«Bare Betakaroten Gold har gitt wow-effekt»

Marita Steinsvik (26) har tatt mye sol, men først med Betakaroten Gold fikk hun virkelig «wow-effekt» på brunfargen.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

– Jeg soler meg mye, jeg liker å være brun, sier Marita.

For å sikre at brunfargen både holder lenger og kommer raskere, bruker hun Betakaroten Gold – og det har hun gjort i mange år.

– Så fort jeg hørte om betakaroten via bloggere og andre, ville jeg prøve det. Jeg har testet mange merker, men fikk egentlig ikke særlig effekt før Betakaroten Gold. Den er bare wow! Jeg bruker det hele året.

Betakaroten Gold er bestselgeren til norske Good For Me. Kjøp her og få 60 % rabatt!*

Marita forteller at da hun testet Betakaroten Gold fikk hun «wow-effekt» på brunfargen.
Marita forteller at da hun testet Betakaroten Gold fikk hun «wow-effekt» på brunfargen.

Har fått mange komplimenter

Marita jobber som frisør hos Finess Hårstudio i Åmot og holder sitt eget hår langt og blondt, som blir ekstra fint mot solbrun hud.

– Jeg føler meg absolutt finere når jeg er brun, så det er først og fremst for mitt eget velvære jeg gjør det, sier hun, selv om det blir aldri feil å høre det fra andre også.

– Det er ikke bare jeg som merker hvor effektiv Betakaroten Gold er. Etter at jeg begynte med kosttilskuddet har jeg fått masse kommentarer som «shit, så brun du er!», sier Marita.

Marita Steinsvik synes det er enkelt å ta Betakaroten Gold, samt at det er trygt at det er utviklet i Norge.
Marita Steinsvik synes det er enkelt å ta Betakaroten Gold, samt at det er trygt at det er utviklet i Norge.

Bruker Betakaroten Gold hele året

Marita har nå tatt Betakaroten Gold i fire år. Hun tar tilskuddet hver dag hele året og nyter å være brun uansett årstid.

– Jeg liker at det er enkelt å ta produktet. Jeg bare kaster i meg to kapsler om morgenen, så trenger jeg ikke tenke på det mer. Det kommer automatisk i posten. Det er heller ikke noe problem dersom jeg ikke har tid til å spise, jeg kjenner ingen bivirkning.

Trygt at det er utviklet i Norge

Marita er også kjempefornøyd med at produktet er utviklet i Norge, og inneholder kjente, trygge ingredienser som kokosolje og naturlig betakaroten fra grønnalge.

– Det er betryggende at Betakaroten Gold er laget av naturlige ingredienser, og at det er produsert av en norsk bedrift. Når du bestiller ting fra utlandet er det mer usikkert om sammensetningen er trygg og det kan være vanskelig å få svar på spørsmål, sier Marita.

https://www.goodforme.com/no/betakaroten-gold-lp/order-betakaroten-gold/?utm_source=vg&utm_medium=content&utm_campaign=feb&utm_term=woweffekt&utm_content=bkgno22 NATURLIG: Betakaroten Gold er vegansk og ikke testet på dyr.
NATURLIG: Betakaroten Gold er vegansk og ikke testet på dyr.

Slik virker Betakaroten Gold

Betakaroten er en antioksidant som finnes i planter og alger, for eksempel er gulrøtter rike på betakaroten. I Betakaroten Gold kommer selve betakarotenet fra en av naturens kraftigste kilder: grønnalge. Det kraftige fargestoffet lagres i fettet under huden og gir en gyllen farge.

Betakaroten omdannes til A-vitamin i kroppen. A-vitamin bidrar blant annet til normalt vedlikehold av huden og synet, slimhinner og immunforsvaret.

Betakaroten Gold er også tilsatt flere vitaminer og mineraler som er gunstig for huden:

Biotin: Hjelper med vedlikehold av hud og hår.

C-vitamin: Bidrar til kroppens egen kollagenproduksjon.

E-vitamin: Beskytter cellene mot oksidativt stress.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

Her kan du kjøpe Betakaroten Gold.

Selges hos apotek

Du får kjøpt Betakaroten Gold hos Vitusapotek og Apotek 1, hos en rekke frisører og hudterapeuter over hele landet og i Good For Mes egen nettbutikk.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Betakaroten Gold. Nå får du 60% rabatt på første kjøp.*

*Introduksjonstilbud, så abonnement uten binding til veil. 897,- hver 3. mnd pluss frakt.

trackertracker