Gi en perfekt julegave
til den som har alt

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Julen nærmer seg med stormskritt, og julekalendere, gaver og bakst må planlegges. Men hva gir du til den som allerede har alt?

Det er vanskelig å være kreativ år etter år, og det hoper seg gjerne opp med ting man egentlig ikke har bruk for. Da kan matvarer og spiselige fristelser være den perfekte gaven, enten som vertinnegave, under juletreet eller bare som en hyggelig oppmerksomhet. 

Kokk og nestleder i MENY-Lauget, Roar Sjåvåg, tipser om at du faktisk kan finne mye bare på ett sted, for eksempel når du handler på MENY.

– Enten du trenger en vertinnegave, julegave eller kalendergave til barna, så finner du dette i butikkhyllene hos oss, forteller Sjåvåg.

Julekalendere

Det har blitt populært å lage pakkekalendere både til små og store før jul. Mange lager julekalender eller adventskalender til venner, søsken eller kjæreste – en koselig tradisjon i førjulstiden for mange! 

Da er det godt å vite at du kan finne alt du trenger til årets pakkekalendere på ett sted. MENY har et bredt utvalg, og gode tips til hva du kan kjøpe.

Når det gjelder julekalendere til barna, så råder Sjåvåg til å ikke bare plukke fra godterihylla, men se litt på hvilke andre produkter de små kan ha glede av.

Her er MENYs tips til hva som kan havne i pakkekalenderen til store og små!

til barna


Tegneserier, pastiller, rosiner, tyggis, undertøy, pepperkaker, smågodt, hårstrikk, hårspenner og tannkrem er gode tips til kalenderen til barna

Til henne

Kalendergaver til damene kan være te, undertøy, sokker, pasta, neglelakk, hårspray, undertøy, biscotti, favorittbladet, leppepomade, en deilig kakao eller kanskje favorittsjokoladen?

til haM

Favorittbladet, sokker, pepperkaker, stylingprodukter, såpe, julemarsipan, sennep, barberskum, boxer eller kanskje spekepølse? Vi har masse å velge i til herrene.

Skal du overraske med en pakkekalender i år, har vi flere gode tips til hva den kan inneholde


FERDIGKALENDERE

For deg som ikke har all verdens tid til overs nå like før julestria, så har MENY et stort utvalg ferdigkalendere til barn og voksne også.

Se MENYs utvalg av årets ferdigkalendere til store og små!

Matgaver

Når julekalenderen er i boks, er det på tide å tenke på julegaver. Også her funker noe spiselig svært fint dersom du er usikker på hva du skal gi. Sjøvåg rekker frem sjokoladekulene fra Jacobs Utvalgte som en sikker vinner for de voksne.

Jacobs Utvalgte har også lekre gaveesker i forskjellige prisklasser som du kan bestille i nettbutikken eller kjøpe i butikk. Perfekt enten som julegave eller vertinnegave.

Se og kjøp gaveeskene fra Jacobs Utvalgte

TIL EN LIVSNYTER:
Deilig kaffe fra Kenya, og belgiske trøfler med sjokoladetrekk. Hva mer trenger man når man skal kose seg litt?

TIL ITALIENEREN:
Denne gaveesken fra Jacobs Utvalgte inneholder blant annet en god olivenolje og en nydelig grønn pesto.

TIL GODTEGRISEN:
Sjokolade, lakris og enda litt mer sjokolade. Den perfekte matgaven til den som liker snop!

GAVEESKER: Matgavene fra Jacobs Utvalgte kommer i ulike størrelser og prisklasser. Foto: MENY

Matgaver på glass

Det skal ikke være vanskelig å smelte hjertet til den som har alt. Legger du litt kjærlighet og omtanke bak gaven, trenger det verken å bli dyrt eller vanskelig. 

Hva med matgaver på glass? Arranger et bakeverksted med noen du er glad i, og legg søtsakene i fine krukker som du pynter etter eget ønske. 

Slik kan du lage spiselige julegaver

hjemmelaget-konfekt-og-sjokoladetrofler.jpeg
alt-til-brownies-sammen-med-oppskriften-er-en-fin-gave-a-gi.jpeg

TIPS!



Visste du at du kan handle alle matvarene dine i MENYs nettbutikk og få det levert hjem på døren?
Les mer om MENYs nettbutikk!

zoopit.png
Streker_Sirkel_Stor2.png
_DSF1353 copy.jpg

TIPS FRA KOKKEN:

– Lag et «kit» med alt du trenger for å lage en rett. Gi bort en pakke med alle ingrediensene man trenger for å lage en kake, en risotto eller en pastarett.

Roar Sjåvåg


888364_package_512x512 kopi.png

Her kan du se hvilke spiselige gaver du kan lage selv eller kjøpe på MENY

Hjemmelagde matgaver

– Kjøp inn alle de deilige råvarene man trenger for en god rett – for eksempel skinke, parmesan, saus og en god pasta. Pakk det inn i cellofan og lever råvarene på døra i en kurv. Da blir gaven en ferdig planlagt middag for familien midt i den travle julestria.

Er du av typen som liker å bake selv, kan du overraske noen du er glad i med hjemmelagde fløtekarameller eller havreflarn. MENY har en oppskrift på karameller som virkelig smelter på tungen! Disse har en holdbarhet på opptil to måneder, og er en perfekt gave å putte i søte, små glass.

Fløtekarameller

Ingredienser:

100 g smør
2 dl fløte
100 g sukker
1 dl lys sirup
1 ts vaniljesukker

Diverse_Kaffekopp_Rd_RGB.png

Brente mandler

Ingredienser:

100 g sukker
1 dl vann
250 g mandler
1 ss meierismør
en klype flaksalt


Brunch, Salad, Meal, Ingredient, Cuisine, Food, Dish
Boeuf  la mode, Roast beef, Rinderbraten, Ingredient, Meat, Cuisine, Food, Dish

TIPS!

Gi et gavekort til noen du synes fortjener litt ekstra matglede i julen! Hos Meny kan du kjøpe et gavekort på en valgfri sum.

Streker_Sirkel_Stor2.png
VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
VG Partnerstudio
©2020 VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)
Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)
Annonsørinnhold