Annonsørinnhold

Det kan være vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet hvis du jobber prosjektbasert eller som frilanser. Dette ønsker Nordax å gjøre noe med, og tilbyr nå boliglån til de som ikke er i fast jobb.

GRUNDIG VURDERING: Johan Engkvist i Nordax forsikrer om at de alltid gjør en grundig vurdering av hver enkelt kunde.

– I likhet med andre banker foretar vi en kredittvurdering for å avgjøre din fremtidige betalingsevne. Vi ser oss ikke blinde på hvilken ansettelsesform du har, sier Johan Engkvist, boliglånssjef i Nordax Bank.

Hvordan avgjør Nordax om jeg får boliglån?

Nordax ønsker at alle som jobber og har månedlig inntekt skal kunne låne penger til å kjøpe seg en bolig eller refinansiere lån, uansett om du er ansatt på timer, vikar eller frilanser.

De større bankene bruker automatiske prosesser, og det er lett å få avslag når en søknad ikke passer inn i de tradisjonelle malene. Nordax legger i stedet ned mye tid i å forstå kundenes individuelle økonomiske forutsetninger, og tar en helhetsvurdering ut ifra dette.

Eff. rente:6,57 %, 2,5 mill o/30 år, kost 3 118 415, totalt 5 618 415.

– Når du søker om boliglån på nettsiden vår, ringer vi deg opp for å få et mer nyansert bilde av situasjonen din før vi diskuterer hva vi skal gjøre videre. Det viktigste for vår og din sikkerhet, er at du skal kunne håndtere boligutgiftene og den økonomiske situasjonen din, sier Johan.

Ved boliglån hos Nordax kan du være sikker på at banken har gjort en grundig og sunn vurdering av din økonomi basert på oppgitte opplysninger og andre kilder. Blant annet hvordan fremtidsplanene dine ser ut, og hvor du ser for deg du er om et par år.

Eff. rente:6,57 %, 2,5 mill o/30 år, kost 3 118 415, totalt 5 618 415.

– Vi foretar alltid individuelle vurderinger av alle lånesøknader. Vi ser ikke så mye på historikken, men mer helhetlig og på din fremtidige betalingsevne. Vårt mål er å finne en løsning som er tilpasset din situasjon, å sikre at du får et lån som du har råd til helt enkelt, sier Johan.

Virkeliggjør boligdrømmen din i dag – Nordax kan hjelpe deg med alt du måtte ha av spørsmål. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.


Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Nordax Bank

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)