Annonsørinnhold

Bed frame, Interior design, Building, Furniture, Cabinetry, White, Comfort, Window, Wood, Drawer

VG: /?utm_source=vg&utm_medium=native&utm_content=contextual_targeting&utm_campaign=sentral_2021_S19_campaign_Q2_brand_sommersalg

AP:

BT:

Aftenbladet:

FVN:

Adressa:

E24:

– Soverommet er «den nye stuen»

Her får du tipsene til hvilken seng du bør velge for å få maksimalt ut av soverommet ditt – både som oppholdsrom på dagtid og når du skal sove.

Soverommet fungerer nå ofte som et ekstra oppholdsrom også når vi er våkne, og interiørtrendene for 2021 viser at vi prioriterer soverommet. Sengeekspert Simon Pettersson i Møbelringen, forteller at stadig flere velger senger som ikke bare gir god søvn, men også er gode å sitte i.

– Det å kunne trekke seg tilbake og slappe av, lese en bok eller se på tv eller nettbrett på soverommet, er viktig for mange. Soverommet har på mange måter blitt den nye stuen, og innredes også deretter, forteller han.

På jakt etter ny seng? Nå er det soveromsdager hos Møbelringen, og du kan gjøre et godt kjøp på kvalitetssenger! 

Sengeeksperten anbefaler å velge en seng som gir god støtte både når du sitter og når du ligger, en sengegavl for god komfort, og noen ekstra puter for å få den deilige hotellfølelsen. Noen velger også å investere i en regulerbar seng. Heng gjerne opp bilder på veggene, velg dekorative lamper og hent de grønne plantene inn også på soverommet.


Produsert av Schibsted Partnerstudio

Les videre for de beste tipsene for et innbydende og funksjonelt soverom!

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Bed frame, Interior design, Property, Furniture, Comfort, Shade, Wood, Textile, Plant, Building

LIKE VAKKERT INNE SOM UTE: Den fantastiske sengen Wonderland Diamante spiller hovedrollen på dette lekre soverommet, der en spilekledd vegg er med på å forvandle rommet til et sted der man også vil tilbringe tid før leggetid. Wonderland er produsert i Norge, og madrassene har springfjærer som gir dem en fantastisk sovekomfort. 

Komfort og kvalitet

Fordi sengen er et møbel vi gjerne bruker i mellom 15 og 20 år, er det vel verdt pengene å investere i en komfortabel kvalitetsseng. Møbelringens ekspert forteller at det viktigste du gjør når du skal kjøpe deg ny seng, er å snakke med selgerne i butikken. De har mye fagkunnskap, og kan hjelpe deg med å finne den rette madrassen for ditt behov.

– Både når det gjelder komfort og de tekniske spesifikasjonene ved en madrass, og når det kommer til stilmessige valg, kan du få god og kyndig veiledning, sier han.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Madrassens viktigste jobb er å avlaste kroppsvekten din med god støtte, ved å la skulder og hofte komme godt ned i madrassen. Da holdes ryggen så rett som mulig. Det gir høyere komfort, bedre hvile og søvn – og sengen vil oppleves som behagelig også når du sitter og leser en bok. 

Tips når du skal kjøpe ny seng! Ta av deg jakken, så du kommer tett nok på madrassen. Slapp godt av, fokuser på å finne den sovestillingen du vanligvis har, og pass på at ryggen ligger rett. Kjenn også etter om skulder og hofte får god støtte i madrassen.

For at sengen skal holde så lenge som mulig, mener Simon i Møbelringen at det også er viktig at trekkene kan vaskes.

– For eksempel er alle tekstiler i Wonderland-sengene vaskbare, og derfor enkle å holde rene og delikate, sier han. 

Smart og enkelt vedlikehold: Slik tar du best vare på madrassen din

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Interior design, Bed frame, Furniture, Building, Comfort, Green, Wood, House, Flooring, Shade

BEHAGELIG UTTRYKK: En seng med slanke ben, som komfortable og lekre Svane Zoul, gir et nett og luftig uttrykk på soverommet. Rommet har en deilig lesekrok i den dype vinduskarmen, og de grønne plantene har gjort sitt inntog. Her kan man definitivt tilbringe også døgnets våkne timer.  

2020.05.28-Mbelringen_S01_0682.jpg

Møbelserien Woodstory, som du får eksklusivt hos Møbelringen, lar deg skreddersy møblene etter dine ønsker og behov. 


2020.05.28-Mbelringen_S01_0375.jpg

Naturmaterialer som tre, lin, ull og strå er en av høstens viktigste tendenser.

Personlig stil på soverommet

Når det gjelder farge- og tekstilvalg er mulighetene mange. Det gir rom for å finne den sengen som passer deg, ditt soverom og din stil best. Vil du ha sokkel eller ben på sengen, skal du ha sengegavl eller ikke? Simon i Møbelringen forteller at sengen ofte setter tonen for hvordan rommet innredes.

– Både fargene og størrelsen på sengen vil avgjøre hvordan soverommet ellers blir møblert, og hvilke farger du velger til veggene, forteller han. 

En viktig tendens er at vi prioriterer soverommet på en annen måte enn før. Vi velger mer farge på veggene, investerer i en ordentlig god seng, og pynter mer enn vi gjorde før. Og det er kanskje ikke så rart, når du tenker over hvor mye tid vi egentlig tilbringer på soverommet. 

Psst.. Visste du at en seng av høy kvalitet bør gi deg god liggekomfort i mellom åtte og femten år? Og at du bør bytte overmadrassen hvert femte år?

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Chest of drawers, Interior design, Furniture, Property, Cabinetry, Building, Window, Comfort, Wood, Drawer

Jord- og rusttoner blir viktige for både møbler og tilbehør i høst, og har du en nøytral sofa kan du enkelt tilsette puter i trendnyansene for å få den oppdateringen du ønsker deg.

Mykt sengetøy og lekre sidebord

Fordi soverommet nå også fungerer som et ekstra oppholdsrom, velger mange å hente inn små sidebord eller konsollbord i stedet for tradisjonelle nattbord. Det er også en tendens til at man investerer mer i sengetøy og andre tekstiler av høy kvalitet.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Interior design, studio couch, Living room, Furniture, White, Comfort, Textile, Pillow, Grey
Interior design, Property, Window, Furniture, Comfort, Azure, Pillow, Textile, Couch, Wood
Bed frame, Interior design, Furniture, Plant, Comfort, Pillow, Shade, Lamp, Grey, Houseplant

Om du har et mindre soverom, sover alene, eller vil skjemme bort gjestene dine med en ekstra god seng, finnes det også gode alternativ. Wonderland Scala kommer i 1,40-bredde, og du må ikke gå på kompromiss med komforten – den er like behagelig som sine noe bredere familiemedlemmer. 

Ekstra komfort med sengegavl

Den myke polstrede «bakveggen», kalt sengegavl eller hodegavl, er stadig mer vanlig å se på norske soverom. Når du kjøper en kontinentalseng er det som oftest mulig å kjøpe en sengegavl i samme materiale og farge som sengen. Det skaper en elegant helhet i rommet.

– Én ting er at det ser bra ut, men enda viktigere er at det gir et helt nytt nivå av komfort å ha en myk vegg å lene seg inntil når man skal løse sudoku eller lese nyheter på nettbrettet i sengen, sier Simon i Møbelringen. 

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Picture frame, Interior design, Property, Building, Comfort, Flowerpot, Wood, Grey, Window

KOMFORTABELT: Hvem vil ikke lene seg godt tilbake mot sengegavlen på Svane Nobel, med en kopp kaffe og en god bok? 

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Møbelringen

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)