Her er kokkens forslag til ukens meny: Uke 38

HØSTKOS: Med mørkere kvelder og kjøligere luft passer det ekstra godt med en deilig lapskaus til middag.

Her er kokkens forslag til ukens meny: Uke 38

Lurer du på hva dere skal spise til middag de kommende dagene? Hvis du setter av litt tid på søndag til å planlegge uken, sparer du nok både tid og penger. Her får du MENY-kokkens middagstips!

Sveip for oppskriftene 👉

Mandag

Vegetar tandoori

Over 60 min

Dette er en kjøttfri variant av den kjente klassikeren kylling tandoori. Gode grønnsaker møter spicy krydder og mild yoghurt. En veldig god rett når du ønsker å spise litt mindre kjøtt.

Sveip for tirsdagens oppskrift 👉

Tirsdag

Fiskegryte

Under 20 min

Fiskesuppen er en av våre store middagsfavoritter i MENY. Den er god som den er, men du kan også enkelt gjøre den om til en fiskegryte ved å tilsette ekstra fisk i terninger. Både rød og hvit fisk er godt. Server med ferskt brød.

Sveip for onsdagens oppskrift 👉

Onsdag

Ovnsbakt kyllingfilet med appelsinsaus

Under 20 min

Lag en enkel og rask middag med mye smak. Kyllingfilet og poteter passer perfekt sammen med appelsinsaus, og fennikel gir retten det lille ekstra. Kyllingen blir ekstra saftig om den brunes i stekepanne og så bakes i ovn.

Sveip for torsdagens oppskrift 👉

Torsdag

Torskefilet med ovnsbakte grønnsaker

Under 20 min

Torsk er enkelt, og med smeltet urtesmør smaker den hvite fisken nydelig. Server med en god rotmos og ovnsbakte grønnsaker.

Sveip for fredagens oppskrift 👉

Fredag

Vegetarisk taco i hjertesalat

Under 20 min

Med utgangspunkt i tex-mex har vi laget vår egen variant. Tortillaen er erstattet med hjertesalat, salsa med aioli og vi leker oss med gode smaker som nøtter og koriander. Denne retten er også vegetarisk og utgjør en litt lettere middag.

Sveip for lørdagens oppskrift 👉

Lørdag

Hjemmelaget lasagne

Over 60 min

Hjemmelaget lasagne med kjøttdeig og ostesaus er en klassiker som metter mange. Bruk gjerne en litt kraftigere ost for ekstra smak.

Sveip for søndagens oppskrift 👉

Søndag

Enkel lys lapskaus

Over 60 min

Lapskaus er typisk høstmat hvor vi kan benytte oss av de gode norske grønnsakene. Her bruker vi lettsaltet svineknoke som skal trekke lenge i vann så det blir en god kraft som base for retten.

Sveip for å kjøpe dine favorittoppskrifter 👉

Velg ut dine middagsfavoritter

Huk av de oppskriftene du ønsker og trykk på bestill. Husk å sjekke om du har noen av varene i oppskriften hjemme. Da kan de slettes fra handlekurven!

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
VG Partnerstudio
©2019 VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)