Her er kokkens forslag til ukens meny: Uke 41

KJAPP PASTAMIDDAG: Når du har behov for en superrask middagsvariant, slår du til med denne friske og gode tortellinien.

Her er kokkens forslag til ukens meny: Uke 41

Denne ukens meny gir deg enkle hverdagsretter som går raskt å lage. Helgekosen er basert på gode norske råvarer i sesong, nemlig krabbe og lam. Å kose seg med varm te og nybakte scones er også en perfekt syssel nå som høstværet setter inn.

Sveip for oppskriftene 👉

Mandag

Chili sin carne

20–40 minutter

Oppskrift på fyldig og smaksrik vegetarchili med sjokolade og kanel, akkurat som i den autentiske varianten. Kjempegod vegetarrett!

Sveip for tirsdagens oppskrift 👉

Tirsdag

Lakseburger med tzatziki

Under 20 minutter

Saftig lakseburger servert med tzatziki og ruccola i grove, ferske burgerbrød. Enkel og digg fiskemiddag.

Sveip for onsdagens oppskrift 👉

Onsdag

Stroganoff med pølse

Under 20 minutter

En enkel variant av stroganoffgryte med kjøttpølse, servert med potetmos. Med ferdig grytebase og potetmos blir dette en barnevennlig middag på under 20 minutter.

Sveip for torsdagens oppskrift 👉

Torsdag

Tortellini med asparges og spinat

Under 20 minutter

Oppskrift på enkel vegetarpasta med tortellini, asparges, spinat og små tomater. Sausen lager du enkelt av olivenolje og sitron. For ekstra smak kan du ha i hakkede soltørkede tomater og frisk persille.

Sveip for fredagens oppskrift 👉

Fredag

Pepperkrabbe

20–40 minuttter

Gå for herlig fredagskos med pepperkrabbe. Dette er en asiatisk rett med krabbeklør og hjemmelaget saus med blant annet soyasaus, østerssaus, ketjap manis, chili, ingefær og en tydelig smak av pepper. Digg og klissete helgemat!

Sveip for lørdagens oppskrift 👉

Lørdag

Lammecarré med sprø urteskorpe

40–60 minutter

Oppskrift på lammecarré med sprø urteskorpe, rødvinssaus og sellerirotpuré. Lammecarré er svært delikat, saftig og mørt kjøtt som passer perfekt til selskap – eller for litt ekstra kos i lammesesongen.

Sveip for søndagens oppskrift 👉

Søndag

Moussaka

Over 60 min

Moussaka er en gresk rett som minner om lasagne, med lammekjøttdeig, aubergine, ostesaus, tomatsaus og kanel som gratineres.

Sveip for ukens dessert 👉

Ukens bakst

Fine scones

20–40 minutter

Fine scones er en britisk tradisjon til afternoon tea. Serveres helst ferske med «clotted cream» og syltetøy. Du kan også bytte ut clotted cream med pisket krem eller kremost naturell.

Sveip for å kjøpe dine favorittoppskrifter 👉

Velg ut dine middagsfavoritter

Huk av de oppskriftene du ønsker og trykk på bestill. Husk å sjekke om du har noen av varene i oppskriften hjemme. Da kan de slettes fra handlekurven!

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)
Font, Text, Red
Annonsørinnhold