Hun syntes håret ikke vokste nok: Endelig kan Kristin ha frisyrene hun ønsker seg

Kristin Krane (32) syntes håret så tynt og trasig ut. Men så kom hun over vitamintilskuddet Hair Luxious fra Good For Me.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

– Håret har vært tynt bestandig. Det har alltid irritert meg, men jeg har tenkt at det ikke var noe jeg kunne gjøre, sier 32-åringen fra Stokmarknes i Vesterålen.

For drøye to år siden prøvde hun likevel multivitamintilskuddet Hair Luxious, som er skreddersydd for håret. Etter rundt tre måneder var forbedringen åpenbar.

– Den første som merket forskjellen, var frisøren min. Hun ble passe ellevill, og hadde aldri sett så mye ny hårvekst, forteller Kristin.
Kristin Krane
Kristin Krane

Siden da har hun fortsatt å abonnere på kosttilskuddet fra norske Good For Me. Og endelig kan hun ha frisyrene hun tidligere bare kunne drømme om.

– Før ble håret kjempestygt hvis det gikk lenger enn til skuldrene. Nå har det vokst langt forbi. Og jeg synes det tåler mer varmebehandling enn tidligere, så jeg er mye friere, sier hun.

Kjøp Hair Luxious her.

B-vitaminer styrker håret innenfra

Håret er avhengig av en rekke vitaminer og mineraler for å vokse seg sterkt og sunt.

I en hektisk hverdag – Kristin jobber som anleggsarbeider og brøytebilsjåfør – kan det likevel være vanskelig å få i seg alle næringsstoffene kroppen og håret trenger, gjennom kostholdet.

Derfor har Good For Me laget Hair Luxious. Det er et komplett multivitamin som er satt sammen nettopp for å gi gunstig effekt på håret.

Det inneholder blant annet sink, jern og flere ulike B-vitaminer som skjønnhetsvitaminet B7 (biotin), et vitamin som har påvirkning på hud og hår.

I en hektisk hverdag bidrar Hair Luxious til at Kristin Krane får i seg ekstra vitaminer til håret.
I en hektisk hverdag bidrar Hair Luxious til at Kristin Krane får i seg ekstra vitaminer til håret.

– Fyldigere, og gror raskere

Også Eli-Ane Brun (47) kan skrive under på at multivitaminet fra Good For Me gir effekt.

Eli-Ane Brun
Eli-Ane Brun

– Det tok noen måneder før jeg så forskjellen, men håret har absolutt blitt fyldigere. Mange av støttehårene som tidligere aldri ble mer enn to centimeter før de knakk, har nå blitt lange hår, sier sykepleieren fra Tønsberg.

Hun legger til at hun opplever at håret gror raskere, noe som gjør det enklere å variere hårlengden, noe hun gjør ofte.

I tillegg merker hun at kosttilskuddet gir en annen hyggelig effekt:

– Det blir mindre hår i dusjen og på hårbørsten. Det er nok med bikkja som røyter om ikke jeg også skal gjøre det, smiler hun.

Vil du prøve Hair Luxious? Her kan du kjøpe produktet og få et introduksjonstilbud.

Hair Luxious finnes både for han og henne.
Hair Luxious finnes både for han og henne.

Liker håret bedre

Både Eli-Ane og Kristin abonnerer nå på Hair Luxious, og kan virkelig ikke tenke seg å slutte. Hvordan håret ser ut, er tross alt viktig for hvordan de føler seg.

– Frisyren og eventuelt fargen jeg velger, gjenspeiler hvem jeg er. Derfor liker jeg det bedre nå som jeg kan velge frisyre fritt, sier Kristin, og legger til:

– Hair Luxious er det desidert beste kosttilskuddet jeg noensinne har vært borti.

– Jeg er veldig fornøyd med Hair Luxious. Håret mitt ser mye bedre ut enn det har gjort tidligere. Det er jo finere med et fyldig hår enn et tynt og pistrete et, sier Eli-Ane.

– Et multiprodukt som passer for de fleste

Hair Luxious består av 25 vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter som er satt sammen for gunstig effekt for håret. Blant annet med biotin, sink og selen som bidrar til å opprettholde og vedlikeholde hår og hårvekst. Kosttilskuddet er en av bestselgerne til norske Good For Me.

– Hair Luxious inneholder mange gode ingredienser, som ulike B-vitaminer og da særlig biotin som bidrar til normal hårvekst. Det er ikke mange produkter som inneholder mye biotin, men det får du her, forteller Linda LeQuach ved Vitusapotek Strømmen.

Mange oppsøker apoteket for hjelp fordi de ønsker å forbedre håret sitt. Det kan være flere grunner til at man opplever å få endret hårkvalitet, for eksempel gener, stress, sykdom eller hendelser som graviditet og amming.

Linda forteller at hud, hår og negler ofte er det som blir nedprioritert først av kroppen hvis man stresser eller ikke får i seg alle næringsstoffene man trenger. Og selv om et variert og sunt kosthold er det viktigste, kan det av og til være lurt med ekstra påfyll.

Selges hos apotek

Vitusapotek selger flere av produktene fra Good For Me, blant annet Hair Luxious. For å få plass i hyllene her, må produktene gjennom en rekke kvalitetskontroller av NMD, Norsk Medisinaldepot.

– NMD gjennomgår produktet for å sikre det kun inneholder tillatte ingredienser og er merket i tråd med norske forskrifter. Det blir videre tatt en sikkerhetsvurdering av produktet, forteller Linda, og legger til:

– Det er veldig stor etterspørsel etter produktet. Når vi har Hair Luxious inne selger produktet raskt ut fra hyllene, sier hun.

Gjør som tusenvis av andre og gi håret næring innenfra med Hair Luxious. Nå får du 40 % rabatt.*

*Prøv i 1 mnd for kun 179,- så abonnement uten binding, levering hver 2. mnd (299,-/mnd)

trackertracker