Annonsørinnhold

Shoe, Fashion, Thigh, Eyewear, Floor, Knee

VG: ?utm_source=vg&utm_medium=content&utm_campaign=Prisras%20julekalender

AP:

BT:

Aftenbladet:

FVN:

Adressa:

E24:

For sjette året på rad har den erotiske adventskalenderen til Nytelse.no solgt som varmt hvetebrød. Nå er det prisras på de siste som er igjen!

– Alle lekne par bør ha en erotisk adventskalender

Og det er ikke uten grunn at Nytelse.no vant kåringen over erotiske adventskalendere. Hvert år brukes det nemlig lang tid på å skreddersy 24 spennende overraskelser. Resultatet blir årets råeste adventskalender med produkter til en verdi av over 5600,- kroner. Nå er det prisras på kalenderen!

– Vi har sett på tilbakemeldinger fra tidligere års kalendere, testet haugevis av produkter, og sittet timevis i møter for å komme frem til innholdet i årets adventskalender, forklarer Ebbestad.

Variasjon, spenning og et utvalg som passer så mange som mulig var hovedmålet da planleggingen startet. Viktigst av alt: Den skal gi kundene en opplevelse av luksus og kvalitet.

– Dette er ikke bare en ferdig-kalender som vi pøser ut, men hvert produkt er nøye vurdert sammen med våre kunder slik at opplevelsen blir best mulig, sier Ebbestad.

Hun kan avsløre at man i årets kalender får den populære Womanizer Liberty, elleve spennende sexleketøy, syv bondageprodukter og ikke minst masse deilig tilbehør. I tillegg har produktene i årets kalender høyere kvalitet enn tidligere år, som garantert vil gjøre adventstiden ekstra pirrende og leken.

Prisras på årets mest solgte erotiske adventskalender

Smile, Product, Fashion, Sleeve

SEXOLOG OG SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.(Bilde: Nytelse.no)

Black Friday og Cyber Monday blir nå Crazy Sexy Weekend hos Nytelse.no. Det betyr knallpriser på over 200 spennende sexleketøy, og prisras på den populære julekalenderen.

– Kalenderen vår har alltid vært populær, men i år er innholdet helt rått med blant annet den originale Womanizer Liberty. Det har ikke akkurat gjort den mindre attraktiv. I tillegg ble den kåret til Best-i-test av KK, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

– Bruk leketøy med kjæresten

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy? Er det ikke nok bare med hverandre?

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy ofte er gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man ikke bruker sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Lingerie top, Joint, Hand, Arm, Shoulder, Leg, Eyelash, Neck, Thigh, Yellow

Kalender med Womanizer: Innholdet har en totalverdi på over 5600 kroner, og Womanizer Liberty skjuler seg i en av pakkene. (Bilde: Nytelse.no)

Stress ned med førjulssex

Førjulstiden kan være stressende for de fleste. Det er hektiske dager med innkjøp av mat og pakker, baking og rengjøring. Det er derfor svært viktig å finne tid til seg selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid om man har kjæreste. Uansett vil en orgasme gi overskudd og giv inn i julestria.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir dopamin, oxtocin og endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

En erotisk adventskalender vil hver dag gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen.

– Å bruke et leketøy under samleie er et perfekt tilskudd, ettersom kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke leketøy på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

Arm, Photograph, Textile, Sleeve, Thigh, Finger, Jersey, Cool, Eyewear

Pirrende overraskelse hver dag: Hver dag kan du glede deg til en ny leken overraskelse i adventskalenderen fra Nytelse.no. (Bilde: Nytelse.no)


Womanizer reddet sexlivet mitt! Jeg fikk ikke orgasme før jeg fylte 42 år. Den er absolutt verdt pengene.

Lise (42) om Womanizer Liberty.

Forehead, Nose, Hair, Face, Cheek, Lip, Chin, Smile, Eyebrow, Eyelash


Sykeste opplevelsen noensinne! Dette er noe alle jenter bør ha. Anbefales på det varmeste.

Ingrid (24) om Womanizer Liberty.

Facial expression, Smile, Hair, Cheek, Chin, Eye, Eyelash, Jaw, Makeover

En undersøkelse utført for Womanizer viser at hele 98 prosent av de som testet en Womanizer oppnådde orgasme, og 80 prosent  av disse kom på under seks minutter. I tillegg fikk 73 prosent multiorgasme – altså to eller flere orgasmer på rad. 

– Dette er helt vanvittige tall, og som man ikke har sett med noe annet sexleketøy, forteller Ebbestad om testen som ble utført av 1350 personer i alderen 20-60 år.

Electronic device, Audio equipment, Grey, Circle, Technology
Personal computer hardware, Laptop accessory, Input device, Magenta, Technology, Peripheral, Product
Violet, Maroon, Carmine, Purple, Pink, Magenta
Violet, Maroon, Carmine, Pink, Magenta

Den unike teknologien til Womanizer baserer seg på trykkbølger og indirekte stimulering. En liten hette i silikon plasseres over klitoris og trykkbølger sendes direkte mot alle nerveendene. Likevel passer Womanizer for den mest følsomme, ettersom klitoris aldri blir direkte berørt.

Unn deg selv eller din kjære en deiligere Valentines.

Kjøp Womanizer med orgasme-garanti her!

Electric blue, Purple, Violet
Teal, Aqua, Azure

Womanizer Liberty: 995,-


Den nyeste Womanizer med Pleasure Air Technology stimulerer klitoris med trykkbølger!


Violet, Maroon, Pink, Magenta

Womanizer Duo Rabbit: 1998,-


Den unike Womanizer Duo-funksjonen stimulerer klitoris med trykkbølger, mens den fleksible staven i myk silikon vibrerer mot G-punktet.

Kjøp Womanizer Premium med orgasmegaranti!


Plant, Lamp

Womanizer Premium: 1890,-


For deg som vil ha det absolutt beste, med 12 ulike nivåer fra supermykt til superkraftig: perfekt nytelse når du vil.

Kjøp Womanizer Premium med orgasmegaranti!


Womanizer kommer i flere modeller. Her er de mest populære - og to av dem har orgasmegaranti!


..... Kjøpte Womanizer til fruen i julegave og har ikke angret ett sekund.


Hun er strålende fornøyd og jeg får også glede av den når vi bruker den sammen.


De sterkeste orgasmene kommer i kombinasjon leketøyet. Anbefales!


Womanizer Liberty, 995 kr

Kjøp her

Womanizer

Womanizer

Womanizer stimulerer alle nervetrådene i klitoris, og gir en mye heftigere orgasme enn en vanlig vibrator. Velg mellom Liberty, Premium og Starlet.

Sveip deg gjennom de ulike modellene her 👉

Womanizer Liberty, 995 kr

Den nyeste Womanizer med Pleasure Air Technology stimulerer klitoris med trykkbølger!

Womanizer Premium, 1980 kr

For deg som vil ha det absolutt beste, med 12 ulike nivåer fra supermykt til superkraftig: perfekt nytelse når du vil!

Womanizer Starlet 2, 698 kr

Womanizer Starlet 2 stimulerer klitoris med pulserende trykkbølger som gir intens nytelse uten berøring.


Definitivt det beste leketøyet vi har hatt til sengs! Jeg bruker vanligvis lang tid på å komme i mål, men med denne var vi der med rekordfart.

Berit (68) om Womanizer Premium

Nose, Cheek, Lip, Chin, Eyebrow, Eye, Eyelash, Neck, Ear, Jaw
Long hair, Facial expression, Monochrome, Beauty, Style, Eyebrow, Eye, Hairstyle, Mouth, Lip

Alle nervetrådene i klitoris stimuleres samtidig, og orgasmen blir mye heftigere enn med en vanlig vibrator.

Maria K. Ebbestad

Visste du at kun 1 av 10 nordmenn er fornøyd med sexlivet sitt? Derfor er den nyeste episoden av Klimaks viet til hvordan vi kan snu denne trenden i 2021. Maria K. Ebbestad har besøk av kollega Maria Moen fra Nytelse.no, og sammen gir de tips til hva du bør gjøre for at dette blir ditt beste år - til tross for pandemi. I tillegg tar de deg gjennom fjorårets bestselgere innen sexleketøy.

Hør podcasten herSexleketøy, orgasme og frekke nyttårsforsett

Sjekk ut siste episode av KLIMAKS:

En podcast om hvordan du kan få et bedre sexliv


Den unike teknologien til Womanizer baserer seg på trykkbølger og indirekte stimulering. En liten hette i silikon plasseres over klitoris og trykkbølger sendes direkte mot alle nerveendene i klitoris. Likevel passer Womanizer for den mest følsomme, fordi klitoris aldri blir direkte berørt.Portable communications device, Hand, Purple, Wood, Gesture, Finger, Gadget, Nail, Violet

I don't need sponsors,
I surf better when I'm broke anyway.

Dave Parmenter Surfer

Skin, Joint, Lip, Hand, Arm, Petal, Textile, Nail, Gesture, Thigh

Snakk med partneren din om sexleketøy

Men hvordan snakker man egentlig med partneren om at man ønsker å piffe opp sexlivet med et leketøy? 

– Vi mennesker er jo forskjellige. For noen vil det være naturlig å snakke med partneren sin først om hva han eller hun tenker om sexleketøy, mens det for andre vil være gøy å både overraske og bli overrasket med en spennende gave. Her handler det om å kjenne den man er i et forhold med. Samtidig kan nok en grei hovedregel være å høre hva den andre synes om å ta i bruk et sexleketøy. God kommunikasjon er nøkkelen til et godt sex- og samliv. 

«Kjøpte Womanizer til fruen i julegave og har ikke angret ett sekund. Hun er strålende fornøyd og jeg får også glede av den når vi bruker den sammen, de sterkeste orgasmene kommer i kombinasjon med dette leketøyet. Anbefaler det virkelig.»

Ifølge Ebbestad kan en samtale om sexleketøy høres ut som dette:

«Jeg har hørt at alle damer bør ha en Womanizer. Er det noe du kunne tenke deg?» 

«Jeg har hørt at en Womanizer skal være bra for forholdet, og det virker så fint å få orgasme nær hverandre. Hva tenker du om at vi prøver?»

Material property, Font
Material property

Ifølge Ebbestad kan en samtale om sexleketøy høres ut som dette:

– Dersom en mann tenker at «dette kunne jo ha vært noe for dama mi», kan man si noe som at: «Jeg har hørt at alle damer bør ha en Womanizer. Er det noe du kunne tenke deg?» 

– Og dersom en dame har lyst på en Womanizer, kan man jo si noe som; «Jeg har hørt at en Womanizer skal være bra for forholdet, og det virker så fint å få orgasme nær hverandre. Hva tenker du om at vi prøver?»

🔥Disse leketøyene passer perfekt for par 🔥

«Elsker den! Verdt hver eneste krone! Jeg har mye leketøy, men denne er magisk! ⭐️Kan i tillegg brukes til å stimulere brystvortene til nye høyder! 🤩»

«Denne redda sexlivet mitt. Jeg fikk ikke orgasme før jeg var 32, og jeg kan takke womanizer for det! Den er litt dyr, men det er verdt det!»

«Alle kvinner må eie en Womanizer! Den er perfekt både med og uten partner, og det er ingenting som gir meg så raskt orgasme!»

«Sykeste opplevelsen ever! Fy flate, dette er noe alle jenter burde ha. Angrer ikke på at jeg tok sjansen på å kjøpe den! Kom meg bare til nivå 3 før jeg ikke klarte mer, så sykt deilig!!

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE!»

«Noe helt utenom det vanlige! Alt man hører om denne stemmer. Multiorgasmer, orgasmer på få sekunder og sprutorgasmer. Helt utrolig!!!»

«Kjøpte denne til fruen i julegave og har ikke angret ett sekund. Hun er strålende fornøyd og jeg får også glede av den når vi bruker den sammen, de sterkeste orgasmene kommer i kombinasjon med dette vidunderleketøyet. Anbefaler virkelig denne»

Hvorfor handle hos Nytelse.no

Nytelse.no vil alltid ha kunden i fokus. Når kunden er fornøyd er vi fornøyde. Hos Nytelse.no er diskresjon, trygghet og en god handleopplevelse noe det jobbes mot hver dag, og fantastisk kundeservice med raske svar er en selvfølge. Kontakt Nytelse.no på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66 hvis det er noe du lurer på.

Anonyme leveranser

Alle varer fra nytelse.no sendes helt anonymt, slik at du som kunde kan være helt sikker på at ingen vet hvor du har bestilt fra. Alle pakker sendes i vanlige, brune esker uten tekst eller logo. NN AS er det eneste avsendernavnet som vil vises både på pakker og hentelapper fra oss. Slik kan du trygt hente pakken din på posten uten bekymring. All informasjon fra kunder blir behandlet konfidensielt, og vil ikke kunne ses av andre. I tillegg har alle ansatte i Nytelse AS taushetsplikt, også etter endt arbeidsforhold.

Lynrask levering

Nytelse.no tilbyr levering samme dag med Instabox og Porterbuddy innenfor deres dekningsområder, sending samme dag ved bestilling før kl. 15:00 med Posten ved valg av prioritert pakking og rask pakking og utsending alle hverdager. Du vil få detaljert informasjon om hvilke leveringsmåter som er tilgjengelig for deg når du har tastet inn ditt postnummer i kassen.

Stort utvalg

Sex og sexlyst varierer fra person til person, derfor er det viktig for nytelse.no å kunne tilby noe for enhver smak. Nytelse.no har eget lager på over 800 kvm i Norge, som gjør det mulig å ha et stort vareutvalg og flere varer på lager. Hos nytelse.no finner du det meste innen sexleketøy og erotiske produkter, samt sexy undertøy og tilbehør til fest og utdrikningslag.

Enklere betaling med Klarna

Klarna gjør shopping til hva det burde være. Enkelt, trygt og morsomt. Det er du som shopper. Hvordan du vil betale er opp til deg. Ingen ekstra kostnader. Med Klarna-appen kan du enkelt betale regninger med ett trykk, og du får påminnelse når det er på tide å betale. Alle kjøpene dine samles i appen, så du har full oversikt over hva du bruker penger på.

30 dagers prisgaranti

Finner du et produkt til en lavere pris enn tilsvarende produkt hos nytelse.no får du samme pris her. Prisgarantien gjelder før bestilling, og inntil 30 dager etter bestillingen er registrert. For å benytte deg av prisgarantien må følgende krav være oppfylt: Du må sende en direktelink til produktet i nettbutikken som har lavere pris enn oss. Produktet må være på lager i den konkurrerende nettbutikken, og det må være samme modell/variant som vi fører. I tilfeller hvor gebyrer og/eller avgifter for frakt, fortolling eller lignende må legges til produktprisen, er det totalsummen som avgjør sluttprisen til deg. Produktprisen hos konkurrenten må være fast, det vil si ikke kampanjepriser eller andre tidsbegrensede tilbud. Prisgarantien gjelder ikke kampanjevarer eller andre tidsbegrensede tilbud.

365 dager åpent kjøp

Har du kjøpt noe du ikke ønsker å beholde? Nytelse.no tilbyr alle kunder 365 dagers åpent kjøp på alle bestillinger hos oss. Falt ikke gaven i smak? Ikke noe problem, bare send den tilbake til oss! Husk at varen(e) må være uåpnet.

Smarte leveranser

Nytelse.no jobber med nye og fremtidsrettede partnere for å gi deg den beste opplevelsen du kan få når du handler på nett. Du får leveringstidspunkt på minuttet med Instabox, og kan levere pakken hjem på døren med Porterbuddy - selvfølgelig 100% anonymt.

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Nytelse.no

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)