Treningsfrue om betakaroten: Beholder fargen hele året

Treningsfrue byttet ut solarium med naturlige antioksidanter for mange år siden. Med dette produktet bevarer hun gløden selv om sommeren går mot slutten.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

– Jeg digger å ha litt farge gjennom hele året, sier Camilla Aastorp Andersen, også kjent som Treningsfrue.

Den sunne og inspirerende profilen er en av Norges største treningsinfluensere. Året rundt kan hennes følgere se henne med gyllen hud, takket være Betakaroten Gold fra Good For Me, som hun har sverget til i mange år.

Ettersom jeg trener mye og derfor har generelt lite klær på innendørs, er det deilig å beholde en gyllen og fin farge, sier Camilla.
SUNN PROFIL: Jeg har de siste årene hatt veldig god erfaring med Betakaroten Gold, og produktene er så bra at jeg ikke ser noen grunn til å bytte produsent, sier Camilla.

Veldig fornøyd

Camilla legger til at det er et stort pluss at produktet er utviklet i Norge og laget av naturlige råvarer. I Betakaroten Gold er kilden til selve betakarotenet helt naturlig og hentet fra grønnalger. Fargestoffet lagres under huden og gir deg derfor glød innenfra, uten å måtte eksponere huden for sol. Hun er veldig fornøyd med effekten.

– Jeg opplever at jeg blir raskere brun enn tidligere, og at Betakaroten Gold gir meg en fresh farge året rundt. Det er også positivt at produktet er vegansk og ikke testet på dyr. I tillegg bruker de kokosolje fremfor raffinert olje, sier Camilla.

Betakaroten kan omdannes til vitamin A i kroppen. A-vitamin er fettløselig, og kokosoljen bidrar derfor til bedre opptak av vitaminene i kroppen. Betakaroten Gold inneholder også vitaminer og mineraler som er gunstige for huden, som vitamin C, E, biotin og kobber.

Les mer og bestill Betakaroten Gold til 40 % rabatt!*
NATURLIG: Betakaroten Gold er vegansk og ikke testet på dyr.

Betakaroten fremfor solarium

Treningsprofilen er svært bevisst på å bruke solkrem året rundt, og ettersom hun ikke lenger bruker solarium, er betakaroten et sunt alternativ som fungerer godt for henne året rundt. Nå som sommerferien snart er ferdig, hjelper Betakaroten Gold med å beholde fargen.

– Huden forblir gyllen og fin, og i sommermånedene opplever jeg at jeg får raskere farge. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med produktet, sier hun.

Betakaroten Gold kommer i tre ulike varianter, inkludert smakfulle gummies. Les mer her.

Positiv effekt på huden

EKSPERT: Kosmetisk sykepleier Mariam driver Natural Beauty Clinic.

Kosmetisk sykepleier Mariam Larsen er opptatt av at kundene hennes skal beskytte huden året rundt. Dette er spesielt viktig mot våren og sommeren, når solen kommer for fullt. Hun anbefaler å unngå lang steking i solen så raskt den dukker opp, men heller gå for solbeskyttelse og antioksidanter i form av betakaroten.

– Slik får du en gradvis tilvenning til solen og dermed en sunn og varig brunfarge, sier hun.

– Det viktigste er solbeskyttelse og antioksidanter. Sistnevnte er fint å bruke som serum under solkrem og i form av kosttilskudd.

Betakaroten er nemlig en kraftig antioksidant, som omdannes til A-vitamin i huden. Vitamin A er et av de viktigste ingrediensene når det kommer til hud, da den har flere positive effekter.

Lyst til å prøve Betakaroten Gold?

GYLLEN OG JEVN FARGE: Betakaroten Gold kan bidra til en ekstra gyllen, jevn og fin brunfarge som varer, selv når sommeren går mot slutten.

Farge hele året

Betakaroten er et produkt som med fordel kan brukes året rundt, ifølge Larsen.

Siden dette er et fargestoff, vil dette gi en fin farge og glød til huden.

– På høsten og vinteren føler man seg kanskje litt ekstra gusten i huden, og da vil dette være et godt og sunt alternativ til solarium. Jeg vil oppfordre alle til å unngå bruk av solarium da dette er ekstremt skadelig for huden, understreker hun.

Selv går hun aldri ut av døren uten solkrem. Hun opplever at hun blir mye raskere brun når sommeren kommer ved bruk av betakaroten enn før når hun ikke brukte det.

– Mange tror at dersom man bruker høy solfaktor, så blir man ikke brun, men dette er helt feil. Man får heller en «sunn» brunfarge som varer lenger, påpeker hun.

Betakaroten Gold selges i en rekke salonger over hele landet, i tillegg til Vitusapotek og Apotek 1 og i Good For Mes egen nettbutikk:

Klikk her for å bestille Betakaroten Gold med 40% rabatt på første kjøp!*

*Prøv i 1 mnd for kun 179,- så abonnement uten binding, levering hver 2. mnd (299,-/mnd)

Les også

  1. Det eneste hårtilskuddet frisøren vil selge – og som hun sverger til selv

  2. Slik ble Marte (29) kvitt D-vitaminmangelen

  3. Denne nyheten kan booste hudens kollagenproduksjon

trackertracker