Annonsørinnhold

Derfor bør du ta turen til Nordby Shoppingcenter

Mange nordmenn reiser «til grensa» for å handle billig julemat. Men hvor mye kan du egentlig spare?

Rolf Korneliussen setter seg i bilen sammen med samboeren Ellen og døtrene Fryd (12) og Mille (9) – klare for å vende snuten mot Svinesund og Nordby Shopping. Det er ikke første gang familien tar turen fra Oslo, men denne gangen står årets julehandel på planen.

– Den viktigste grunnen til at vi reiser er for å spare penger. Men det er også en veldig hyggelig tur i seg selv, sier Rolf.

– Vi gleder oss til lekeland og godteributikkene, roper Fryd (12) og Mille (9) i kor fra baksetet.

Etter en drøy times kjøretur er gjengen vel fremme på Nordby Shoppingcenter. Med butikker som bugner av juleprodukter og pynt, og nissens verksted i første etasje, er det ingen tvil om at julen har kommet til Nordby.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

NISSELUA PÅ!: Sammen med mamma Ellen finner Millie frem det perfekte nisseantrekket på Nordby.

FØRJULSKOS: Familien Korneliussen/Stordalen med pappa Rolf, mamma Ellen og døtrene Fryd (12) og Mille (9) har tatt turen til Nordby for å handle både smart og hyggelig.

Nordby Shoppingcenter ligger rett over grensa ved Svinesund. Her finnes 110 butikker, 3500 parkeringplasser, 160 ladestasjoner og egenprodusert strøm til el-biler.

Dra innom Nordby Shoppingcenter i jula! Se åpningstider her!

Julestemning og smart handling

– Planen er å gjøre mesteparten av julegavehandlingen her. Det er enkelt og praktisk å ha alt på ett sted, med stor variasjon av butikker. Julemat-handelen tar vi til slutt, forteller Ellen.

Senterleder Løvheim kan fortelle at de fleste reisende til Nordby ofte velger å ta mathandelen til slutt, blant annet for å unngå at frysevarer smelter.

Interior design, Public space, Shelf, Shelving, Retail, Plant, Building, Floor, Publication

STORT UTVALG: Familien Korneliusen hadde planlagt besøk hos flere av butikkene for både julegavehandling og nødvendigheter til seg selv.

INTERIØRBUTIKK: Magasinet på Nordby er en varm og personlig interiørbutikk med et stort utvalg. Vi anbefaler å ta turen innom!

Med hele 110 butikker samlet på et felles område finner du noe til enhver anledning. Er du på utkikk etter flotte smykker til deg selv eller andre kan du ta turen til Guldfynd. Magasinet tilbyr blant annet et stort utvalg skåler og vaser til gode priser, mens lekebutikken Lekia har bamser, dokker, slim og lego, for å nevne noe.

Det finnes mange klesbutikker på Nordby. Flere av klærne på blant annet All Sport & Fashion har 70 prosent avslag i julen, mens Pondus er klesbutikken med kjente merkevarer som Gant, Parajumper og Polo til en billigere penge.

Og visste du? Apoteket på Nordby tilbyr det samme som i Norge, men til langt billigere priser.

Senterleder Ståle Løvheim tror det er flere grunner til at nordmenn tar turen.

– Det er billigere her enn i Norge. I tillegg har vi et fantastisk og mer spennende utvalg, spesielt i førjulstiden.

Dra innom Nordby Shoppingcenter i jula! Se åpningstider her!

SENTERLEDER: Ståle Løvheim.

Opplevelser for store og små

Uten mat og drikke duger helten(e) ikke. Nordby Shoppingcenter har intet mindre enn 13 kafeer og restauranter. Her kan du velge alt fra en saftige amerikansk burger til blant annet wok, italiensk, tacobuffé og selvsagt svenske klassikere.

Familien Korneliussen/Stordalen tar pause i shoppingen og nyter en pizza-pause på restauranten Just in Time.

– Familiestørrelsen er helt perfekt for oss, og prisen er det ingenting å si på, sier Ellen.

Men Fryd (12) og Mille (9) kan nesten ikke vente med å spise opp pizzaen. For rett i nærheten ligger det populære lekelandet Djungelland, som jentene har gleder seg lenge til.

– Woho! roper Fryd og Millie i kor, i det de kaster seg utfor en av skliene.

Djungellandet har 1000 kvadratmeter med trampoline, sklier, klatrepark – og en egen avdeling for de aller minste. På andre siden av gangen ligger også et stort spillsenter med motorsykler og andre morsomme aktiviteter.

PIZZA TIL MIDDAG: Familien nyter pizza-pause i shoppingrunden.

POPULÆRT: Lekelandet Djungellandet ligger på sentret og tilbyr mange ulike aktiviteter.

Den viktige julehandel

– Med god julestemning på senteret og billige priser på julemat og godis håper vi folk koser seg, sier senterleder Ståle Løvheim.

For det er billigere å handle på Nordby. Ifølge Dagbladet den 16. september var det 62.01 prosent billigere å handle i Sverige enn i Norge ved sammenligning av 298 dagligvarer. Prisene som ble sammenlignet var hentet fra den norske lavpriskjeden Oda og Maxi Mat i Sverige.

Og blant nordmenns favorittprodukter finner vi ribbe, ulike typer ost og skinke, og sild. Stadig flere oppdager også den svenske juledrikken julemust. I tillegg kan Nordby tilby et større utvalg av både vegetarprodukter og glutenfrie varer.

– Hos oss er juleosten Edamer en favoritt, sier Rolf.

Ikke minst er det mange som tar godterihandelen på Nordby. På Godisfabriken og Gottebiten finner du nærmest et hav av smågodt, innpakket godteri, snacks og drikkevarer.

– Det er ingen tvil om at vi har fått mye for pengene. Det var definitivt var verdt å ta turen, avslutter Rolf, og vender snuten hjemover til Oslo.

Nordbys julekalender

Hver dag i desember kan du åpne en ny luke i Nordbys egen julekalender. Her finner du nyheter, tilbud, konkurranser og kampanjer! God jul!

BLI MED PÅ ÅRETS JULEKALENDER HER!

Tafjordfjella_Britt-Ingunn-Tafjord-Walle-4.jpg
Generelt-Hans Kristian Krogh-Hanssen-01.jpgBergans har satt sammen pakkelister for deg, som gjør at du kan få kjøpt det du trenger til årets norgesferie.

Nå får du 25 prosent rabatt på produkter som er merket med «sommer».

SunnmøreKajakk_Britt-Ingunn-Tafjord-Walle-7.jpg

Kajakker og utstyr vil være klargjort for en magisk tur

SunnmøreKajakk_Britt-Ingunn-Tafjord-Walle-3.jpg

Fra kajakken skal vi oppdage magiske Fyksesundet, med sine mange flotte fosser som stuper rett ned i fjorden

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Nordby Shoppingcenter

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)