Etterlysning:
Kjenner du sommerens
store hverdagshelt?

Hverdagsheltene får sjelden den oppmerksomheten de fortjener, men dette kan du gjøre noe med. Nominer den personen som du mener alltid står på og jobber, som aldri klager og som har en «sommer uten sommer».

Sammen med MENY og deres beste kokker kan du være med å gi den oppmerksomheten som disse hverdagsheltene fortjener!

For å minne oss om at vi må nyte sommerøyeblikkene, ønsker MENY å sette heltene i fokus.

Og hvem er det som fortjener en slik overraskelse? Det vet bare du!

Slik nominerer du:

Send en kort tekst om hvorfor din venn, kollega eller familiemedlem fortjener en ekstra oppmerksomhet i sommer.

Husk og legge ved kontaktinformasjonen din med navn, telefon- og postnummer. Skriv også navn og telefonnummer på den du ønsker å nominere! Send så mailen din til annonsorinnhold@vg.no, eller klikk her.

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.

Dette er VG Partnerstudio

I samarbeid med utvalgte annonsører utvikler VG Partnerstudio AS innhold av høy kvalitet, som publiseres på VGs plattformer.

Innholdet fra VG Partnerstudio merkes tydelig og med annonsørens logo, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert sammen med en annonsør.

Aksjeselskapet VG Partnerstudio er et separat produksjonsselskap uten tilknytning til redaksjonen. Ingen i studioet jobber samtidig i redaksjonen i VG.

VGs samfunnsoppdrag og rolle som uavhengig redaksjonell gransker påvirkes derfor ikke av VG Partnerstudio.

Torry Pedersen
Ans. redaktør og adm. direktør

Annonsørinnhold ?
VG PartnerstudioLes mer om annonsørinnhold i VG

Dette er et kommersielt samarbeid mellom VG Partnerstudio og Meny. Dette er innholdsmarkedsføring, og ikke journalistikk. VG Partnerstudio er en satsning underlagt VG som leverer innhold etter VGs kvalitetskrav og redaktøransvar, men innholdet er laget av innholdsprodusenter utenfor redaksjonen. VGs redaksjon har ingen rolle i dette samarbeidet. Derfor er VGs redaksjonelle produkt helt upåvirket av dette samarbeidet.