Vil du reise verden rundt for å påvirke fremtiden?

SAS skal gi én utvalgt person en unik mulighet.
Denne personen kan bli deg!

Sitter du inne med en idé du mener kan utvikle verden videre? Drømmer du om å reise jorda rundt for å møte mennesker og oppleve kulturer som kan bidra til at ideen din utvikles og blir til virkelighet?

Gjennom å reise får du mulighet til å møte mennesker fra forskjellige deler av verden. Dette bidrar til personlig utvikling og større forståelse for andre kulturer, og man blir inspirert til å løse utfordringer. Med dette som utgangspunkt starter flyselskapet nå sitt eget program «SAS Scholarship».

– Jeg håper "SAS Scholarship" kan bidra til utvikling av enda flere ideer, sier markedssjef i SAS, Marianne Orderud. Foto: SAS

– Jeg håper "SAS Scholarship" kan bidra til utvikling av enda flere ideer, sier markedssjef i SAS, Marianne Orderud. Foto: SAS


– I over 70 år har vi vært en del av små og store innovasjoner og nye oppdagelser for reisende rundt om i verden. Jeg håper at «SAS Scholarship» kan bidra til utvikling av enda flere ideer, sier markedssjef i SAS, Marianne Orderud.

Les mer om en av de som bidrar til å forandre verden: Krisearkitekten

Dette ser SAS etter

SAS søker en person i Norge som brenner inne med gode ideer som kan være med å påvirke og endre fremtiden.
– Vi vil velge ut én vinner som får mulighet til å reise verden rundt og utvikle ideen sin sammen med en innflytelsesrik mentor. Reiseopplegget skreddersys til personen og prosjektet som vinner «SAS Scholarship».

Alle bidrag vil vurderes av en jury fra SAS. Orderud forteller at du ikke trenger å ha en fullt utviklet idé for å søke – det viktigste er selve idéen.

– Vi ser etter en idé som er starten på noe større og som har potensial til å påvirke fremtiden! Du må kunne presentere idéen tydelig, og hvorfor akkurat du bør vinne. Du må også ønske å dele din idé og reisen du eventuelt vil delta på – med andre, sier hun.

Dette er SAS Scholarship

 • SAS Scholarship er et unikt program som gir personer med innovative ideer muligheten til å reise jorden rundt for å utvikle ideen/prosjektet sitt.
 • Gjennom programmet ønsker flyselskapet å bidra til utvikling av gode ideer som kan påvirke fremtiden
 • En vinner vil få samarbeide med en innflytelsesrik mentor. Mentoren vil være med på å utvikle ideen videre og planlegge reisen.
 • Alle over 18 år kan søke SAS Scholarship.
 • Alle bidragene vil vurderes av en jury fra SAS.
 • Fristen for å søke er 30. november. Vinnerne vil kunngjøres senest 20. desember.
 • Den skreddersydde reisen gjennomføres i første kvartal 2018

Få hjelp av en mentor til å utvikle ideen din

Vinneren vil få minst to møter sammen med mentoren, og det vil utvikles en tilpasset reiseplan som kan bidra til å utvikle ideene.

Mentoren vil dele av kunnskapen og erfaringene sine. Han eller hun vil også åpne opp nettverkene sine for å skape opplevelser som kan realisere ideen.

Orderud forteller at de ser frem til å høre alle de nyskapende ideene som folk sitter inne med.
– Vi gleder oss til å se viljen og drivkraften til å gjøre en forskjell. Jeg er sikker på at vi vil bli overveldet av all kreativiteten som er der ute og at SAS kan bidra til å utvikle nye ideer, sier hun.

For å delta må du være over 18 år. Du kan søke åpent gjennom en video på Instagram med emneknaggen #sasscholarship og ved å tagge @flysas, eller lukket på www.sasscholarship.com.

Siste frist for å søke er 30. november, og vinnerne blir presentert senest 20. desember. Den skreddersydde reisen gjennomføres i første kvartal 2018.

Slik fungerer SAS Scholarship

 1. Last opp en video eller et bilde med tekst (maks 200 ord) som beskriver ideen og hensikten med reisen på Instagram. Bruk emneknaggen #sasscholarship og taggen @flysas. Du kan også legge inn en lukket søknad på www.sasscholarship.com.

 2. Vinneren må være villig til å dele sin reise underveis og i etterkant med andre.

 3. Vinneren får samarbeide med en innflytelsesrik mentor som har forandret verden innenfor samme fagfelt.

 4. Mentoren hjelper til med å skreddersy reisen til personen og ideen. Målet med reisen er å utvikle prosjektet videre.

 5. De aktuelle kandidatene vil bli kontaktet av SAS.

 6. Når scholarshipet er over, er målet at vinnerne skal dele den nye kunnskapen videre til samfunnet.

Annonsørinnhold
VG Partnerstudio

Dette er et kommersielt samarbeid mellom VG Partnerstudio og SAS. Dette er innholdsmarkedsføring, og ikke journalistikk. VG Partnerstudio er en satsning underlagt VG som leverer innhold etter VGs kvalitetskrav og redaktøransvar, men innholdet er laget av innholdsprodusenter utenfor redaksjonen. VGs redaksjon har ingen rolle i dette samarbeidet. Derfor er VGs redaksjonelle produkt helt upåvirket av dette samarbeidet.

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
© VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Dette er VG Partnerstudio

Bilde av Gard Steiro

I samarbeid med utvalgte annonsører utvikler VG Partnerstudio AS innhold av høy kvalitet, som publiseres på VGs plattformer.

Innholdet fra VG Partnerstudio merkes tydelig og med annonsørens logo, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert sammen med en annonsør.

Aksjeselskapet VG Partnerstudio er et separat produksjonsselskap uten tilknytning til redaksjonen. Ingen i studioet jobber samtidig i redaksjonen i VG.

VGs samfunnsoppdrag og rolle som uavhengig redaksjonell gransker påvirkes derfor ikke av VG Partnerstudio.

Gard Steiro

Ans. redaktør og adm. direktør