«Å være brun er en deilig hverdagsglede»

Julie Kippersund Bratland (26) synes en lett brunfarge gjør det enklere å kle seg i det man vil året rundt. Det får hun med Betakaroten Gold.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

– Nå har jeg brukt Betakaroten Gold i fem år og jeg er superfornøyd, sier Julie.

Hun jobber på Høyer i Bergen. Motebutikken ligger i DNBs gamle, ærverdige og flotte banksal på Torgallmenningen. Det er et populært sted å handle, og inspirerende lokaler å jobbe i – det synes i hvert fall Julie Bratland. Heldigvis er butikken også åpen, etter noen uker med corona-stenging.

– Det er så deilig å være på jobb igjen, særlig nå som vårens nyheter begynner å komme i butikk, sier Julie begeistret. Gløden skyldes ikke bare iver over vårmoten, men er også resultat av flere års jevnlig bruk av Betakaroten Gold.

Julie Bratland (26)

Brun hud er en del av antrekket

For Julie er brunfargen nærmest en del av jobbantrekket.

– Å ha litt farge gjør at man ser friskere ut, som er særlig viktig nå om vinteren. Da kan man lett bli grå og gusten. Brunfargen gjør også at jeg føler jeg kan gå med hva jeg vil av snitt, farger og tekstiler – uansett årstid, sier hun.

Også på treningsstudioet ser Julie at det et poeng med litt farge.

– På trening viser man litt mer hud enn på jobb og andre steder, og da føles det fresht å være brun. Faktisk vil jeg si at det er mer motiverende å gå på trening når jeg føler meg fin. Å være brun er en deilig hverdagsglede, sier Julie, som trener flere ganger i uken. Det gir henne også velvære, både i form av å være i bevegelse og ha en sunn og frisk kropp.

Betakaroten Gold er bestselgeren til norske Good For Me. Les mer her.

NATURLIG: Betakaroten Gold er vegansk og ikke testet på dyr.

Slik virker Betakaroten Gold

Betakaroten er en antioksidant som finnes i planter og alger, for eksempel er gulrøtter rike på betakaroten. I Betakaroten Gold brukes en av naturens beste kilder, nemlig grønnalgen dunaliella salina. Det kraftige fargestoffet vil ved inntak over tid lagres i fettet under huden.

– Betakaroten Gold passer for de fleste. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger. Kundene som har prøvd Betakaroten Gold sier de er svært fornøyde, forteller hudterapeut Linda LeQuach som jobber på Vitusapotek Strømmen.

Hun forklarer videre:

– Når betakaroten blir tatt opp i kroppen kan en del av det omdannes til A-vitamin. Vitamin A bidrar til normal hud, slimhinner og er med på å opprettholde cellefornyelsen. Det er en av hovedingrediensene i hudpleieprodukter, sier Linda.

Les mer eller prøv Betakaroten Gold til 40% rabatt!

– Det er veldig stor etterspørsel etter produktet. Når vi har Betakaroten Gold inne selger produktet raskt ut fra hyllene, sier Linda LeQuach, hudterapeut på Vitusapotek Strømmen. Foto: Per Erik Jæger

Gode næringsstoffer for huden

Linda anbefaler Betakaroten Gold fordi produktet, i tillegg til selve betakarotenet, inneholder flere næringsstoffer.

Biotin: Bidrar til å opprettholde normal hud, hår og normale slimhinner.

C-vitamin: Bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for hudens normale funksjon

E-vitamin: Bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

– Dette er gode ingredienser som jobber sammen for normal hud, forklarer Linda.

Produktet skiller seg også ut fordi det er 100 prosent vegansk.

– Det er det ikke så mange andre kosttilskudd som er. Det er fint slik at det kan brukes av alle, legger hun til.

Linda får ofte spørsmål om betakaroten erstatter solkrem, noe hun understreker at det ikke gjør og at solbeskyttelse er viktig under soleksponering.

Selges på apotek

Vitusapotek selger flere av produktene fra Good For Me, inkludert Betakaroten Gold. For å få plass i hyllene her, må produktene gjennom en rekke kvalitetskontroller av NMD, Norsk Medisinaldepot.

– NMD gjennomgår produktet for å sikre det kun inneholder tillatte ingredienser og er merket i tråd med norske forskrifter. Det blir videre tatt en sikkerhetsvurdering av produktet, forteller Linda.

Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM) anbefaler en øvre grense på fire milligram betakaroten gitt som tilskudd. 1 kapsel Betakaroten Gold inneholder 3 mg og er derfor vurdert som trygg i bruk.

– Det er veldig stor etterspørsel etter produktet. Når vi har Betakaroten Gold inne selger produktet raskt ut fra hyllene, sier hun.

Hun legger til at enkelte studier har vist økt risiko for lungekreft for røykere som tar kosttilskudd med betakaroten, derfor er produktet merket at personer som røyker bør rådføre seg med lege før bruk. VKM konkluderer videre at betakaroten fra vanlige matvarer som grønnsaker og frukt ikke utgjør noen helserisiko.

SUPERFORNØYD: – Nå har jeg brukt Betakaroten Gold i fem år og jeg er superfornøyd, sier Julie.

– Pakningen er så fin!

Julie trekker også frem pakningen til Betakaroten Gold fra Good For Me, som en viktig del av hvorfor hun foretrekker dette produktet.

– Pakningen har absolutt noe å si og jeg blir tiltrukket av produkter som legger vekt på å se bra ut. Og Betakaroten Gold-pakken er bare så fin, jeg elsker gull! For meg handler det om at uttrykket stemmer overens med inntrykket man vil gi, av å være seriøs, trygg og kvalitetsbevisst, sier Julie.

Enkelt å ta kapslene

At Betakaroten Gold også legger vekt på trygge og naturlige ingredienser, som kokosolje og naturlig, vegansk betakaroten fra grønnalger, understøtter inntrykket Julie har fått.

– Det er godt å vite at produktet er utviklet i Norge av trygge næringsmidler. Jeg synes informasjonen de gir er lett å forstå, kapslene har god størrelse og er uten smak. Alt dette gjør at jeg tar mine to kapsler hver morgen med glede!

Betakaroten Gold selges i en rekke frisør- og hudsalonger over hele landet, i tillegg til Vitusapotek og Apotek 1 og i Good For Mes egen nettbutikk:

Gjør som tusenvis av andre og prøv Betakaroten Gold: Klikk her for å få 40% rabatt på første kjøp.

Les også

  1. Treningsfrue om betakaroten: Beholder fargen hele året

  2. Tre ting du kanskje ikke visste om betakaroten

  3. Hun syntes håret ikke vokste nok: Endelig kan Kristin ha frisyrene hun ønsker seg

  4. Det eneste hårtilskuddet frisøren vil selge – og som hun sverger til selv

trackertracker