FORNØYD: Birgitta Balstad er takknemlig for jobben Recover gjorde da hun fikk vannskade i store deler av huset sitt. Hun er spesielt fornøyd med Fredrik Larsson i Recover som koordinerte arbeidet.

FORNØYD: Birgitta Balstad er takknemlig for jobben Recover gjorde da hun fikk vannskade i store deler av huset sitt. Hun er spesielt fornøyd med Fredrik Larsson i Recover som koordinerte arbeidet. Foto: VG PARTNERSTUDIO

Er du tømrer eller prosjektleder? Dette er drømmejobben for deg

Nå har du sjansen til å hjelpe folk med alt fra vann-, brann- og miljøskader til gjenoppretting av skadede bygg. Hos Recover får du mye ansvar og mulighet til å styre dagene dine som du vil.

Produsert av VG Partnerstudio

– Vi søker prosjektledere og tømrere som har erfaring med rehabilitering av bygg og er gode lagarbeidere, sier avdelingsleder i Recover, Fredrik Larsson.

Recover har 50 avdelinger og mer enn 600 ansatte rundt om i Norge.

– Det unike med å jobbe hos oss er at du får veldig varierte arbeidsoppgaver, har mye ansvar og jobber ikke med samme prosjekt over veldig lang tid, sier han.

Du får også frihet til å strukturere arbeidsdagene dine litt som du ønsker, innenfor arbeidstiden.

Interessert i å jobbe for Recover? Her finner du alle ledige stillinger

Viktig med empati

Larsson forklarer at tømrerne både har kundekontakt, ringer underleverandører, og gjør den fysiske jobben med å gjenopprette for eksempel tak, gulv og vegger etter skader.

Størsteparten av kundene får Recover gjennom forsikringsselskapene.

– Det er viktig at arbeiderne våre viser forståelse overfor kundene, fordi det kan være tungt for mange å ha store skader på sin dyreste investering, sier han.

Nettopp på grunn av det ekstra stresset rehabiliteringen av hjemmet påfører kundene, er det viktig at håndverkerne jobber raskt og takler å jobbe under tidspress.

– For prosjektlederne derimot, er koordinering en veldig viktig del av jobben. Du skal følge opp kundene og gi dem god informasjon, og samtidig følge opp arbeiderne, sier han.

Nysgjerrig? Her kan du lese mer om Recover

GODT ARBEIDSMILJØ: Avdelingsleder Fredrik Larsson og HR-rådgiver Kristine S. Gjelsvik (til høyre) i Recover lover gode arbeidsvilkår og en variert arbeidshverdag. Her er de med kunde Birgitta Balstad. Foto: VG PARTNERSTUDIO

– De var veldig profesjonelle

Å gi god informasjon er nemlig veldig viktig for kundens tillit til Recover.

– Jeg fikk god informasjon om prosessen hele veien. Larsson var både forståelsesfull, tilgjengelig, profesjonell og løsningsorientert, sier Birgitta Balstad.

Da koblingen på en gammel brannslange slapp i januar i år, og vannet øste ut i huset hennes i de fire-fem timene hun var borte, ble det store vannskader.

– Hele første etasje var totalskadet, og én tredjedel av kjelleren fikk skader, forteller Larsson, som ledet arbeidet i huset til Balstad.

Vil du hjelpe folk med å sette hjemmene deres i stand? Her kan du se alle stillingsannonsene fra Recover.

Følte trygghet

Birgitta måtte flytte ut av huset sitt i to måneder mens vannskadene tørket opp. Hvis ikke alt tørker godt nok, kan du risikere å få råte, sopp og dårlig inneklima, forklarer Larsson.

– Jeg følte meg veldig trygg på arbeiderne i Recover, og jeg kunne jo komme hjem når som helst og se hvordan det gikk, sier Balstad.

Hun var faktisk så fornøyd med jobben håndverkerne gjorde at hun bestemte seg for å la de montere et helt nytt kjøkken, mens de likevel holdt på med rehabiliteringen av huset.

Les mer: Slik er hverdagen som håndverker i Recover

FORSIKRING OG PRIVAT: Avdelingsleder Fredrik Larsson forteller at Recover har håndverkere som reparerer skader, men også utfører håndverkstjenester for eiendomsselskaper, kommuner, privatmarkedet og industri. Foto: VG PARTNERSTUDIO

Gode arbeidsvilkår

Det skal være trygt og godt å være både ansatt og kunde i Recover.

– Alle håndverkerne får egen servicebil, mobil, klær, og tilrettelegging om det trengs, forteller HR-rådgiver Kristine S. Gjelsvik.

Recover tar også HMS på alvor, og de har blant annet en app arbeiderne kan bruke for å sjekke hvordan de bruker utstyr riktig.

– Vi tilbyr en god arbeidsplass med ansatte som synes det er gøy å jobbe for Recover, sier hun.
Lyst til å søke jobb i Recover? Ta en titt hertrackertracker