Komplett startet med Black Friday allerede i 2010, og de var blant de aller første i Norge som dro i gang den massive salgsdagen. I likhet med tidligere år forventer de en voldsom trafikk.

Helt siden 2014 har de sendt 24-timers livesendinger på Twitch på den store handledagen, og nytt i år er at sendingen også er her på Smart i èn time.

Er du utålmodig kan du klikke deg inn på Kompletts Twitch-kanal allerede nå.

– I år har vi med oss mange kule gjester, blant annet Twitch-stjernen «Emzia», youtuberen «Noobwork» og et av landets beste «PUBG»-lag, forklarer Witold Skalski, i markedsavdelingen til Komplett.

– Det blir konkurranser gjennom hele døgnet med MANGE spennende premier, det blir timesvis med gaming – og titusener av norske gaming-entusiaster vil komme innom streamen.

Få innsidetips fra Komplett

Under sendingen vil Smart-redaksjonen ta en titt bak kulissene hos Nordens største netthandelsaktør. Bli med på ferden fra du legger inn en ordre, se at robotene på lageret leter frem pakker, og hør ekspertenes beste tips til gode kjøp. Kanskje kommer det også noen ekstra gode tilbud – som du kun finner i livesendingen.

Annonse

Julegavetips!

Vi har samlet alle våre beste tips til julegaver på en og samme side slik at julehandelen skal gå enklere for deg. Visste du at Komplett har over 100 000 varer i en og samme butikk som enkelt lar deg gjøre unna julehandelen i en fei?