Begge slet med hårtap - så kom de over disse vitaminene

Mette slet med røyting og var på gråten hver gang hun vasket håret. Elida satt igjen med en hårball hver gang hun dro gjennom håret. Nå bruker begge kosttilskuddet Hair Luxious.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

– Jeg har veldig dårlige hårsekker og røyter ekstremt, sier Mette Antonsen fra Øksnes i Vesterålen.

Hun forteller om problemene hun hadde med håret noen år tilbake: Uansett hva slags produkter hun brukte, var håret frizzy, krusete og uten glans, og det vokste nesten ikke.

– Jeg googlet mye for å finne ut hva som kunne hjelpe med å redusere hårtap. Jeg hadde testet et par kosttilskudd for hår som ikke virket. Da jeg kom over Hair Luxious og så at produktet hadde fått positive tilbakemeldinger, tenkte jeg at jeg ville gi det et siste forsøk, sier Mette.

Mette Antonsen
Mette Antonsen

Det har hun ikke angret på.

– Allerede etter en måned synes jeg at jeg merket effekt, og at mengden røyting ble redusert, forteller hun.

Dette er Hair Luxious

Hair Luxious er et komplett multivitamin fra norske Good For Me. Produktet består av 25 veganske vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter som er satt sammen for å gi gunstig effekt på håret. Dette er noen av virkestoffene:

Biotin: Bidrar til normal hårvekst.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

Selen og sink: Vedlikeholder håret.

Vil du prøve Hair Luxious? Kjøp her.

Hair Luxious har vært blant bestselgerne til norske Good For Me i flere år.
Hair Luxious har vært blant bestselgerne til norske Good For Me i flere år.

Håret ser sunt og friskt ut

Nå har Mette brukt produktet i over tre år, og hun har et helt annet syn på sitt eget hår.

– Nå har jeg glansfullt hår som ser sunt og friskt ut. Det er lettere å håndtere og vokser som ugress. Jeg har fått mye komplimenter for at håret er mykt og fyldig. I tillegg gjør Hair Luxious at man får i seg alle vitaminene man trenger. Dermed slipper man å ta mange forskjellige tabletter hver dag, sier hun.

Bildet til venstre viser hvordan Mette Antonsens hår var tidligere. Håret vokste nesten ikke, selv om hun prøvde å spare det ut. De siste årene har hun klart å spare til langt hår og det er blitt mye fyldigere.
Bildet til venstre viser hvordan Mette Antonsens hår var tidligere. Håret vokste nesten ikke, selv om hun prøvde å spare det ut. De siste årene har hun klart å spare til langt hår og det er blitt mye fyldigere.

Har anbefalt det til mamma

Årsaken til at Mette tidligere hadde dårlig hår, er at hun har lavt stoffskifte. Det går utover alt av hår – enten det er øyebryn eller hodehåret.

– Jeg var på gråten hver gang jeg vasket eller gredde håret, og dusjen gikk tett hver uke fordi jeg mistet så mye hår.

Slik er det ikke lenger.

– Jeg er veldig fornøyd med håret nå i dag. Nå tør jeg å bruke krølltang og rettetang uten å være redd for å miste håret. Jeg har til og med fått mamma, som er superkritisk til alt, til å begynne på Hair Luxious. Hun har også hatt krusete, frizzy hår, men nå ser det allerede sunnere ut hos henne, forteller Mette entusiastisk.

Elida Wirkola (23)
Elida Wirkola (23)

Satt igjen med en hårball hver gang hun dro gjennom håret

Elida Wirkola (23) begynte å bruke Hair Luxious av samme grunn som Mette.

– Det var fordi jeg slet med veldig mye hårtap på grunn av medisiner jeg går på. Jeg mistet såpass mye at håret mitt ble så tynt og så virkelig ikke pent ut, forteller hun, og legger til:

– Det var snakk om å dra gjennom håret en gang, så satt jeg igjen med en hårball i hånda etterpå. Det samme etter jeg hadde dusjet, hvor hele sluket var dekket med hår for hver gang.

Hun hadde testet flere kosttilskudd uten å se noen bedring. Siden hun allerede abonnerte på noen andre produkter fra Good For Me, prøvde hun Hair Luxious i 2018. Etter to måneder hadde hårtapet stabilisert seg.

Hva betyr håret for deg? Og er du fornøyd med det i dag?

– Håret mitt betyr veldig mye, spesielt etter den perioden hvor jeg mistet mye hår, da merket jeg hvor glad jeg er i håret mitt. Etter jeg begynte på Hair Luxious så har håret mitt blitt litt tykkere enn før, pluss at jeg føler det vokser mye fortere. Jeg er veldig fornøyd med håret mitt i dag, sier Elida.

Frode Hundseth, COO i Good For Me.
Frode Hundseth, COO i Good For Me.

Komplett multivitamin for håret

Et balansert kosthold er nødvendig for å opprettholde god helse, og ikke minst et slitesterkt, sunt hår. Matvarer som brød, egg, ost, grønnsaker samt ulike typer kjøtt og fisk, er viktige næringskilder. I en hektisk hverdag kan det likevel være vanskelig å få i seg alle næringsstoffene kroppen trenger, eller at man trenger ekstra tilskudd av ulike årsaker.

Good For Me vil ikke erstatte sunn mat, men hjelpe kundene med å tette eventuelle hull. Hair Luxious er et komplett multivitamin, men fordi det er rikt på b-vitaminet biotin, samt mineraler som jern, sink og selen, er det ekstra gunstig for sunn hårproduksjon.

– Hair Luxious kan være et godt alternativ i en travel hverdag hvis man ikke klarer å spise alle de næringsstoffene som håret – og kroppen – ellers kan dra nytte av, i løpet av en dag, sier Frode Hundseth, en av lederne i Good For Me.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Hair Luxious. Nå får du 40% rabatt på første kjøp.*

*Prøv i 1 mnd for kun 179,- så abonnement uten binding, levering hver 2. mnd (299,-/mnd)

trackertracker