Influenseren elsker å være brun: - Jeg synes fargen blir dypere og bedre med betakaroten

Da Andrea Badendyck testet Betakaroten Gold, ble hun frelst. Seks år senere sverger hun fortsatt til kosttilskuddet - av flere grunner.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

– Jeg har alltid vært veldig glad i å være brun, forteller Andrea Badendyck (26).

Influenseren har over 130.000 følgere på Instagram, der hun deler bilder fra hverdag og studier i Oslo - og når tidene er mer normale - fra reiser til varmere strøk. Året rundt er følgerne vant til å se henne med gyllenbrun hud.

Andrea Badendyck liker å holde på brunfargen året rundt. Betakaroten Gold hjelper henne med det.
Andrea Badendyck liker å holde på brunfargen året rundt. Betakaroten Gold hjelper henne med det.

Selv om Andrea både blir lett brun og er glad i å sole seg, har hun de siste årene også hjulpet på hudtonen innenfra.

– I 2015 testet jeg Betakaroten Gold og merket raskt effekt. Etter det ble jeg frelst og har fortsatt å bruke det siden da, forteller hun:

– For meg har brunfarge alltid vært viktig. Det gjør at jeg føler meg bedre og freshere. Jeg trener en del og da er det fint å være litt brun når man ikke har på så mye klær på trening. Jeg prøver å ha en viss farge året rundt og holder fargen ved like.

Kjøp bestselgeren Betakaroten Gold her.

God effekt før, under og etter sol

Det er spesielt tre grunner til at Andrea er så fornøyd med produktet: Hun opplever at huden blir mer gyllen uten å måtte eksponeres for sol. Når hun er i solen blir hun brunere enn før, og etter soling varer fargen lenger.

– Jeg merker at jeg får en dypere og bedre farge, og det skal mindre til når jeg soler meg å oppnå ønsket farge, forteller hun.

For å få mest ut av produktet anbefaler hun å ta det i en periode både før og etter soling. Selv bruker hun Betakaroten Gold hele året.

Trygghet at det er utviklet i Norge

Betakaroten Gold er bestselgeren til den norske produsenten Good For Me. Merket utvikler vegansk kosttilskudd, og er testet av over 100.000 nordmenn de siste årene.

– Jeg synes det er trygt at Betakaroten Gold er et norsk kosttilskudd fordi jeg vet at det er strenge lover og retningslinjer i Norge. Skulle jeg bestilt betakaroten fra USA eller et annet land, kunne det for eksempel vært for høy dosering eller ulovlige ingredienser, sier Andrea.

Hun synes også det er et kvalitetsstempel at Good For Mes produkter selges på apotek og hos kjente frisører og hudpleiesalonger.

– Det er blitt en anerkjent merkevare og en seriøs produsent som har trygge, gode og effektive produkter. Og så er det positivt at det er vegansk og at de ikke bruker dyretesting, sier hun.

Klikk her for å bestille Betakaroten Gold og få et introduksjonstilbud.*

https://betakarotengold.no/produkt/betakaroten-gold-6mg/?utm_source=vg&utm_medium=content&utm_campaign=bgno21&utm_content=andrea-elsker-a-vaere-brun

Smaker godt

Influenseren bruker flere av produktene fra Good For Me. Blant annet Vegamin D og Hair Luxious, som bidrar til normal hårvekst.

– Jeg, som mange andre jenter, vil ha et sunt sterkt hår som gjerne vokser litt fort. Mange har D-vitaminmangel, så jeg passer på å ta Vegamin D om vinteren. Jeg er også veldig glad i “gummiesene”. Det smaker veldig godt, og de er like effektive.

Betakaroten Gold finnes nemlig også i en tyggbar versjon med smak av mango og sitrus, mens Vegamin D har deilig smak av ananas.

– Det blir litt som å spise litt godteri hver dag, sier Andrea.

Her kan du bestille Betakaroten Gold Gummies med deilig smak av mango og sitrus.

Byttet ut soling med Betakaroten Gold

Andrea forteller at hun også tar solarium av og til for å holde fargen ved like.

– Men jeg prøver å være mer forsiktig nå som jeg er blitt eldre. Jeg tenkte ikke så mye på det da jeg var yngre, men nå er jeg blitt mer redd for rynker og verre ting som kreft, sier hun og legger til:

– Da hjelper Betakaroten Gold på, fordi jeg får gløden som gjør at jeg ikke trenger å ta solarium så mange ganger. Og når jeg soler meg om sommeren, trenger jeg ikke ligge like lenge ute i solen.

Andrea har introdusert Betakaroten Gold til både venner og familie som tar det hver sommer.

– Det passer for alle som er glade i å ha en fin brunfarge, uansett alder og kjønn. Det er et naturlig kosttilskudd som gir god effekt, sier hun.

Selges på apotek

Du får kjøpt Betakaroten Gold hos Vitusapotek og Apotek 1, hos en rekke frisører og hudterapeuter over hele landet og i Good For Mes egen nettbutikk.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Betakaroten Gold. Her får du 40% rabatt på første kjøp.*

*Prøv i 1 mnd for kun 179,- så abonnement uten binding, levering hver 2. mnd (299,-/mnd)

trackertracker