Derfor sverger influenseren til disse tablettene

Etter mange år med utfordringer har influenseren endelig funnet et kosttilskudd hun liker.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Influenser Benedicthe Bjerke, også kjent som ByBenedicthe, har brukt True Skin siden produktet ble lansert i fjor høst.

– Fra barneskolen og frem til tyveårene hadde jeg en hud med mange ulike utfordringer. Da jeg ble gravid dukket problemene opp igjen. Etter det har jeg slitt med akne, arr og en ganske så skadet hud. Derfor har det blitt utrolig viktig for meg å ta godt vare på huden min.

Hun sier hun i tillegg til å bruke gode hudprodukter, var opptatt av å finne et produkt som tok godt vare på huden innenfra.

– Derfor er True Skin perfekt for meg. Produktet bidrar til en normal dannelse av kollagen i huden min, på en helt naturlig måte. Da tenker jeg ikke bare på ansiktet, men huden på hele kroppen. Og det er viktig å ta vare på huden sin, man skal tross alt ha den samme huden hele livet, sier hun.

Influenser Benedicthe Bjerke er stor fan av kosttilskuddet True Skin.

– Finere enn noen gang

Influenseren sier hun er strålende fornøyd med resultatene True Skin har hatt på huden hennes.

– Min opplevelse er at huden min er finere enn noen gang. Jeg bruker både True Skin og Betakaroten Gold fra Good For Me, og er veldig fornøyd med begge deler. Produktene er både naturlige og trygge, og jeg kunne aldri ha funnet på å bytte til et annet merke, sier hun.

Kan hjelpe kroppens egen produksjon

Mange har lest og hørt om kollagen. Dette proteinet har en rekke oppgaver, blant annet å styrke og stramme opp huden, og det dannes av kroppen selv. Å holde kroppens egen kollagenproduksjon i gang er derfor viktig for å holde huden ung og frisk.

Good For Me har derfor utviklet kosttilskuddet True Skin som er spesielt satt sammen for huden.

– Det du spiser gjenspeiles i helsen, og huden er ikke et unntak. True Skin er laget med vitamin C og andre næringsstoffer for å stimulere egen kollagendannelse, sier Kimberly Fagerstrøm, Sales Manager i Good For Me.

True Skin består av flere vitaminer og mineraler som er gunstig for huden:

  • C-vitamin hjelper kroppen med å produsere kollagen.
  • Biotin er B-vitaminet som bidrar til vedlikehold av blant annet hud og hår.
  • Sink bidrar til normalt vedlikehold av hud og hår.
  • E-vitamin beskytter kroppen mot oksidativt stress og frie radikaler.

Vil du prøve True Skin? Prøv her og få 40% rabatt på første kjøp.

Kimberly Fagerstrøm, Sales Manager i Good For Me.

Inneholder ikke kollagen

Huden fornyes kontinuerlig, men prosessen går saktere når man blir eldre og produksjonen av kollagen går ned. Det gjør at huden blir tynnere og holder ikke like godt på fuktighet lenger.

Effekten av inntak av kollagen har vært mye omdiskutert. True Skin inneholder ikke kollagen, men:

– Vi bemerker oss at det er blitt lansert mange kollagentilskudd de siste årene, og vi ønsker med True Skin å tilby et alternativ til disse, som heller kan hjelpe kroppen med å forbedre hudens kvalitet selv, sier Fagerstrøm.

Hun understreker at True Skin ikke er et alternativ til hudkremer eller variert kosthold og sunn livsstil, men et supplement som kan bidra til å løfte hudens kvalitet innenfra ved hjelp av vitaminer.

trackertracker