Makeup: Slik får du Camilla Pihls glødende look

Influenser-dronningen Camilla Pihl lanserte eget sminkemerke tidligere i år. Her deler hun sine beste tips for å legge en naturlig makeup-look som garantert får deg til å gløde.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Etter stor suksess med egen hudpleieserie, lanserte influenser og blogger Camilla Pihl (42) tidligere i år sin egen sminkeserie, Beauty Camilla Pihl. Denne inneholder nøkkelproduktene du trenger for å legge en glødende, fresh look slik Camilla selv foretrekker.

Serien er vegansk og består av en primer, som også kan brukes som en flytende highlighter, BB-kremer med SPF 50+ i seks ulike nyanser, concealer i fire ulike nyanser, lip gloss i tre ulike nyanser, en krembasert highlighter palett som kan brukes på ulike måter, maskara og en primer sheet mask som er perfekt når du trenger å tilføre huden i ansiktet en ekstra piff.

KLIKK HER FOR Å KJØPE PRODUKTENE FRA CAMILLA PIHL. FÅ FRI FRAKT OG GAVE VED KJØP OVER KR 350,-
HELE SMINKESERIEN: Med disse produktene og enkle påføringstriks kan du skape en naturlig og glødende look, både til hverdag og fest.
– Jeg elsker glød og at huden ser sunn og frisk ut! Om jeg må velge favoritter fra serien må det bli Glow Primer, BB Cream og Highlighter-paletten. De tre produktene sammen gir masse glød, er enkle å påføre og forvandler vintergrå og gusten hud på 1-2-3, sier Pihl.

Beauty Camilla Pihl har teamet opp med den anerkjente makeup-artisten Tomas Erdis. Sammen har de laget en rekke videoer som guider deg til hvordan du kan legge den ultimate looken for å oppnå best mulig glød.

Se video av Erdis som deler sine beste tips og forklarer hvordan highlighter paletten kan brukes på forskjellige måter:

Makeupartistens stalltips

Makeupartistens første bud er å ha en godt fuktet hud som base før du setter i gang.

– Før jeg starter legger jeg alltid et grunnlag som hjelper meg å oppnå den ultimate gløden. Derfor blander jeg gjerne Glow Primer med fuktighetskrem, som for eksempel Moisture Boost Face Gel Cream, for å jobbe inn glød i sminkelooken fra start, forteller Erdis.

EKSPERT: Makeup-artist Tomas Erdis.

Dual Concealer er genial fordi den har en stick-versjon på den ene siden og en flytende variant på den andre siden. Sticken er noe mer dekkende enn den flytende. Et smart triks er å spraye Glow Mist, også fra hudpleieserien til Camilla, på en sminkekost og blande produktet med concealeren når du legger basen, legger han til.

Makeupartisten understreker at concealer skal brukes der den trengs, men ikke over alt i ansiktet. Det er viktig at huden ikke føles og ser oversminket ut.

– Det beste og mest naturlige resultatet får du når din naturlige hudstruktur og nyanse får skinne igjennom sminken, sier Tomas Erdis.
HER KAN DU SE ALLE PRODUKTER FRA BEAUTY CAMILLA PIHL. FÅ FRI FRAKT OG GAVE VED KJØP OVER KR 350,-

Seriens kronjuvel

Når primer, concealer og BB-krem er lagt er det på tide å begynne å leke seg. Et av stjerneproduktene i Beauty Camilla Pihl er Creamy Highligther Palette. Dette er en krembasert highlighter i fire fargenyanser, og du bruker fingertuppene til å jobbe nyansene inn i huden.

– Denne har jeg vært litt med i prosessen om å lage, og jeg elsker den! Jeg tror jeg har brukt den på absolutt alle jeg har sminket etter at jeg mottok den, sier Tomas ivrig.
Med denne skimmerkvartetten kan du fremheve dine beste trekk.
Ansiktets naturlige forhøyninger fremheves med highlighter som kronen på verket.Foto: Renate Torseth

De lyse nyansene er fine å bruke på ansiktets naturlige forhøyninger som kinnben, under øyebrynene, på neserygg, øvre leppebue og på haken mellom munnen og kjevebenet. Den mørke nyansen brukes under kinnbena som en kontrast til den lyse highlighteren. Et profftips fra Erdis er å klappe litt BB Cream over til slutt for å jevne ut overgangen mellom lys og mørk highlighter.

– Erdis legger til at kremkvartetten av highlightere kan også brukes som øyenskygge og lett rouge i kinnene. Den mørke nyansen kan brukes som erstatning for solpudder.

– Jeg får av og til tilbakemeldinger på at kunder ikke vet hvordan de skal bruke dette produktet, at de er redde for å gjøre feil. Men det er lov til å leke seg – kremproduktene smelter så godt sammen, sier Pihl.
HER FINNER DU HIGHLIGHTER OG ANDRE PRODUKTER FRA CAMILLA PIHL. FÅ FRI FRAKT OG GAVE VED KJØP OVER KR 350,-

Bla i karusellen for å se flere av Camilla Pihls sminkeprodukter. Klikk på bildene for å komme direkte til nettbutikken:

Siste finish

Har du kommet helt hit i påføringen av sminken, er du langt på vei til å få den ultimate, glødende sminkelooken Camilla elsker. Nå gjenstår bare finishen: Maskara og lipgloss. Selv foretrekker influenseren kun å bruke maskara på de øverste vippene, for et mer våkent blikk. Toppet med lipgloss etter smak og humør, har du satt kronen på verket og kan møte dagen eller festkvelden som den mest glødende versjonen av deg selv.

–Jeg bruker produktene egentlig ganske likt til de fleste anledninger, men jeg legger nok litt mer highlighter til fest enn til hverdags, og litt mer maskara på vippene. Det er ikke så mye som skal til, sier hun.
HER KAN DU HANDLE DITT FAVORITTPRODUKT FRA BEAUTY CAMILLA PIHL. FÅ FRI FRAKT OG GAVE VED KJØP OVER KR 350,-
tracker