Her er kokkens forslag til ukens meny: Uke 48

HELGEMAT:Det nærmer seg jul, og skinkestek er en juleklassiker for mange. Tjuvstart julen med deilig mat denne helgen, og lag en moderne variant ved bruke annerledes tilbehør. Grønne epler passer for eksempel ypperlig sammen med svin.

Her er kokkens forslag til ukens meny: Uke 48

Denne uken trekker vi frem noen gode familiefavoritter, en vegetarvariant til julekosen og nydelig skinkestek! Ukens bakst er noe de aller fleste liker: Pepperkaker!

Sveip for oppskriftene 👉

Mandag

Lun vegetarsalat med hasselbackpoteter

20 - 40 minutter

Hasselbackpoteter er enkelt og veldig godt, og her spiller de en viktig rolle i denne kjøttfrie, lune salaten. Røde granateplekjerner, grønn rosenkål, fiken vegetarboller og pepperrotkrem utgjør en spennende rett med mye smak og et hint av jul.

Sveip for tirsdagens oppskrift 👉

Tirsdag

Ørretfilet med kremet saus

Under 20 minutter

Enkel hverdagsrett på under 20 minutter med fisk og klassiske grønnsaker bakt i ovnen. Hvit saus gjør retten mild og barnevennlig. Både ørretfilet og laksefilet kan brukes.

Sveip for onsdagens oppskrift 👉

Onsdag

Enkel tacosalat

Under 20 minutter

Enten tacorestene skal få nytt liv, eller du ønsker å slenge sammen en enkel hverdagstaco, så er tacosalat en god løsning! Her bruker vi taco kit for en ekstra rask variant!

Sveip for torsdagens oppskrift 👉

Torsdag

Pølsegryte

Under 20 minutter

Enkel og rask hverdagsfavoritt for de minste, pølsegryte med mais og hakkede tomater. Perfekt hvis du har pølser til overs, eller er ute etter noe som barna kan bli med å lage.

Sveip for fredagens oppskrift 👉

Fredag

Pizza med salami napoli og bufarost

Under 20 minutter

Enke, men veldig god pizza toppet med Matskatten Bufarost, salami Napoli og sorte oliven. Lag bunnen selv eller kjøp den ferdig.

Lørdag

Nøttestek

20 - 40 minutter

Nøttestek er en av de store favorittene til jul, for dem som ønsker en kjøttfri rett, eller har en gjest som foretrekker vegetar. Her gir vi deg vår egen oppskrift, som også minner om den du kan kjøpe ferdig i butikk.

Sveip for søndagens oppskrift 👉

Søndag

Skinkestek

40 - 60 minutter

Skinkestek er klassisk tradisjonsmat både på høsten og til jul. Svoren kan du rute likt som på ribbe, og fettet gir ekstra saftig kjøtt. Server gjerne med klassisk juletilbehør, som rødkål, kokte poteter og god saus. Noen lune epler og svisker er også godt.

Sveip for ukens dessert 👉

Ukens bakst

Julens beste pepperkaker

Over 60 minutter

Vi gir deg oppskriften på en veldig god pepperkakedeig, til julens tradisjonsrike pepperkaker. Pepperkaker er for mange den aller viktigste julekaken, og det er mye juleglede knyttet til dette med å lage pepperkakefigurer og pynte dem med melis og godteri.

Sveip for å kjøpe dine favorittoppskrifter 👉

Velg ut dine middagsfavoritter

Huk av de oppskriftene du ønsker og trykk på bestill. Husk å sjekke om du har noen av varene i oppskriften hjemme. Da kan de slettes fra handlekurven!

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)
Font, Line, Text, Red
Font, Text, Red
Annonsørinnhold