Annonsørinnhold

Facial expression, Flash photography, Smile, Skin, Jeans, Hairstyle, Happy, Standing, Gesture, Interaction

Slik kan småbarnsfamilien
spare tusener

Det finnes mange lure grep du kan ta for å redusere kostnadene i hverdagen. Å handle hos REMA 1000 er et av dem. Her er fem lettvinte sparetips.

1. Spar penger på bleier

Bleier og stelleprodukter er den største forbruksvaren i familien vår. Det er kjedelig at hundrelappene flyr ut av lommeboka på noe som kastes rett i søpla, sier tobarnsmammaen Anine Lund. 

Med en gutt på tre år og en åtte måneder gammel jente, blir det mange bleieskift og bleiekjøp i uken. Hun anslår at familien bruker omtrent 400 kroner i måneden på bleier.

– Det finnes en rekke ulike bleiemerker og typer å velge mellom, men prisforskjellene kan variere voldsomt. Det gjør oss ekstra bevisste på hvor vi handler, sier Anine.

BLEIEKUTT: Det hjelper å få 25 prosent priskutt på bleier hos Rema 1000 for småbarnsfamilier.

Skal du velge buksebleier eller vanlige bleier? REMA 1000s eget merke Lev Vel, eller velkjente Libero eller Pampers? De fleste foreldre kan være enige om at det viktigste er at bleiene holder på det de skal, og at de ikke gjør babystumpen sår.

Det innebærer at de må ha god passform og god sugeevne, og at overflaten må føles tørr mot babyens hud. Ikke vær skeptisk til å prøve og feile for å finne den varianten som passer ditt barn best. 

TIPS: Nå lanserer REMA 1000 «Bleiekutt» som gir deg 25 prosent priskutt på alle bleiepakker fra Libero, Pampers og Lev Vel – alltid. På den måten kan du enkelt og rimelig prøve deg frem og finne din og barnets bleiefavoritt. 
For å sikre at det er nok bleier til alle kunder, får du priskutt på maks fem bleiepakker per handletur.


Bleiekutt er bare én av dem. I tillegg finnes det 999 til. Minst.

Se flere grunner her

– Det er veldig lettvint å teste ut ulike bleier når man alltid får 25 prosent avslag hos REMA 1000. I tillegg er det samlet sett mye penger for oss å spare på en slik avtale, sier Anine.

2. Kjøp brukte klær

Enten du trenger ullundertøy, yttertøy eller utstyr som barnevogn og stellebord, gjør du lurt i å lete på Finn.no eller i kjøp- og salgsgrupper på Facebook. Her er det nemlig store summer å spare.

– Med førstemann kjøpte vi det meste nytt. Vi ser i etterkant at det var et enormt pengesluk, og har spart mye på at lillesøster har arvet mye av storebrors utstyr og klær, sier Anine.

People in nature, Facial expression, Flash photography, Jeans, Smile, Hairstyle, Hat, Fashion, Happy, Gesture
Baby  toddler clothing, Flash photography, Cheek, Skin, Smile, Photograph, Eye, Sleeve, Standing, Happy

3. Lag en middagsplan

Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men om du bruker litt tid en kveld i uken på å planlegge kommende middager, sparer du både penger og tid.

Først og fremst vil en middagsplan gi deg mer ledig til i hverdagen. Du slipper tidkrevende og stressende turer på butikken, og kan bruke tiden du får til overs til å hente tidligere i barnehagen, eller unne deg en liten pause hjemme i fred og ro før resten av familien kommer hjem.

– I vår familie er det blitt slik at vi gleder oss mer til middagene når vi planlegger dem. I tillegg gjør vi langt færre bomkjøp og impulskjøp, og sparer dermed mer penger, sier Anine, som synes det er enklere å ta sunne middagsvalg når hun planlegger på forhånd.

Her finner du fristelser og middagsinspirasjon til hele familien. Sjekk også ut REMA 1000 konsept «Middag til under hundrelappen». Her finner du enkle, sunne og velsmakende retter som garantert faller i smak hos store og små.

4. Innfør ukeshandel

Mat er for mange familier den aller største forbruksutgiften, men det er også her du kan spare mest.

Sørg for at du gjør storhandel én gang i uken. Sjekk hva du har i skuffer og skap på forhånd, og skriv en gjennomtenkt handleliste. Hvis du i tillegg er prisbevisst og ser på kilopris, kan du redusere matutgiftene betydelig. 

– Før handlet vi nesten daglig. I fjor høst begynte vi derimot med ukeshandel. Vi ser at det har spart oss for masse unødvendige utgifter, og at vi har mer tid og overskudd om ettermiddagen, når vi slipper stressende turer på butikken, sier Anine.

Det er 1000 grunner til å velge REMA 1000. Alltid lave priser er grunn nr 1, og gjør at det er mulig å spare mye penger. Her finner du flere gode grunner.

Food, Tableware, Dishware, Ingredient, Recipe, Plate, Serveware
Facial expression, Face, Skin, Head, Smile, Happy, Gesture, Interaction, Finger, Toddler

5. Unngå å kaste mat

Tørre brødskiver kan få nytt liv og overmodne bananer kan trylles om til barnas favorittretter!

Lag en luksuslunsj til deg og familien med arme riddere, eller skjær de tørre skivene i biter og frys dem ned, slik at du kan lage deilige krutonger. Hva med en digg toast til kvelds eller en saftig brødpudding? 

Har du overmodne bananer i fruktkurven? Bananpannekaker er ofte en stor hit blant de yngste. Sunt og næringsrikt er det også. Bli bevisst på hvordan du kan gi nytt liv til halvkjipe matvarer, slik at du slipper å kaste mer mat enn nødvendig.

VISSTE DU AT… Kjeldsberg kun har sertifisert kaffe? UTZ og Fairtrade-setifiseringer sikrer at kaffeproduksjonen ivaretar miljøet og arbeidsforholdene på en god måte. Dette gir en trygghet både for kaffebonden og deg som kunde. Les mer her.Les mer

Slik lager du perfekt pinnekjøtt

Slik lager du perfekt pinnekjøtt

Slik lager du perfekt pinnekjøtt

Slik lager du perfekt pinnekjøtt

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Rema 1000

Til toppen

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)
Advertisement