Spar penger med denne tjenesten:

Seks produkter som gjør hverdagen litt bedre

Mye tid i sofaen sier du? We feel you! Det finnes heldigvis ting du kan gjøre hjemme som som gjør denne tiden mye morsommere. Med Prisjakt finner du enkelt den beste prisen.

Selv om regjeringen har besluttet at Norge sakte, men sikkert kan gjenåpnes, vil mange av oss fortsatt tilbringe mye tid hjemme god stund til. Å kose seg hjemmebane er viktig når verden rundt oss ikke er som den pleier å være.

Invester i noe som gjør deg glad, og som enkelt kan gjøre dagen litt bedre. Hva med noen nye spill til Nintendoen, eller en pizzaovn? Eller kanskje det er på tide å endelig oppgradere TV-en?

Vi har plukket ut noen favoritter, og viser deg hvordan du enkelt får produktene til den beste prisen du finner på markedet.

Regina Katralen er digital markedsspesialist i Prisjakt, og forteller at det kan være store prisforskjeller på det nøyaktig samme produktet, avhengig av hvilken butikk du handler i.

– Prisjakt sammenligner prisene på tusenvis av produkter, og gjør det enkelt for deg å finne det rimeligste alternativet. Tjenesten er helt objektiv, og det er ikke mulig å kjøpe seg til en bedre plassering i prislisten.

Les mer: De ti mest prisovervåkede produktene hos Prisjakt

Prisekspert: Regina Katralen hos Prisjakt

1. Pizzaovn

Pizza forbindes med kos, og det er absolutt tid og behov for litt kos i disse dager.

– En pizzaovn kan brukes til mer enn bare å steke pizza, og det finnes modeller som passer inne, på terrassen, eller større ovner du kan ha i hagen, forteller Katralen. 

Før du går til innkjøp av en pizzaovn bør du tenke gjennom hvor du skal ha den, og hvordan du skal bruke den. Og ikke minst hvor mye penger du skal legge i en slik type ovn.

Pizzaovn 2.jpg

Hjemmekos

Hvor mange pizzaer du skal steke om gangen spiller en rolle for hva slags ovn du bør velg. Vurder også om du kommer til å bruke ovnen til å lage annen mat enn pizza.

2. Headset til gaming

Når du skal velge hodetelefoner til gaming er det viktig at du får naturlig lydgjengivelse, slik at du hører hvor motstanderen din kommer fra. Ved å investere i et skikkelig headset med god dynamisk rekkevidde kan du også bruke dem til å høre på musikk eller se på film. 

Velger du hodetelefoner med mikrofon kan du enkelt snakke med vennene dine, og når du spiller kan du planlegge neste oppgave sammen med de andre spillerne. 

Tenk også over om du vil ha åpne eller lukkede hodetelefoner. Hvis du har mye bråk rundt deg bør du velge et lukket headset, da det vil holde den virkelige verden ute. Og det vil hjelpe deg med å fokusere på det som er viktig; å utslette fienden.

Er det derimot stille og rolig der du spiller, kan du med fordel velge et åpent headset. Dette vil gi deg naturlig lyd, bredere lydbilde og en mykere lydprofil.

– Finn et headset med høy kvalitet. Et godt headset kan vare i mange år, sier Katralen.

Tips: Skal du ha et produkt det ikke haster med å kjøpe, bør du sette opp et prisvarsel hos Prisjakt. Da kan du enkelt slå til når prisen er lavest.
Skjermbilde 2020-05-14 kl. 14.13.36.png

Få en god lydopplevelse

Et skikkelig bra headset skal ha en komfortabel passform, og passe hodeformen din slik at det sitter godt i lange spilløkter. En liten irritasjon kan bli en ordentlig plage etter mange timer, så gjør ordentlig research før du går til innkjøp. .  


3. Spillkonsoll

Mange møtes på nett for online spillekvelder om dagen, og spillkonsoller har virkelig fått ny vind i seilene. 

– PS4 har mange eksklusive titler, mens noen mener at Xbox har bedre kontroll (dette er et omdiskutert tema). Dessuten har Xbox noe bedre multimediafunksjoner, mener priseksperten. 

Nintendo Switch har mange spill utviklet av Nintendo, som holder høy kvalitet, og kan underholde familien i mange timer. Man kan også spille uten å være koblet til TV, og det finnes flere spill tilpasset barn.

XBox.jpg

Morsomt tidsfordriv

Skal du kjøpe ny spillkonsoll kan det være smart å sjekke hva venner og kollegaer har, slik at dere enkelt kan spille sammen.

4. Spill

Det er fort gjort å gå seg vill i spill-jungelen, men her er syv spill vi anbefaler. Flere av disse spillene kan du spille med venner og kolleger: 

Doom Eternal (PC)

I denne oppfølgeren fra det kritikerroste DOOM-spillet fra 2016 skal du igjen redde jorden fra demoner som har unnsluppet helvete. I kampen mot ondskap har du fått nye våpen, nye måter å tilintetgjøre fienden, samt en helt ny rustning. NB: Dette er ikke et spill for sarte sjeler.

Football Manager 2020 (PC), FIFA 20 (Xbox, PS4)   

Savner du fotball? Ja, da er disse to spillene for deg. Er du på jakt etter det strategiske aspektet i fotballen kan Football Manager være noe for deg, og hvis du bare vil kaste deg ut i en actionpreget kamp mellom Barcelona og Real Madrid, vil FIFA garantert falle i smak.

Star Wars Jedi: Fallen Order (PC)

Se hit alle Star Wars fans - i dette spillet får du muligheten til å være en Jediridder. Ta opp lyssverdet, og redd galaksen fra Imperiet.  

Resident Evil 3 (PC / PS4 / Xbox)

Dette spillet er det tredje i rekken av Capcoms kritikerroste oppussing av Resident Evil serien. Innta rollen som Jill Valentine, og rydd Raccoon City for zombier. Dette nervepirrende skrekkspillet er så spennende at du fort glemmer at det er en zombie apokalypse.   

Animal Crossing: New Horizons (Nintendo Switch)

Lei av hverdagen? Hopp inn i Nintendos nyeste livsstilsmulator, og hjelp vaskebjørnen Tom Nook med å utvide infrastrukturen på et lite øysamfunn. La deg sjarmere av alle dyrevennene som hjelper deg på veien.

The Outer Worlds (PC / PS4 / Xbox / Switch)

I denne åpne verdenen har du store friheter til å løse oppgavene på din egen måte. Enten du ønsker å snike deg rundt, eller kjøre på med det største våpenet du kan finne, er valget ditt. Et førstepersons rollespill med mye sjarm.  

Hacks: Slik bruker du Prisjakt smartest

GettyImages-1097651244-min.jpg

Gøy alene og gøy sammen

Å spille sammen med venner eller kolleger kan være en fin måte å være sosial på i disse dager.

5. Ny TV - hva bør du velge?

Sjeldent har vi sett så mye på TV som vi gjør nå. En kvalitets-TV som gjør seeropplevelsen optimal er derfor akkurat det du trenger. Det er imidlertid noen viktige ting du bør se etter når du skal kjøpe ny TV. 

Nesten alle nyere modeller har nå støtte for 4K, men for å få mest mulig ut av opplevelsen er det viktig å se etter en modell med høy lysstyrke, og god dynamisk rekkevidde. Dette vil gjøre at bildet oppleves skarpt og klart. 

En tommelfingerregel er at billigere TV har dårlig lysstyrke, som videre gjør det vanskelig å se bildet ordentlig på dagtid, mener Katralen. 

High Dynamic Range (HDR) gjør at kontrasten i bildet blir større. Med andre ord blir forskjellen fra det lyse til det mørke i bildet mer tydelig. Dette øker detaljnivået i bildet, og gjør seeropplevelsen veldig god. Det finnes flere standarder for HDR, men et tips er å se etter HDR10, HDR10+ eller Dolby Vision.

Ta deg en pause fra jobb: Det mest populære treningsutstyret denne våren

QLED.jpg

OLED, QLED eller LCD?

OLED: Hver pixel er opplyst individuelt, og gir deg et mer naturlig bilde. Dessuten er svartfargen faktisk helt svart.

LCD: Gir ofte høyere lysstyrke og renere hvitfarge, men kan gå på bekostning av noe gråaktig svartfarge. 

QLED: Samsungs svar på OLED. Samsungs QLED-teknologi baserer seg på LCD, men med et ekstra filter som øker kontrasten og gir deg en OLED-følelse. Gir også en ganske god hvitfarge, og nesten perfekt svart. QLED er et godt alternativ for de fleste.

6. Hårklipper/hårtrimmer

Har både hår og skjegg fått gro fritt de siste ukene? Da er det kanskje på tide å ta noen grep. En hårtrimmer er perfekt når du skal holde enkle og korte frisyrer ved like.

Katralen anbefaler å se etter en maskin som som klipper godt i nakken, rundt ørene, og som tar kinnskjegget jevnt. 

Skjermbilde 2020-05-14 kl. 15.10.16.png

Hårhjelp 

En ergonomisk modell med mange lengdeinnstillinger vil gjøre trimmingen enkel å få til på eget bad. En god hårtrimmer skal dessuten være slitesterk og presis, slik at du har den i mange år. Og nå som frisørene har åpnet, er en hårklipper/trimmer en god løsning når du bare trenger en liten stuss i nakken, eller for å holde kinnskjegget i sjakk.

LAST NED PRISJAKT-APPEN

Skjermbilde 2019-10-07 kl. 13.09.46.png
google-play.png
download-1.png

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio
for Prisjakt

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)