Plant, Property, Furniture, Table, Houseplant, Flowerpot, Wood, Rectangle, Chair, Flooring

VG:

AP:

BT:

Aftenbladet:

FVN:

Adressa:

E24:

Annonsørinnhold

Slik innreder du boligen på en smart måte

Mange har store planer for hjemmets møblering, men ikke like stor plass å realisere dem på. Heldigvis finnes det mange smarte tips for å få maksimalt ut av plassen.


– Kjersti Rostad, Møbelringen Orkanger –

sitatstrek.png

– At du har begrenset med plass er ikke et problem, det er en morsom utfordring. Hos Møbelringen har vi mange fleksible løsninger, og de ansatte har høy fagkunnskap og et godt øye for smarte løsninger som kan fungere hjemme hos deg.

Velg møbler med flere funksjoner

Med enkle grep blir også små rom både fine og funksjonelle. Et av tipsene til Kjersti Rostad i Møbelringen er møbler med flere funksjoner.

Også blant sovesofaene du får kjøpt hos Møbelringen finner du muligheter for å skreddersy en sofaløsning etter dine ønsker og plassen du har tilgjengelig.

Sjekk ut Møbelringens store utvalg av sovesofaer her – nå får du opptil 22 % rabatt!

For å skape et hyggelig rom som fungerer både dag og natt, kan du for eksempel bytte ut nattbord med en liten bokhylle, eller bruke små settbord foran sofaen. Disse kan enkelt flyttes til siden og brukes som nattbord når sovesofaen slås ut.

sitatstrek.png

– Det finnes mange fine møbler som har smarte oppbevaringsløsninger innebygget, eller som er laget for å fylle flere behov. For eksempel vil en god sovesofa se pen ut på dagtid og enkelt kunne trylles om til en komfortabel seng når du skal legge deg.


1

Bed frame, Furniture, Comfort, Wood, Rectangle, Pillow, Grey
studio couch, Interior design, Rectangle, Comfort, Wood, Grey, Floor, Flooring, Wall
Bed frame, Interior design, Furniture, Comfort, Building, Wood, House, Window, Plant

Tips!

En køyeseng er ikke bare smart på hytta, den er også perfekt på små soverom.

Nå får du køyesenger til opptil 15 % rabatt hos Møbelringen - se utvalget her!

2

Tenk smarte løsninger for oppbevaring

Det viktigste du bør tenke på når du skal innrede på liten plass er oppbevaring. Sjansen er stor for at du eier en del småting som lett kan oppfattes som rot dersom de må ligge fremme til enhver tid. Invester gjerne i møbler som rommer mye.

Et eksempel er de lekre hyllene fra Holton. Hylleserien har et nordisk design og blir et fint blikkfang i rommet. Hyllene kan også fungere som en praktisk romdeler for å skape ulike soner i rommet. Nå får du Holton hyller til 19 % rabatt.

Og den smarte oppbevaringen stopper ikke der. Trenger du ekstra oppbevaring på liten plass kan Frøya seng benyttes som både «daybed», seng og oppbevaring under madrassen.  


Property, Furniture, Plant, Flowerpot, Houseplant, Wood, Comfort, Shelving, Flooring, Floor
Interior design, Bed frame, Furniture, Comfort, Wood, Textile, Rectangle, Flooring, Grey, Lamp

Skjenken Urban fra Woodstory rommer mye, men er ikke for stor og prangende. Bak lukkede dører kan du gjemme mye som ellers kunne fremstått som rot. Med en høyde på 85 cm og en dybde på bare 40 cm vil den oppleves nett mot veggen.

En praktisk tv-benk sparer gulvplass, og gjør det enkelt å komme til når du skal støvsuge. Velg en vegghengt tv-benk for å få et åpent uttrykk i en mindre stue. Smarte dører med push-open-funksjon gjemmer fjernkontroll, tv-boks og ledninger.

Ta en titt på oppbevaringsløsninger fra Møbelringen hersitatstrek.png– En sofapall med oppbevaring er for eksempel god å hvile føttene på, det kan være en ekstra sitteplass når du får gjester, og du kan oppbevare ting i den. Vinn-vinn-vinn!

For å unngå at rommet oppleves som trangt og vanskelig å bevege seg i, er det lurt å ikke fylle opp med for mange møbler. Sørg heller for at de møblene du skal ha inn i rommet fyller flere funksjoner.

Velg sofa tilpasset rommets størrelse


3

En modulsofa er som skapt for både små og store leiligheter, fordi de er fleksible og kan tilpasses både plass og behov.

Hos Møbelringen er både Stockholm- og Copenhagen-serien på tilbud nå, med opptil 33 % rabatt.

sitatstrek.png

– I en liten stue kan en sofa med en sjeselong være ideell, fordi det gir ekstra sitteplasser og du samtidig har plass til å strekke deg ut når du skal se på film. Mange av våre modulsofaer gir deg muligheten til å velge hvilken side du vil ha sjeselongen på, sier Kjersti Rostad.

Trenger du hjelp til å sette sammen en modulsofa, anbefaler hun å ta med målene og snakke med en av Møbelringens dyktige medarbeidere.

Her kan du lese mer om hvordan skape smarte løsninger på liten plass


Brown, Table, Couch, Furniture, Property, Plant, Comfort, Wood, Rectangle, Beige

Tips!

For å få et bedre inntrykk av hvor stor sofa du faktisk har plass til, kan det være en idé å markere opp området der du planlegger å plassere sofaen med maskeringsteip på gulvet. Da kan du enkelt se om du vil ha nok plass til å bevege deg rundt sofaen.

Les mer om fordelene med en modulsofa her

Spisebord som kan justeres etter behov


4

Plant, Property, Furniture, Table, Houseplant, Flowerpot, Wood, Rectangle, Chair, Flooring
Outdoor table, Tableware, Furniture, Dishware, Wood, Rectangle, Serveware

Også når det gjelder spisebord er det smart å velge en justerbar løsning. Selv om de færreste har behov for sitteplass til mange i hverdagen, er det gunstig med mulighet til å utvide bordet.

Møbelringen har flere lekre bord med mulighet for ileggsplate – sjekk for eksempel ut Aeris-serien som nå finnes i butikk til 15 % rabatt. 

Ta også en titt på møbelserien Woodstory som selges eksklusivt hos Møbelringen.

– Her får du fantastiske muligheter til å skreddersy nøyaktig det bordet som passer inn hos deg. Ikke bare kan du velge størrelse og få ileggsplater for å enkelt utvide bordet når du får gjester, men du kan også velge både bordplate, ben, farge og finish. Alt blir produsert på bestilling og med solid håndverk, forteller Rostad.

Se alt til spiseplassen fra Møbelringen her

Til toppen

Schibsted Partnerstudio

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)
Advertisement