Saftis1.jpg

Tørst? Her er ni friske fristelser

En iskald og fargerik sommerdrikk, hjemmelaget iskaffe eller en leskende ispinne er perfekt å kjøle seg ned med i varmen! Her er sommerens beste oppskrifter.

Sommervarmen har for alvor lagt seg som et teppe over landet. Og når gradestokken stadig kryper oppover, er det få ting som smaker bedre enn en iskald forfriskning!

Men hvorfor nøye seg med bare vann? Det finnes mye godt å få tak i, men de aller beste tørsteslukkerene lager du hjemme på ditt eget kjøkken. Start for eksempel dagen med velsmakende smoothie, la barna lage sin egen is, eller inviter venner over og server hjemmelaget saft – det vil garantert falle i smak.

Se REMA 1000s oppskrifter på sommerens forfriskninger her


Sommerdrikker

drink.png

Alkoholfri punsj med te, jordbær og nektarin

En leskende punsjbolle er perfekt som velkomstdrikk til sommerens grill- og hagefest, eller til å nyte selv en varm ettermiddag. Pynt med spiselige blomster for et ekstra sommerlig «touch».

Se oppskrift her

Iste med mynte, sitron og ingefær

En klassisk iste slår aldri feil i varmen. Prøv deg frem med friske ingredienser som mynte, sitron, ingefær og honning – en uslåelig kombinasjon når tørsten kommer snikende.

Se oppskrift her

Sommersmoothie med bringebær og fersken

En fargerik og frisk smoothie er supert å lage til frokost, lunsj eller som mellommåltid.
Med sesongens frukt og bær som hovedingrediens er det mye godt man kan lage, og gjør det enkelt å få i seg de anbefalte «fem om dagen».

Se oppskrift her

TIPS: Vil du ha et mer mettende alternativ til smoothie kan du lage en smoothie bowl. Smoothie bowl er tykkere, og toppes med det du vil av frukt, bær, nøtter, granola, kokosflak og annet godt. Se fire enkle oppskrifter fra REMA 1000 her.Husholdningssaft med sommerens bær

Hjemmelaget hudholsningssaft er et ypperlig alternativ når du har lyst på noe annet enn vann. Velg dine favoritter blant sommerens bær og lag din helt egen vri! Et godt tips er å lage en stor porsjon, og ha saften på plastflasker før du fryser den ned. På den måten holder saften seg lengre, og du har deilig saft tilgjengelig gjennom sommeren.

Se oppskrift her

Iskaffe

glass.png

Iskaffe med karamellsirup

Iskaffe er et deilig og forfriskende kaffealternativ på varme dager. Toppet med hjemmelaget karamellsirup vil denne iskaffen garantert falle i smak hos både familie og venner!

Se oppskrift her

VISSTE DU AT… Kjeldsberg kun har sertifisert kaffe? UTZ og Fairtrade-setifiseringer sikrer at kaffeproduksjonen ivaretar miljøet og arbeidsforholdene på en god måte. Dette gir en trygghet både for kaffebonden og deg som kunde. Les mer her.Trendkaffen Dalgona

Dalgona er kaffe-drikken som har tatt sosiale medier med storm, og ikke uten grunn. Ikke bare krever den smakfulle Dalgona-kaffen veldig få ingredienser, noe som gjør at den lett kan lages hjemme, men den er også særdeles Instagram-vennlig.

Se oppskrift her

Hjemmelaget is

ice-cream.png

Frossen banan på pinne med sjokolade og strøssel

En iskald dessert er alltid populært, både for små og store. Prøv fryste bananer med sjokoladetrekk på pinne – både søtt, avkjølende og med smak av sjokolade i en og samme dessert. Isen kan nytes som hverdagsdessert eller når du trenger å bli spise opp brune bananer.

Se oppskrift her

Jordbærsorbet

Få ting smaker like godt som iskald sobert i varmen. Så hvorfor ikke lage den selv? Sorbet er en av de enkleste dessertene du kan lage og kan varieres med mange ulike smaker. Både bær, frukt, urter og krydder er godt egnede ingredienser. Prøv deg frem, og finn din favoritt!

Se oppskrift her

Hjemmelaget saftis

Saftispinner er en god, gammeldags klassiker som vi aldri blir lei! Ikke bare er det enkelt å lage, men den er klar for å nytes allerede etter en natt i fryseren. Bruk fantasien, frukt og bær og eksperimenter med ulike smakskombinasjoner. Nam!

Se oppskrift her

TIPS: La barna pynte isen med strøssel eller fest spiselige øyne på sorbeten, og vipps så blir desserten en lek å lage!Produsert av Schibsted Partnerstudio for Rema 1000

Til toppen

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)