hva gleder du deg til å se på TV/streame i sommer? Jeg ser så mye serier på høsten og vinteren, at jeg håper jeg bruker sommerkveldene på annet enn TV, så får jeg samlet opp masse bra til mørketiden kommer igjen. 

Hvilken serie er du nødt til å fortelle andre om? Hvis noen har gått glipp av «The Undoing», «Chernobyl», «True Detective», «Sharp Objects», «I Know This Much Is True» eller «The Night Of», så må de sees. Vil du le så er jeg veldig glad i «Parks and Recreation» og «What We Do in the Shadows». Og har man ikke sett «Game of Thrones» er det selvsagt et must. 

> Alle Guro sine tips får du fra HBO Nordic i Telia Play.

Hva er din største guilty pleasure? – Er veldig flau over at jeg ser på «Younger». Veldig flau.

> Younger går for tiden på TV4 som du får med Telia Play. IMDb score 7,8

Hva styrer du helt unna? – Grøssere. Og serier som har for mye alver, tryll og troll. 


Charlie er åtte år, bor i Oslo sammen med lillesøster, mamma og pappa.

Hva ser du på nå? – Jeg ser på «Bablo» og «Klassen» på NRK, og «Sigve og Haifinn» på Netflix. 

> Med TV-boksen Telia box har du appene til NRK TV og Netflix installert. 

Charlie

People in nature, Flash photography, Smile, Hairstyle, Plant, Leg, Leaf, Yellow, Happy, Grass

Har du en film/serie du gjerne ser igjen og igjen? – Ja, «Winx Club»!

> Lei Winx Club - Kongerikets hemmelighet fra SF Anytime i Telia Play. 

Hva gleder du deg til å se på TV/streame i sommer? – Nye «Bablo»-episoder hvis det kommer. 

Hvilken serie eller film er du nødt til å fortelle andre om? – «Miraculous Ladybug & Cat Noir på eventyr» har jeg sett flere ganger. Den er kjempespennende! 

> Se Miraculous Ladybug & Cat Noir på eventyr fra Disney Channel i Telia Play.

IMDb score 7,7

CHARLIE : Charlie er glad i å se på serier på iPaden, men styrer foreløpig unna skumle filmer.

Cartoon, Art, World

Hva er din største guilty pleasure? – Når jeg ser «Peppa Gris» med søsteren min.

> Se Peppa Gris fra C More, SF Kids eller på NRK3 i Telia Play. 

Hva styrer du helt unna? – Skumle filmer og skumle klovner.

Hvordan ser du helst på serier? – Jeg ser helst serier på iPaden min.

Ønsker du flere tips? Sjekk ut Telia Play sin egen guide! 

Se TV, film og serier hvor som helst

Om sommeren er mange mye på farten, men det trenger ikke bety at du går glipp av fotball-EM eller favorittserien! Med Telia Play har du tilgang på innholdet ditt uansett hvor du er.
Sjekk om du kan få TV fra Telia 


PS: Visste du at du med mobilabonnementet Telia X kan strømme så mange serier du vil uten å gå tom for data?
Les mer her!

Finn mobilabonnementet som passer for deg!

Med Telia Play kan du velge fritt blant et stort utvalgt TV-kanaler og strømmetjenester!

- Det er i dag ikke mange telefoner som kan utnytte 5G, men der er på vei — blant annet er smarttelefonen OnePlus8 allerede tilgjengelig på det norske markedet.
Denne våren begynner Telia utrullingen av 5G-nettet i Norge — målet er at hele landet har 5G innen 2023.

- Telia var, i samarbeid med Ericsson, først ute i Europa med å teste 5G.
5G gjør det mulig å ha utallige enheter koblet til nettet, og vil dermed åpne dørene for potensialet som ligger i smart teknologi — i alt fra utstyr i hjemmet til biler, droner, roboter og sensorer.

- Kort responstid åpner opp en ny verden av muligheter når det gjelder VR (virituell virkelighet), AR (utvidet virkelighet) og sanntidstjenester, som vil være banebrytende innenfor alt fra underholdning til industri og e-helse.

- Det nye nettet gir superrask oppkobling, god dekning, lav forsinkelse, svært høy hastighet og kapasitet, samt korte svartider.

Hva er Telia Play?

- 5G er en teknologi for femte generasjons mobiltjenester, og er en etterfølger til 4G.

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Telia

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)