Her er kokkens forslag til ukens meny: Uke 6

KJAPT, VARMT OG GODT: Ramen, eller nudelsuppe, er et friskt og varmt innslag i vintermørket.

Her er kokkens forslag til ukens meny: Uke 6

Lurer du på hva dere skal spise til middag de kommende dagene? Hvis du setter av litt tid på søndag til å planlegge uken, sparer du nok både tid og penger. Her får du MENY-kokkens middagstips!

Sveip for oppskriftene 👉

Mandag

Kjøttfri tandoori

Under 20 min

Hva med å starte uken med en kjøttfri variant av klassikeren kylling tandoori? I denne retten møtes gode grønnsaker, spennende krydder og mild yoghurt.

Sveip for tirsdagens oppskrift 👉

Tirsdag

Ramen nudelsuppe med kylling

20 - 40 min

Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter, men i denne ramensuppen er kyllingkraft basen. Kraften har fått selskap av blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste, samt kokt egg og frisk koriander på toppen.

Sveip for onsdagens oppskrift 👉

Onsdag

Fiskekaker i pita med aioli og reker

Under 20 min

Fiskekaker er kjapp og enkel middag, som blir ekstra god når man spicer den opp. Vi serverer dem gjerne i pitabrød med aioli, reker og skiver av grønt eple.

Sveip for torsdagens oppskrift 👉

Torsdag

Pannekaker fylt med bacon, brie og lønnesirup

60 min

Pannekaker er noe hele familien liker og som barna kan være med å lage. Med ulik topping kan du bygge dem opp eller ned. Alt fra friske bær og syltetøy til bacon, sirup og en god ost smaker nydelig her.

Sveip for fredagens oppskrift 👉

Fredag

Enkel pizza med tomat

Under 20 min

Endelig fredag! Pizza kan gjøres så enkelt som ferdig bunn, karbonadedeig, en god tomatsaus og ost. Her bruker vi MENY sin egen tomatsaus som har ekstra grønnsaker, og topper med små, søte tomater. Ha gjerne mer topping, som rødløk, ananas og champinjong på.

Sveip for lørdagens oppskrift 👉

Lørdag

Posjert skrei med syltet rødløk, bakte tomater og hollandaisesaus

40 - 60 min

Skrei er i sesong og da benytter vi sjansen til å lage noe godt! Dette er oppskrift på nydelig skrei i skiver, posjert og servert med rødløk syltet i bringebæreddik, gode poteter, tomat og hollandaise.

Sveip for søndagens oppskrift 👉

Søndag

Helstekt kylling med urtesmør, stekte plommer og eplesirup

Over 60 min

Slå til med et lite festmåltid på søndag! Helstekt kylling med sitron, urtesmør og hvitløk setter fart på smaksløkene, og varme epler og plommer gir en nydelig sødme. Du kan bytte ut eplesirup med honning.

Sveip for å kjøpe dine favorittoppskrifter 👉

Velg ut dine middagsfavoritter

Huk av de oppskriftene du ønsker og trykk på bestill. Husk å sjekke om du har noen av varene i oppskriften hjemme. Da kan de slettes fra handlekurven!

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
VG Partnerstudio
©2020 VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)
Annonsørinnhold