Annonsørinnhold

Human body, Flash photography, Joint, Skin, Hand, Arm, Leg, Dress, Comfort, Gesture

FOR MENN

SEXLEKETØY

BESTSELGENDE

VG: ?utm_source=vg&utm_medium=native&utm_campaign=mest_solgte_sexleketoy_for_menn

AP: ?utm_source=vg&utm_medium=native&utm_campaign=mest_solgte_sexleketoy_for_menn

BT:

Aftenbladet:

FVN:

Adressa:

E24:

Ny teknologi gir mannen heftigere orgasme. Derfor har dette revolusjonerende sexleketøyet for menn blitt en bestselger på Nytelse.no.


Arcwave Ion har allerede blitt en stor favoritt, som gir mannen dypere og mer intense orgasmer, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

– Dette er på en måte Womanizer for menn: Trykkbølger stimulerer frenulum, strengen på undersiden av penis, som er det mest følsomme området på mannens kjønnsorgan, forklarer Ebbebstad.

Det er produsentene av det populære sexleketøyet Womanizer som står bak, og teknologien er den samme.

– Arcwave Ion er et nytt og spennende leketøy for menn, med trykkbølger som vil sende ham til himmels og gi sterkere orgasmer, sier sexologen.

Det som skiller Arcwave Ion fra andre sexleketøy for menn, er at den stimulerer et sted på penis som ikke stimuleres like lett under samleie og onani. Derfor er denne bestselgeren noe helt eget.

Oppladbar: Penis legges inn i den fleksible silikonhylsen hvor strengen treffer punktet der trykkbølgene sendes ut.

Sexekspert: Maria K. Ebbestad er sexolog, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no

— Siden stimuleringen er såpass konsentrert, trenger du ikke å gjøre en eneste bevegelse. Silikonhylsen er myk og deilig, og man kan variere grepet for økt intensitet, tipser Ebbestad.

Kenneth er en av produktekspertene i Nytelsepanelet og har følgende å si om sexleketøyet:

Arcwave Ion gir penis noe den kanskje ikke er vant til – stimulering uten friksjon. Trykkbølgende pulserer mot undersiden av penishodet og gir en dypere og mer intens følelse av nytelse. Jeg kan virkelig anbefale Arcwave Ion til deg som vil prøve en helt ny form for stimulering. Husk at kroppen trenger tid til å venne seg til alle nye typer nytelse; ikke tenk på at du skal komme så raskt som mulig, orgasmene kommer av seg selv over tid.

Kjøp leketøyet alle menn bør eie!

Stian, 39 år

«Vanlig onani kan ikke måles med følelsen jeg fikk av orgasme med Arcwave Ion!»

Enklere for menn å få orgasme

Tore Holte Follestad er utdannet sykepleier og har studert sexologi på Universitetet i Agder. De siste 14 årene har han jobbet med sexologisk rådgivning hos Sex og samfunn, men har nå etablert egen sexologisk praksis.

Follestad forteller at en av grunnene til at sexleketøy er mer utbredt blant kvinner enn menn kan være fordi menn har hatt det enklere når det kommer til seksualitet og orgasmer.

– Penis er lett tilgjengelig, enkel å stimulere og orgasmer kommer i mange tilfelle relativt enkelt. Menn har mange tilfelle vært lite oppdaterte og orienterte om hva som skal til for at kvinner får orgasmer.

– Dette har kvinner blitt lei av og har derfor tatt mer ansvar for sin egen seksualitet og orgasmer og skaffet seg noko som virker, sier Follestad.

Sikre deg Arcwave Ion i dag!

Vanntett: Arcwave Ion er vanntett og kan enkelt tas med i dusjen eller badekaret. Foto: Nytelse


Fem deilige grunner for menn å bruke sexleketøy

Follestad bekrefter at menn fortsatt henger litt etter og at det nok er mange menn som tenker at sexleketøy ikke er godt nok.

– Jeg vil tro at for noen menn er det sett på som et nederlag å måtte innse at et sexleketøy kan være nødvendig. Menn vil helst ha «ordentlig» sex – det å onanere er ikke bra nok.

Follestad mener derimot det er flere gode grunner for at også menn bør gi sexleketøy er sjanse.  1. Det er godt og gir orgasmer
  2. En blir bedre kjent med seg selv og lærer seg ulike former for stimulering
  3. Det kan gjøre at ein blir meir kreativ i egen og partners seksualitet
  4. En kan oppdage at deler av kroppen, for eksempel endetarm/prostata, gir sterke og deilige orgasmer som til nå har vært ukjent for mange.
  5.  Det er sikkert og sunt; holder blodsirkulasjonen i gang, en påfører ingen en graviditet og en blir ikke smittet av noe – kun ren glede og nytelse!

Sikre deg Arcwave Ion i dag!

Vision care, Glasses, Beard, Plant, Eyewear, Collar, Happy

Tore Holte Follestad

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy ofte er gode på å kommunisere, de har bedre sex og er opptatte av å fylle hverandres behov – både i og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier det mye om egne preferanser og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man ikke bruker sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer sexologen.

Nyt hverandre på nye måter

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, og som vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

Pirrende gave: Arcwave Ion fra Nytelse.no er den perfekte gaven til mannen og vil garantert tenne gnisten i han. Foto: Produsenten

«Jeg oppnådde flere orgasmer etter hverandre. Det har aldri skjedd før»

Rune, 42 år

Pirrende gave: Arcwave Ion er den perfekte gaven til mannen. Foto: Produsenten


Den unike teknologien til Womanizer baserer seg på trykkbølger og indirekte stimulering. En liten hette i silikon plasseres over klitoris og trykkbølger sendes direkte mot alle nerveendene i klitoris. Likevel passer Womanizer for den mest følsomme, fordi klitoris aldri blir direkte berørt.Portable communications device, Hand, Purple, Wood, Gesture, Finger, Gadget, Nail, Violet

I don't need sponsors,
I surf better when I'm broke anyway.

Dave Parmenter Surfer

Skin, Joint, Lip, Hand, Arm, Petal, Textile, Nail, Gesture, Thigh

Snakk med partneren din om sexleketøy

Men hvordan snakker man egentlig med partneren om at man ønsker å piffe opp sexlivet med et leketøy? 

– Vi mennesker er jo forskjellige. For noen vil det være naturlig å snakke med partneren sin først om hva han eller hun tenker om sexleketøy, mens det for andre vil være gøy å både overraske og bli overrasket med en spennende gave. Her handler det om å kjenne den man er i et forhold med. Samtidig kan nok en grei hovedregel være å høre hva den andre synes om å ta i bruk et sexleketøy. God kommunikasjon er nøkkelen til et godt sex- og samliv. 

«Kjøpte Womanizer til fruen i julegave og har ikke angret ett sekund. Hun er strålende fornøyd og jeg får også glede av den når vi bruker den sammen, de sterkeste orgasmene kommer i kombinasjon med dette leketøyet. Anbefaler det virkelig.»

Ifølge Ebbestad kan en samtale om sexleketøy høres ut som dette:

«Jeg har hørt at alle damer bør ha en Womanizer. Er det noe du kunne tenke deg?» 

«Jeg har hørt at en Womanizer skal være bra for forholdet, og det virker så fint å få orgasme nær hverandre. Hva tenker du om at vi prøver?»

Material property, Font
Material property

Ifølge Ebbestad kan en samtale om sexleketøy høres ut som dette:

– Dersom en mann tenker at «dette kunne jo ha vært noe for dama mi», kan man si noe som at: «Jeg har hørt at alle damer bør ha en Womanizer. Er det noe du kunne tenke deg?» 

– Og dersom en dame har lyst på en Womanizer, kan man jo si noe som; «Jeg har hørt at en Womanizer skal være bra for forholdet, og det virker så fint å få orgasme nær hverandre. Hva tenker du om at vi prøver?»

🔥Disse leketøyene passer perfekt for par 🔥

Hvorfor handle hos Nytelse.no

Nytelse.no vil alltid ha kunden i fokus. Når kunden er fornøyd er vi fornøyde. Hos Nytelse.no er diskresjon, trygghet og en god handleopplevelse noe det jobbes mot hver dag, og fantastisk kundeservice med raske svar er en selvfølge. Kontakt Nytelse.no på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66 hvis det er noe du lurer på.

Anonyme leveranser

Alle varer fra nytelse.no sendes helt anonymt, slik at du som kunde kan være helt sikker på at ingen vet hvor du har bestilt fra. Alle pakker sendes i vanlige, brune esker uten tekst eller logo. NN AS er det eneste avsendernavnet som vil vises både på pakker og hentelapper fra oss. Slik kan du trygt hente pakken din på posten uten bekymring. All informasjon fra kunder blir behandlet konfidensielt, og vil ikke kunne ses av andre. I tillegg har alle ansatte i Nytelse AS taushetsplikt, også etter endt arbeidsforhold.

Lynrask levering

Nytelse.no tilbyr levering samme dag med Instabox og Porterbuddy innenfor deres dekningsområder, sending samme dag ved bestilling før kl. 15:00 med Posten ved valg av prioritert pakking og rask pakking og utsending alle hverdager. Du vil få detaljert informasjon om hvilke leveringsmåter som er tilgjengelig for deg når du har tastet inn ditt postnummer i kassen.

Stort utvalg

Sex og sexlyst varierer fra person til person, derfor er det viktig for nytelse.no å kunne tilby noe for enhver smak. Nytelse.no har eget lager på over 800 kvm i Norge, som gjør det mulig å ha et stort vareutvalg og flere varer på lager. Hos nytelse.no finner du det meste innen sexleketøy og erotiske produkter, samt sexy undertøy og tilbehør til fest og utdrikningslag.

Enklere betaling med Klarna

Klarna gjør shopping til hva det burde være. Enkelt, trygt og morsomt. Det er du som shopper. Hvordan du vil betale er opp til deg. Ingen ekstra kostnader. Med Klarna-appen kan du enkelt betale regninger med ett trykk, og du får påminnelse når det er på tide å betale. Alle kjøpene dine samles i appen, så du har full oversikt over hva du bruker penger på.

30 dagers prisgaranti

Finner du et produkt til en lavere pris enn tilsvarende produkt hos nytelse.no får du samme pris her. Prisgarantien gjelder før bestilling, og inntil 30 dager etter bestillingen er registrert. For å benytte deg av prisgarantien må følgende krav være oppfylt: Du må sende en direktelink til produktet i nettbutikken som har lavere pris enn oss. Produktet må være på lager i den konkurrerende nettbutikken, og det må være samme modell/variant som vi fører. I tilfeller hvor gebyrer og/eller avgifter for frakt, fortolling eller lignende må legges til produktprisen, er det totalsummen som avgjør sluttprisen til deg. Produktprisen hos konkurrenten må være fast, det vil si ikke kampanjepriser eller andre tidsbegrensede tilbud. Prisgarantien gjelder ikke kampanjevarer eller andre tidsbegrensede tilbud.

365 dager åpent kjøp

Har du kjøpt noe du ikke ønsker å beholde? Nytelse.no tilbyr alle kunder 365 dagers åpent kjøp på alle bestillinger hos oss. Falt ikke gaven i smak? Ikke noe problem, bare send den tilbake til oss! Husk at varen(e) må være uåpnet.

Smarte leveranser

Nytelse.no jobber med nye og fremtidsrettede partnere for å gi deg den beste opplevelsen du kan få når du handler på nett. Du får leveringstidspunkt på minuttet med Instabox, og kan levere pakken hjem på døren med Porterbuddy - selvfølgelig 100% anonymt.

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Nytelse.no

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2023 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies).