– Håret og skjegget har blitt min merkevare

Lasse Matberg er vel så kjent for sine sine lange, lyse lokker som for innsatsen i både «Farmen Kjendis» og italienske «Skal vi danse». Her forteller han om noe av hemmeligheten bak den fyldige manken.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

– Jeg er nok over gjennomsnittet opptatt av hårvekst og skjegg, sier Lasse Matberg lattermildt.

– Det har på mange måter blitt min merkevare, og jeg prøver å ta vare på det deretter!

Men det var en periode der Lasse røytet mer enn han pleide, og han følte at det lå igjen mer hår i børsten enn vanlig. Han ble urolig og lette etter en løsning på problemet.

– Alle med en viss lengde på håret vet hvordan det føles når man ser at det ligger igjen litt ekstra i børsten. Jeg tok noen grep for meg selv, leste meg litt opp på nettet, og googlet hva som var tilgjengelig i Norge. Og ikke minst hvem som hadde gode omtaler. Valget mitt falt på noe jeg anser som et kvalitetsprodukt.

Kvalitetsproduktet var Hair Luxious fra norske Good For Me. Etter et par måneders bruk av hårvitaminet kunne Lasse allerede merke god effekt. Håret føltes sterkere, og det lå ikke lenger mye hår igjen på børsten.

– Det er jo noe som heter at skjønnhet kommer innenfra, sier Lasse, som nå tar Hair Luxious på daglig basis.

– Jeg tror et sunt og sterkt hår gjenspeiles av det at man spiser godt, drikker godt og har et variert kosthold. Men det er dager der jeg kan hoppe over dette, og derfor ser jeg ingen problemer ved å ta kosttilskudd i tillegg. Når det i tillegg kan ha en motstandsdyktig effekt på hår i sol og saltvann, var dette noe jeg følte jeg måtte prøve ut nærmere, sier Lasse.

Les mer og bestill Hair Luxious her.

– Jeg er nok over gjennomsnittet opptatt av hår og skjegg, smiler Lasse.
– Jeg er nok over gjennomsnittet opptatt av hår og skjegg, smiler Lasse.

Ikke testet på dyr

Hair Luxious er produsert av norske Good For Me, og er et vegansk multivitamin som er satt sammen nettopp for å gi en gunstig effekt. Det inneholder blant annet sink, jern og flere ulike B-vitaminer som skjønnhetsvitaminet B7 (biotin) – et vitamin som har påvirkning på hud og hår.

– For meg er det viktig at produktet ikke er testet på dyr. Jeg er svært opptatt av dyrevelferd, og forkjemper for at alle dyr skal ha det bra, tilføyer Lasse.

Lasse er opptatt av å ta godt vare på både kroppen, huden og håret – og har en enkel leveregel:

– Det som funker for meg er å ikke overdrive bruk av produkter – «less is more».

– Det som funker for meg er å ikke overdrive bruk av produkter – «less is more», sier Lasse.
– Det som funker for meg er å ikke overdrive bruk av produkter – «less is more», sier Lasse.

Mange jern i ilden

«Den norske vikingen» ble kjent som både dansestjerne i Italia i 2019 og vinneren av Farmen Kjendis i år. Og både Lasse og den misunnelsesverdige manken har fått over 700.000 følgere på Instagram over kort tid.

Nå er han aktuell med strikkebok og podcasten Gympodden – som omhandler trening, ernæring, helse og aktivitet. Lasse har i tillegg nylig avsluttet 15 års tro tjeneste i Sjøforsvaret i Stavanger for å ta fatt på nye eventyr.

Selges på apotek

Lasse synes også det er bra at det selges på apotek.

– Det er et kvalitetsstempel når det er hyllevare på norske apotek. Det ikke alt som får plass der, sier han.

Hair Luxious selges på en rekke salonger over hele landet, i tillegg til Vitusapotek og i Good For Mes egen nettbutikk:

Frisørens favoritt

– Hvis jeg først skal anbefale og selge noe til kundene, skal jeg virkelig kunne gå god for det , sier frisør Isabelle S. Calderon
– Hvis jeg først skal anbefale og selge noe til kundene, skal jeg virkelig kunne gå god for det , sier frisør Isabelle S. Calderon

Multivitaminet fra Good For Me er ikke bare Lasse Matbergs favoritt. Hair Luxious er det eneste hårtilskuddet som selges i de to salongene Isabelle S. Calderon driver i Oslo – Hendrix Hair Sentrum og Hendrix Hair Torggata.

– Hvis jeg først skal anbefale og selge noe til kundene, skal jeg virkelig kunne gå god for det. Vi skal se at det funker. Derfor selger vi kun Hair Luxious, og fire små serier med pleieprodukter. Og Hair Luxious er det eneste produktet vi aldri har byttet ut, sier Isabelle S. Calderon.

Hun legger til at hun egentlig kan anbefale multivitaminet til alle som ønsker et sunnere, sterkere og lengre hår.

– Spesielt de som har kjemisk behandlet hår eller bruker varmeverktøyer mye, vil nok oppleve at håret knekker mindre hvis de begynner å ta Hair Luxious. Men det tar litt tid. Produktet virker jo innenfra, sier hun.

Les mer om hvordan Hair Luxious virker her.

Fikk god effekt da hun prøvde selv

Frisøren vet godt hva hun snakker om. Så lenge hun kan huske, har hun opplevd at håret knakk fort og vokste sakte.

– Da jeg prøvde Hair Luxious før vi tok det inn i salongene, så jeg at det virket. Jeg syntes at det vokste raskere, og opplevde at selv de tynneste hårene i fronten ikke knakk så fort som tidligere, sier hun.

Nå har multivitaminet fast plass på badet hennes, og hun tar to tabletter hver kveld før hun pusser tennene.

Også fra kundene hun har solgt produktet til, er tilbakemeldingene svært gode.

– Noen av dem velger faktisk å halvere doseringen, fordi de føler at håret vokser for fort, smiler hun.

*Prøv i 1 mnd for kun 179,- så abonnement uten binding, levering hver 2. mnd (299,-/mnd)

trackertracker