Denne nyheten kan booste hudens kollagenproduksjon

Man kan ikke stoppe tiden, men det finnes likevel grep man kan ta for å holde huden ung så lenge som mulig. Norske Good For Me har utviklet et kosttilskudd som holder huden sunn og fast.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Å holde huden frisk og ung er viktig for en god selvfølelse, men hudens tilstand kan også si noe om helsen din. I tillegg til gode solvaner, er en sunn livsstil viktig for å holde huden ung. For sunn hud kommer vel så mye fra innsiden som fra hudpleieprodukter.

Good For Me har derfor nylig lansert kosttilskuddet True Skin som er spesielt satt sammen for huden.

Slik hjelper det huden fra innsiden

– Det du spiser gjenspeiles i helsen, og huden er ikke et unntak. True Skin er laget med vitamin C og andre næringsstoffer for å stimulere egen kollagendannelse, da dette er noe vi mener at kroppen skal produsere selv, i stedet for å tilføre kollagen fra eksterne kilder, sier Jofrid Nyka i Good For Me og legger til:

– Vi bemerker oss at det er blitt lansert mange kollagentilskudd de siste årene, og vi ønsker med True Skin å tilby et alternativ til disse, som heller kan hjelpe kroppen med å forbedre hudens kvalitet selv.

Hun understreker at True Skin ikke er et alternativ til hudkremer, men et supplement som kan bidra til å løfte hudens kvalitet innenfra ved hjelp av vitaminer som har dokumentert effekt på nettopp hud.

True Skin skal stimulere kollagendannelsen. Klikk her for å lese mer om produktet.*
https://trueskin.no/?utm_source=content&utm_medium=vg&utm_campaign=tsno20&utm_content=dette-kosttilskuddet-gir-naering-til-huden-fra-innsiden

Inneholder ikke kollagen

Kollagen er et av de viktigste stoffene for å holde huden ung og elastisk. Kroppen produserer kollagen selv, men når man blir eldre avtar denne produksjonen.

Effekten av kollagentilskudd har fått mye oppmerksomhet de siste årene, og det er omstridt om det virker eller ikke, men her skiller True Skin seg ut fra andre aktører.

– True Skin inneholder ikke kollagen som ingrediens, men andre nøye utvalgte ingredienser som skal stimulere kroppens egen kollagenproduksjon. Blant annet inneholder True Skin C-vitamin, E-vitamin, biotin og sink. Når vi utvikler produkter i Good For Me, er vi opptatt av at ingrediensene og næringsinnholdene skal ha hovedingredienser med godkjente helsepåstander fra EFSA, forteller Nyka.

EFSA er European Food Safety Authority som er ansvarlige for å godkjenne helsepåstander innen næring.

True Skin lanseres nå i høst. Klikk her for å bestille produktet.*
Huden er et av våre største organer. Det er derfor viktig å ta vare på huden hele livet.
Huden er et av våre største organer. Det er derfor viktig å ta vare på huden hele livet.

Disse ingrediensene i True Skin øker kollagenproduksjonen

  • C-vitamin hjelper kroppen med å produsere kollagen.
  • Biotin og sink som bidrar til å opprettholde normal hud og slimhinner.
  • E-vitamin beskytter kroppen mot oksidativt stress og frie radikaler.

Derfor må man ta vare på huden

Huden fornyes kontinuerlig, men prosessen går saktere når man blir eldre. Det gjør at huden blir tynnere og holder ikke like godt på fuktighet lenger. I tillegg går produksjonen av kollagen i kroppen ned. Dette proteinet har som oppgave å styrke og stramme opp huden. Å holde kollagenproduksjonen i gang er derfor viktig for å holde huden ung og frisk.

Huden er et av våre største organer og beskytter kroppen mot ytre påvirkninger i tillegg til å regulere blant annet væske- og saltbalanse og temperatur. Det er derfor viktig å ta vare på huden hele livet.

En sunn livsstil og sunt kosthold vil bidra til dette, men det er ikke alltid like lett å få nok av alle vitaminer og mineraler. Da kan True Skin hjelpe deg med å fylle på med nødvendige næringsstoffer.

Akkurat nå får du et introduksjonstilbud på første bestilling på hele 40% på True Skin Collagen Booster. Trykk deg videre i lenken eller fyll ut skjemaet under.*

*Prøv i 1 mnd for kun 179,- så abonnement uten binding, levering hver 2. mnd (299,-/mnd)

trackertracker