Naturlig glød – med selvbruning

Med selvbruningsproduktene fra Glöd Sophie Elise, kan du bevare naturlig glød i huden – inn i julen. Her får du Sophie Elises tips til hvordan du lykkes med selvbruning.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Influenser Sophie Elise, kjent for sin velstelte stil, er stor tilhenger av selvbruning for å bevare glød i ansiktet og på kroppen – året igjennom.

Som et resultat av influenserens evige jakt etter det perfekte selvbruningsproduktet, har hun selv laget skjønnhetsserien, Glöd Sophie Elise.

Serien består av 100% veganske og cruelty free produkter som hjelper forbrukere og fans, til å gløde som influenseren selv. Serien har opplevd stor suksess siden den ble lansert for et drøyt år siden. Produktet Self Tan Mousse fikk terningkast 6 i MinMotes selvbrunings-test.

SELVBRUNINGSEKSPERT: Sophie Elise deler sine tips til hvordan hun får perfekt og skjoldefri glød med selvbruning.

Produktet hun sverger til

– Det fins virkelig ikke en enklere måte å få glød og naturlig brunfarge på enn å legge Self Tan Drops inn i kvelds- eller morgenrutinen din, sier Sophie Elise.

Self Tan Drops er et konsentrert selvbruningsprodukt som blandes ut og påføres sammen med en fuktighetskrem – og fins i både medium og dark. Produktet kan brukes med hvilken som helst fuktighetskrem – som ikke er for fet. Selv bruker hun tre pump som hun blander ut og påfører rundt fire ganger i uken for å holde en jevn og naturlig glød.

– Self Tan Drops gir meg solkysset hud, året rundt, uten å skade huden min, sier influenseren fornøyd.
KJØP SELFTAN DROPS FACE HER – FINS I TO FARGER. FÅ FRI FRAKT OG GAVE VED KJØP OVER KR 350,-

Self Tan Mousse står til terningkast 6

Self Tan Mousse er en selvbruningsmousse som gir gradvis farge på fem til åtte timer fra påføring. Og dette produktet fikk terningkast 6 i MinMotes selvbrunings-test i fjor.

Jeg påfører Self Tan Mousse på kroppen to ganger i uken og varierer mellom nyansene medium og dark, litt etter humør og hvilket resultat jeg ønsker å oppnå, sier Sophie Elise.

Resultatet varer i rundt fem til syv dager. Og bruker du votten ved påføring er du sikret et jevnere og bedre resultat, samtidig som du unngår skjoldete hender. Selvbruningsapplikatoren fins til både kropp og ansikt.

LES MER OM OG KJØP ALLE GLØD SOPHIE ELISE – PRODUKTENE HER. FÅ FRI FRAKT OG GAVE VED KJØP OVER KR 350,-

FÅ SOPHIE ELISES FREMGANGSMÅTE – KLIKK PÅ BILDENE I KARUSELLEN :

Sophie Elises syv tips til hvordan du lykkes med selvbruning:

  1. Prepp huden godt ved å eksfoliere og tilføre fukt i forkant av påføring. Sørg for at albuer, knær og andre utsatte områder som håndledd og ankler er smurt inn med fuktighetskrem før du påfører selvbruning. Da oppnår du jevnere overganger og færre skjolder.
  2. Gjør selvbruning til en del av hudpleierutinen din med Self Tan Drops. Disse blandes med fuktighetskrem og kan brukes jevnlig for å oppnå et gradvis og naturlig resultat.
  3. Bruk gjerne en såkalt applikator når du påfører produkter i ansiktet og på kroppen. Bruker du hendene bør du smøre de godt inn i forkant, og vaske de godt underveis og etterpå. Så unngår du at produktet gir uønskede skjolder på hendene.
  4. Bruk Self Tan Remover for å fjerne rester av gammel selvbruning. Dette produktet fungerer nærmest som en primer på huden før neste runde med selvbruning.
  5. Self Tan Remover er også en god hjelper hvis du påfører selvbruning feil, slik at du får skjolder. Sammen med Self Tan Removing Skin Exfoliating Mitt kan du korrigere hudtonen og fremdeles oppnå et perfekt resultat.
  6. Ved spesielle anledninger når du ønsker maks glød kan du bruke Instant Tan Wash off Mousse som topplag over allerede selvbrunet hud. Produktet vaskes av i dusjen, og gir den ultimate glød på et blunk når du trenger det.
  7. Hun anbefaler å skylle selvbruningsvottene i vann og la dem lufttørke etter bruk, da trenger de ikke å vaskes i maskinen så ofte, og varer lenger.
– Selvbruning skal ikke være så veldig komplisert, og med riktig produkter og påføringsmetode er det ikke det heller, understreker Sophie Elise.
LES MER OM OG KJØP ALLE GLØD SOPHIE ELISE – PRODUKTENE HER. FÅ FRI FRAKT OG GAVE VED KJØP OVER KR 350,-
NYHET: Self Tan Remover retter opp feil eller fjerner selvbruningsrester. Kr 299,-.

Ingen krise om du gjør feil

På etterspørsel fra forbukerne har Glöd Sophie Elise fått to nye produkter – Self Tan Remover og Self Tan Remover Mitt.

Self Tan Remover er et produkt som korrigerer selvbruning ved feil eller uheldig påføring, og Self Tan Remover Mitt er en skrubb-vott som fjerner gammel selvbruning og som eksfolierer huden.

De nye produktene kan brukes sammen, men skrubb-votten er også fin å bruke sammen med dusjsåpe for å fjerne døde hudceller og øke blodsirkulasjonen i huden.

Med et lite stykke forarbeid, de riktige selvbruningsproduktene og riktig påføring kan du oppnå solkysset glød på kropp og i ansikt som Sophie Elise på en, to, tre.

LES MER OM OG KJØP ALLE GLØD SOPHIE ELISE – PRODUKTENE HER. FÅ FRI FRAKT OG GAVE VED KJØP OVER KR 350,-
tracker