Annonsørinnhold

FOTO: Getty images

Legg drømmereisen under treet

Årets tips? Gi en reise til jul. Og bestiller du nå, ja da er du lur. For frem til julaften er det penger å spare, på reiser i hele verden som får forholdet til å vare!


Det er lite som slår lukten av grill og skjærgård på en varm sommerdag her hjemme i Norge. Men av og til er borte best. Derfor har vi samlet de beste tipsene til spennende mat- og kulturdestinasjoner som bare må oppleves. Så blir det lettere for deg å velge din neste reise. God tur!

Norwegian_retargeting_netboard_oslo.jpg

Få opptil 20%* rabatt på flybilletter i Europa og opptil 10%* rabatt på langdistansereiser.

* Regnes av netto flypris eks. skatter og avgifter. Bestill senest tirsdag 24 desember, klokken 23:59. Reis mellom 6. januar - 31. mars 2020.

Kampanjekode: XMASGIFT19

FOTO: Unsplash

KJÆRESTEN

New York, New York


New York har alt du ønsker deg for en kjærestetur – så enkelt og så vanskelig. Her kan dere velge mellom å være midt i verdens største begivenheter, eller gjemme dere bort i noen av byens fineste og roligste gater. Gjerne på én og samme dag. Dere kan shoppe, spise ellevilt bra mat, besøke byens mange museer eller bare slappe fullstendig av på kafé.

Hva venter du på? Sikre poeng hos kjæresten her

Begynn New York-eventyret i bydelen NoLita, som ligger et steinkast øst for shoppingstrøket SoHo. Her finnes koselige smågater med kafeer, litt annerledes butikker og de klassiske New York-blokkene med branntrapper.

OPPLEVELSE FOR LIVET: Gi bort en tur til fantastiske New York i gave til kjæresten, og få en perfekt start på det nye året. FOTO: Getty Images

OPPLEVELSE FOR LIVET: Gi bort en tur til fantastiske New York i gave til kjæresten og få en perfekt start på det nye året. FOTO: Getty Images

OPPLEVELSE FOR LIVET: Gi bort en tur til fantastiske New York i gave til kjæresten og få en perfekt start på det nye året. FOTO: Getty Images

På Manhattan er det Lower East Side som gjelder. Med sin miks av skitne bakgater, nedstøvede rockebuler, luksuriøse designerhotell og hipster-vennlige miksologibarer, er nabolaget som en perfekt miniversjon av hele Manhattan: kontrastfylt, levende og i konstant utvikling.

Av alle turisttipsene der ute lever både Chelsea Market og High Line Park opp til sitt rykte, og vel så det. Og selvfølgelig en rusletur hånd i hånd i Central Park.

Sett også av tid til en tur over Brooklyn Bridge. Utsikten, atmosfæren, og det bølgende havet av lokale, joggende new yorkere gjør at du føler deg i ett med byen.

Avslutt besøket på topp, og forelsk dere i New Yorks ikoniske skyskraperhimmel på en av byens mange «rooftops».

Årets kjærestegave på salg

Bestill en reise innen 24. desember klokken 23.59, og få opptil 20%* rabatt på flybilletter i Europa, og opptil 10%* rabatt på langdistansereiser. Kampanjekode: XMASGIFT19

Se julens reisetilbud fra Norwegian her

* Regnes av netto flypris eks. skatter og avgifter. Reis mellom 6. januar - 31. mars 2020.

FOTO: Getty images

TIL FAR

Fotballfavoritten London

Er pappa hekta på engelsk fotball? Da anbefales en tur til London – fotballens Mekka.

I alt sju Premier League-klubber kommer fra London, hvilket gjør den engelske hovedstaden til et drømmereisemål for alle som elsker fotball. Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Watford og Fulham spiller alle i Premier League.

London calling – sjekk billettpriser fra Oslo her

Billettprisene til fotballkamper i England har økt de siste årene, og det kan derfor lønne seg å kjøpe billetter gjennom de engelske klubbenes skandinaviske supporterklubber. Billetter gjennom agenter og byråer, er ofte svindyre. Det gjelder spesielt lokaloppgjør og toppkamper.

GRESSET ER GRØNNERE: For fotball-fans i London. Foto: Getty Images

KLARE FOR KAMP: Jan Torkel Torstensen sammen med sønnen Torstein. Foto: Privat.

Sjekk på klubbenes hjemmesider, eller på premierleague.com før du bestiller flybilletter.

Journalist og fotballelsker Jan Torkel Torstensen har vært i London flere titalls ganger, og han går aldri lei av storbyen.

Med sitt enorme utvalg av aktiviteter og spennende steder, mener han en London-tur er en perfekt julegave som vil passe de aller fleste.

– Jeg foretrekker å reise til London mellom august og mai, for da har jeg alltid mulighet til å se en Premier League-kamp. I tillegg byr London på et utvalg av musikaler, teateropplevelser, shoppingmuligheter og restauranter av unik kvalitet. For meg er en rusletur ned Notting Hill en opplevelse, blant annet fordi det bugner av små, spennende «gadget»-butikker, sier Torstensen.

Vil du sende far på tur?

Bestill drømmereisen innen 24. desember klokken 23.59, og få opptil 20%* rabatt på flybilletter i Europa, og opptil 10%* rabatt på langdistansereiser. Kampanjekode: XMASGIFT19

Se julens reisetilbud fra Norwegian her

* Regnes av netto flypris eks. skatter og avgifter. Reis mellom 6. januar - 31. mars 2020.

FOTO: Getty Images

VENNER

Vennegjengen i Barcelona

Hva med å droppe årets vennegave, og heller planlegge en storbyopplevelse utenom det vanlige i vakre Barcelona?

Nordmenn har lagt sin elsk på den katalanske hovedstaden – og det er ikke uten grunn. Spesielt imponerende er kanskje de gamle bydelene med Barri Gòtic og Raval som strekker seg i et gatenett ned mot havet. Her kan dere gå på måfå gjennom bydelene – og stikke innom spennende, kule og trendy butikker, kaffebarer og restaurant-perler.

Unn dere en tur dere sent vil glemme – se Norwegian reisetilbud her

VENNETUR: Nyt vakre Barcelona og alt byen har å by på med dine beste venner! FOTO: Getty Images

VENNETUR: Nyt vakre Barcelona og alt byen har å by på med dine beste venner! FOTO: Getty Images

Når dere først er i Barcelona, bør dere også ta turen innom det nasjonale kunstmuseet, Museu Nacional d´Art de Catalunya. Dette museet holder til i et majestetisk palass på åsen Montjuïc, og kan skryte på seg å ha Barcelonas feteste utsikt.

Ellers er Barcelona også perfekt for shopping. I gaten Passeig de Gracia ligger luksusmerkene på rekke og rad, med Chanel, Louis Vuitton og Jimmy Choo, for å nevne noen. I samme område finner du også shoppingmekkaet Santa Eulalia, et luksuskjøpesenter hvor alle de store merkene er representert. I tillegg har de egen skredder i underetasjen, og blir dere slitne kan dere ta dere en pause eller en god lunsj i restauranten som ligger på terrassen.

Tur med gjengen på salg

Bestill en reise innen 24. desember klokken 23.59, og få opptil 20%* rabatt på flybilletter i Europa, og opptil 10%* rabatt på langdistansereiser til deg og hele vennegjengen!
Kampanjekode: XMASGIFT19

Se julens reisetilbud fra Norwegian her

* Regnes av netto flypris eks. skatter og avgifter. Reis mellom 6. januar - 31. mars 2020.

FOTO: iStock

TIL MOR

Fantastiske København

Langhelg i København blir sjelden feil for mamma. Enten hun liker shopping, gallerier, god mat eller kanskje en svømmetur i Havnebadet ved Fisketorvet.

Kjøp en helg – eller langhelg – og inkludert leie av sykkel minst én av dagene. Da vil dere oppleve København slik de lokale gjør.

København under treet? Sjekk Norwegians direktetilbud her

For 150 kroner dagen kommer man seg enkelt til de ulike bydelene som Nørrebro, Vesterbo, Indre by og Islands brygge.


GOD HJUL: En julegave til sykkelbyen København blir garantert en «hit». Foto: Getty Images

GOD HJUL: En julegave til sykkelbyen København blir garantert en «hit». Foto: Getty Images

Tråkk først til Jægerborggade midt i hjertet av Nørrebro. Gaten huser små kafeer, spennende klesbutikker, antikvitetsforhandlere, bokhandler og galleri. Legg inn en pause på Meyers Bageri, Ice Cream Shop og Karamelleriet, før dere fortsetter turen til Torvhallene ved Fredriksborggade for lunsj.

Nå er dere midt i Københavns shoppingmekka. Her kan dere parkere sykkelen og rusle rundt i de mange små og trange gatene rundt Strøget og Nyhavn.

Avslutt dagen med å sykle langs kanalen til Fisketorvet. Her finner dere fine middagsalternativer, muligheten for å gå på kino eller ta en tur på Fisketorvet kjøpesenter.

Gi mor gaven hun fortjener

Bestill en reise innen julekvelden er omme, og få opptil 20%* rabatt på flybilletter i Europa, og opptil 10%* rabatt på langdistansereiser. Kampanjekode: XMASGIFT19

Se julens reisetilbud fra Norwegian her

* Regnes av netto flypris eks. skatter og avgifter. Reis mellom 6. januar - 31. mars 2020.

FOTO: iStock

FAMILIEN

Vakre Nice

Rikt kulturliv, fransk toppfotball, badeliv eller shopping – Nice er byen med tilbud til alle.

Etter snaue tre timers flytur befinner hele familien seg midt i hjertet av den franske rivieraen, og dens deilige blanding av luksus, tradisjoner og historie.
Reiser du til Nice i vinterhalvåret, finner du strand, palmer og knallblått hav på den ene siden, og glimt av snøkledde alpetopper i det fjerne på motsatt side.

Klar for rivieraen? Sjekk Norwegians reisetilbud her


NOE FOR ALLE: Nice byr på nydelige strender, deilig mat og kultur. FOTO: NTB Scanpix/Getty Images

NOE FOR ALLE: Nice byr på nydelige strender, deilig mat og kultur. FOTO: NTB Scanpix/Getty Images

En spasertur på Promenade des Anglais, den fem kilometer fantastiske strandpromenaden i Nice, er en opplevelse. Her kan du blant mye annet nyte synet av det gamle og ærverdige Hotel Negresco, som ligger som en klippe ved den berømte stranden i Nice. Etter gåturen ender du opp i byens berømte gamleby. Her finner du et nettverk av små, trange gater, men et enormt utvalg av spennende butikker og kafeer.

Det er lett å ta seg til andre nærliggende byer som Antibes, Cannes og St. Tropez på vestsiden, og Monaco og Menton i østlig retning.

Tog er et enkelt og greit fremkomstmiddel på den franske rivieraen, men du kan også ta buss eller leie bil for å se mer av denne fantastiske kyststripen med så mye historie.

Til den vinterglade familien

Hva med å ta med familien på en skikkelig naturopplevelse – med off-piste-kjøring, herlige dalsider med supre snøforhold og hyggelige tyroler-restauranter? Da er en tur til Ischgl midt i blinken!

Norwegian flyr direkte til München og Salzburg – begge bare tre timers kjøretur fra Ischgl i Tyrol.

Ischgl er en liten og intim alpelandsby med 1500 innbyggere og mer enn 10.000 gjestesenger. Byen ligger 1377 meter over havet, og er omkranset av fantastisk fjellnatur. Stedet har blitt et av de aller mest populære for skientusiaster fra hele verden.

På med skiene – sjekk Norwegians reisetilbud her


SKIFERIE: Start det nye året i perfekte snøforhold, for en tur familien sent vil glemme. Foto: Getty Images

SKIFERIE: Start det nye året i perfekte snøforhold, for en tur familien sent vil glemme. Foto: Getty Images

Skiområdet i Ischgl heter Silvretta Arena, og inneholder over 200 kilometer med alpinløyper og 40 heisanlegg, så her er det nok av snø for dere å boltre dere i.

Alpinløypenettet i Silvretta Arena er bundet sammen med det sveitsiske løypenettet Samnaun, og går for å være blant de mest snøsikre områdene i Alpene.

Vintersesongen her varer fra november til mai.

Skap minner for livet

Når var sist gang du var på tur med hele familien? Bestill en reise innen 24. desember klokken 23.59, og få opptil 20%* rabatt på flybilletter i Europa, og opptil 10%* rabatt på langdistansereiser.
Kampanjekode: XMASGIFT19

Se julens reisetilbud fra Norwegian her

* Regnes av netto flypris eks. skatter og avgifter. Reis mellom 6. januar - 31. mars 2020.

SVIGERS

Til svigerforeldrene

Har du svigerforeldre som trives med lange, late dager i sol og varme – kanskje med en aldri så liten runde på golfbanen? Kjøp reise til Malaga – en by som kombinerer det tradisjonsrike og moderne, og hvor svigerforeldrene dine kan nyte livets goder som vakre strender, spennende mat, rik historie og golfbaner!

En reise under treet er noe alle blir glade for – se billetter her


VARIERT: Reis til Malaga og du vil finne den perfekte blanding av storbyliv, late dager i sola og kultur. Foto: Getty Images

VARIERT: Reis til Malaga og du vil finne den perfekte blanding av storbyliv, late dager i sola og kultur. Foto: Getty Images

Malaga, som regnes som hovedstaden på Solkysten, kan skilte med hele 300 soldager i året. Når du i tillegg vet at de byr på alt fra eksklusive til mer beskjedne strender - de fleste med en ferskvannsdusj og livredder - bør brunfargen være sikret.

Har du svigerforeldre som er glad i kunst, er Malaga perfekt. Den spanske maleren Pablo Picasso er Malagas mest kjente kunstner og på Museo Picasso finner de cirka 200 av hans verk.

Trenger du en pause fra svigermor?

Gi henne en reise hun ikke kan si nei til. Bestill innen 24. desember klokken 23.59, og få opptil 20%* rabatt på flybilletter i Europa, og opptil 10%* rabatt på langdistansereiser. Kampanjekode: XMASGIFT19

Se julens reisetilbud fra Norwegian her

* Regnes av netto flypris eks. skatter og avgifter. Reis mellom 6. januar - 31. mars 2020.

Produsert av VG Partnerstudio

Til toppen

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
VG Partnerstudio
©2019 VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)