Derfor er nye Outlander perfekt for norsk vinterføre

Familien Trandem er strålende fornøyd med firehjulstrekk på vinterstid. Mitsubishi Outlander PHEV har alt de trenger for deres hektiske småbarnsliv.

Produsert av VG Partnerstudio

– Nå kjører vi automatisk mer økonomisk og miljøvennlig, sier Rune Trandem om sin nyinnkjøpte Mistubishi Outlander ladbar hybrid.

En ting som var viktig for familien Trandem i søken etter ny elbil, var at SUV-en fungerte godt på vinteren. Nye Outlander PHEV har Mitsubishis klasseledende S-AWC (Super All Wheel Control) firehjulstrekk som gjør det enkelt å komme frem på det norske vinterføret.

– Med firehjulstrekk slipper vi at bilen krasjer i hver eneste snøfonn - nå feier vi bare over. Før hadde vi tohjulsdrift og da satt vi mye fast, forteller Rune.

Vil du prøvekjøre Mitsubishi Outlander PHEV? Bestill prøvekjøring her

HVERDAGSBIL FOR FAMILIEN: Synnøve, Rune, Alida og Max stortrives med sin nye bil. Brand Studio

Med to barn på seks og åtte år, var Rune og Synnøve fra Langhus ute etter en praktisk hverdagsbil som kunne brukes til og fra jobb, skole og aktiviteter i nærområdet – og til lengre turer i helgene.

Paret begynte å sondere terrenget etter en ny elbil tilpasset familiehverdagen. Det var også viktig for dem at den kunne trekke henger og ha stativ på taket, slik at den sporty familien kunne få med seg alt av sportsutstyr som ski og sykler.

– Bilen har alt vi trenger!

Rune søkte på nettet, og fikk øynene opp for Norges mest solgte ladbare hybrid fem år på rad; firehjulstrekkeren Mitsubishi Outlander PHEV. Etter å ha prøvekjørt bilen, var paret blant de første som fikk den nyeste modellen.

PLASS TIL UTSTYR: For familien Trandem var det viktig at bilen kunne ha takstativ og hengerfeste. Brand Studio

– Vi falt veldig for den under prøvekjøring. Den har alt vi trenger som familie: Drivkraft, firehjulstrekk og at den kan kjøres elektrisk. Vi synes selvfølgelig også det er fint at vi ikke bidrar til å forurense så mye, sier Rune.
Finn din nærmeste Mitsubishi-forhandler her

Siden lanseringen i 2014 er det blitt solgt over 22.000 biler fra den norske importøren, noe som gjør Outlander PHEV til en av landets mest solgte biler.

Kanskje ikke så rart når flere norske medier skryter hemningsløst av hybridbilen. DinSide gir den ladbare SUVen terningskast fem, og Autofils anmelder skriver at «ingen ladbar hybrid er i nærheten av å gi mer for pengene.»

Avgiftsvinner

I den nye modellen har firehjulstrekkeren en el-rekkevidde på opptil 54 kilometer. I tillegg til en ny og kraftigere bensinmotor på 2,4 liter, kan man dermed kjøre på ren elektrisitet i hverdagen og slipper «rekkeviddeangst» på langtur.

Kalkulator: Se hvor mye du kan spare med Outlander PHEV

Som ladbar hybrid lades Outlander PHEV med strøm hjemme. I tillegg kan bensinmotoren produsere strøm til batteriet.

PERFEKT PÅ VINTERFØRE: Produktsjef i Mitsubishi, Vegard Werner, med nye Outlander PHEV. Mitsubishi

– Dette er rett og slett en avgiftsvinner som har tatt Norge med storm. Outlander PHEV er skreddersydd for norske forhold til en familievennlig pris, sier produktsjef i Mitsubishi, Vegard Werner.

Dette er nytt

Outlander PHEV har blitt kåret til «Årets grønne SUV 2019» av bransjemagasinet Green Car Journal for å tilby miljøvennlig ytelse til en overkommelig pris for forbrukerne.

Mitsubishi Outlander PHEV kommer med en eksklusiv 7 års norgesgaranti. Her kan du lese mer.

Som en del av oppgraderingene har nye Outlander PHEV fått et enda mer sporty interiør og moderne design.

Nye Outlander PHEV har også fått to nye kjøremoduser: «Snow» og «Sport». «Sport» gir en mer direkte kjørefølelse, mens «snow» optimaliserer veigrepet på glatt føre.

– Innvendig er det nye seter med mer sidestøtte, og toppmodellen S Edition har fått har fått eksklusive skinnseter med diamantsøm. Begge toppmodellene har nå svart innvendig taktrekk som standard, sier Vegard Werner.

Bilen har også topp moderne sikkerhetssystemer som blant annet 360 graders kamera, blindsonevarsel, frontkollisjonsvarsel, Adaptiv Cruise Control og Bi-LED-lys som øker sikten.

I tillegg er SUV-en stillegående og har praktiske systemer som Apple Carplay hvor du kan få Google Maps, Spotify, podcaster og mer rett opp på en HD touch-skjerm.

FORNØYDE KUNDER: Synnøve og Rune Trandem er storfornøyd med sin nye familiebil, og alle de praktiske nyhetene. Brand Studio

Familien Trandem valgte Mitsubishi Outlander PHEV, fordi man får mye bil og utstyr for pengene sammenlignet med andre. At de sparer tusenvis av kroner i måneden på drivstoff, og at bilen sparer miljøet er selvfølgelig et stort pluss.

– Den passer utmerket til en familie på fire! Den er økonomisk gunstig, og dessuten sparer man miljøet. SUV-en er pen å se på og får jobben gjort når du skal på familietur med bilen full av sportsutstyr, avslutter Rune.

Nå får du privatleasing av topputstyrte Instyle+ fra kr 2.650 per måned. Dette er en leasingavtale over 36 måneder eller 45.000 km (avhenger av hva som inntreffer først). Startleie/etablering kr 83.613. Totalpris kr 179.013 (varierer med rentenivå). Pris gjelder bil levert i Oslo.

Les mer om Mitsubishi Outlander PHEV her.

trackertracker