TERRASSELIV HELE ÅRET: Solskjerming fungerer like godt både sommer som vinter her i Norge.

TERRASSELIV HELE ÅRET: Solskjerming fungerer like godt både sommer som vinter her i Norge. Foto: VGPS

Solskjerming gjør mye mer enn bare å holde varmen ute

– Vi fikk anbefalt Norsol av noen venner. Denne typen solskjerming har vært uunnværlig, forteller Brit Myrvoll.

Produsert av VG Partnerstudio

Visste du at solbuen i Norge er lavere enn i sydligere land? Dette er grunnen til at solskjermingsbehovet er langt større her hjemme enn for eksempel i Madrid.

Vi vil gjerne ha sol, men ikke drivhuseffekt i stuen. Familien Myrvoll fikk et helt annet inneklima etter besøk fra solskjermingseksperten Norsol

– Selv om vi ikke bør klage, blir mange av oss plaget med dårlig inneklima i sommerhalvåret. Riktig solskjerming bidrar til så mye mer enn bare beskyttelse mot direkte solstråler, opplyser markedssjef i Norsol, Krister Nekstad.

SKREDDERSYDDE LØSNINGER: Hvert hjem får en skreddersydd løsning tilpasset familien behov og budsjett. Foto: VGPS

Tilpasset norske forhold

Norsol har levert smarte løsninger i 35 år, spesielt tilpasset norske forhold. Vi er en familiebedrift med fokus på kvalitet, tradisjoner og løsninger tilpasset hvert enkelt hjem og vindu, forteller Nekstad.

Persienner, rullegardiner og lameller er nemlig mye mer enn bare skjerming fra solstråler. Med riktig solskjerming får du:

  • Bedre inneklima
  • Isolasjon
  • Lavere strømutgifter
  • Mindre slitasje på gulv og møbler

Bestill gratis befaring her!

Å forhindre at rommene varmes opp til drivhusliknende tilstander, er likevel en av de viktigste funksjonene til god solskjerming.

– Et av de mest effektive beskyttelsene mot dette er trendproduktet zip screen, som passer utmerket til den norske byggestilen. Det var derfor et naturlig valg for familien Myrvoll, og deres designbolig, legger han til.

Se det store utvalget av solskjerming her!

SKREDDERSYDD LØSNING: Utvendige screens har økt enormt i populæritet. Foto: VGPS

Når man går til anskaffelse av solskjerming, er det viktig at man finner den som passer ditt hjem.

– Med over 30 års erfaring vet vi at forarbeidet er like viktig som resultatet. Derfor gjør vi som skredderen – vi kommer på besøk og tar mål. Det er selvsagt gratis og uten forpliktelser, forteller Nekstad.

Bestill gratis befaring her!

Kvalitet tvers gjennom

– Vi fikk anbefalt Norsol av noen venner. De er veldig opptatt av kvalitet, og ettersom de var så fornøyde, ville også vi prøve, forteller Brit Myrvoll.

Med gratis og uforpliktet befaring ble vinduer og dører målt opp og tilbudet sendt.

Foruten zip screens har familiehuset investert i terrassemarkise, innvendige lamellgardiner og lystette duoplissegardiner.

– Dette er norsk design på sitt beste både når det kommer til funksjonalitet og utseende.

Brit er opptatt av design, og er svært fornøyd med tipsene hun fikk fra Norsol som ga henne gode råd om material- og fargevalg. Se det store utvalget av solskjerming her!

– Utepersienner setter en stemning når vi sitter på balkongen, mens zip screens redder oss fra varmen og solen, i tillegg til å være funksjonelle, forteller Berit.

– Du får en totalpakke. Råd, tips, stort utvalg og meget god service, legger hun til.

Bestill gratis befaring her!

Kan styres fra telefonen

Det har skjedd mye også på solskjermingsfronten de siste 30 årene. Foruten et bredt utvalg farger, mønster og tekstiler, er det nå mulig å styre solforholdene hjemme via smarttelefonen.

Pappa Myrvoll sjekker værmeldingen mens han er på kontoret, og styrer screens hjemme, basert på værforholdene. Noen liker tross alt å våkne med solen i ansiktet, mens andre foretrekker å oppholde seg i mer kjøligere rom.

Se det store utvalget av solskjerming her!

STOR FORSKJELL: Hele familien, inkludert hunden kjenner den enorme forskjellen på temperaturen når solskjermingen er nede. Foto: VGPS

– En uvirkelig stor forskjell

– Det begynte å bli innmari varmt i fjor vår, og da tenkte vi å prøve solskjerming på soverommene, sier Hilde Erøy Edvardsen.

Effekten var så stor at Hilde og ektemannen bestemte seg for å installere screens i den solfylte stuen. Den mørke duken skjermer familien fra innsyn, og gir en behagelig innetemperatur når solen står på som sterkest.

– Det er nesten uvirkelig hvor stor forskjell denne solskjermingen utgjør, forteller Hilde.

Under fjorårets tropesommer fikk familien definitivt kjenne effekten av investeringen i vinduene. De hadde ikke behov for å kjøpe verken vifter eller luftrensere.

– Jeg var gravid på den tiden, og det å kunne gå inn og faktisk avkjøle meg var gull verdt, sier Hilde.

Bestill gratis befaring her!

FJERNKONTROLL: Solskjermingen styres enkelt med en fjernkontroll. Foto: VGPS

– Vi er superfornøyde og får ikke skrytt nok av alle som jobber hos Norsol. Vi anbefaler de til alle vi kjenner.

Trenger du å kontrollere temperaturen hjemme eller vil slippe innsyn fra naboen? Bestill gratis befaring fra Norsol HER!

trackertracker