Her er kokkens forslag til ukens meny: Uke 43

TACOHELG: Fredag er den store tacodagen, men hvorfor ikke prøve en ny variant: Fajitas!

Her er kokkens forslag til ukens meny: Uke 43

Denne uken trekker vi frem noen gode familiefavoritter, ekte meksikansk bifftaco og nydelig mør lammestek med risotto! Ukens bakst er brytebrød med myke kanter, fylt med smeltet mozzarella og grønn pesto.

Sveip for oppskriftene 👉

Mandag

Vegetarisk wok med nudler

20 - 40 minutter

Krydret vegetarwok med asiatiske smaker og kjøtterstatning. Sprø grønnsaker, chili, ingefær og soya gir sting og nudler metter godt. Du kan også velge å bruke kylling eller scampi i denne retten.

Sveip for tirsdagens oppskrift 👉

Tirsdag

Laksefilet med ovnsbakte grønnsaker

Under 20 minutter

Laksefilet med ovnsbakt paprika, løk og squash, servert med gode poteter og grønn pesto. Toppet med frisk appelsin blir dette en veldig god, rask og enkel middag for hele familien på under 20 minutter.

Sveip for onsdagens oppskrift 👉

Onsdag

Pasta med kjøttsaus

Under 20 minutter

Familievennlig middagsfavoritt som du enkelt lager på under 20 minutter. Fersk tagliatelle av fullkorn, og ferdig tomatsaus med ekstra grønnsaker. Topp gjerne med revet parmesan.

Sveip for torsdagens oppskrift 👉

Torsdag

Fiskegrateng med makaroni

40 - 60 minutter

Oppskrift på hjemmelaget fiskegrateng med sprøtt lokk, en familiefavoritt med kokt torsk og makaroni. Litt sitron og frisk persille hever smaken.

Sveip for fredagens oppskrift 👉

Fredag

Flank steak Fajitas

40 - 60 minutter

Hva med ekte meksikansk bifftaco i helgen? I denne oppskriften lager vi både frisk tomatsalsa - pico de gallo, og hjemmelagde tortillas. Biff egner seg ypperlig i taco sammen med friske smaker som chili og lime.

Sveip for lørdagens oppskrift 👉

Lørdag

Spicy burger med bacon og chipotlemajones

Under 20 minutter

Om du har lyst på en sterk hamburger med masse smak og «kick», er dette burgeren for deg. Saftig Angusburger med tørrsaltet bacon, sterk ost, chipotlemajones og tomatsalsa med jalapenos er en smaksopplevelse!

Sveip for søndagens oppskrift 👉

Søndag

Surret lammestek med rosmarin- og sopprisotto

40 - 60 minutter

Saftig og mør lammestek servert med kremet risotto og sesongens kantareller. Dette er høstmat på sitt beste!

Sveip for ukens dessert 👉

Ukens bakst

Brytebrød med ost og pesto

Over 60 minutter

Nystekt brytebrød med myke kanter, fylt med grønn pesto og smeltet mozzarella. Kjempegodt tilbehør til alt fra kylling, til pasta eller spekemat.

Sveip for å kjøpe dine favorittoppskrifter 👉

Velg ut dine middagsfavoritter

Huk av de oppskriftene du ønsker og trykk på bestill. Husk å sjekke om du har noen av varene i oppskriften hjemme. Da kan de slettes fra handlekurven!

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)
Font, Line, Text, Red
Font, Text, Red
Annonsørinnhold