Annonsørinnhold

Hjemmetrening er tatt til et nytt nivå med det nyskapende speilet signert Mentra by SATS. Dette må være framtidens trening, sier Ida Nordby Wesche.

– Det ser absolutt ikke ut som et treningsapparat. Dette kan jeg fint ha midt i stuen. Og det tar ikke så mye plass heller,  sier Ida idet hun pakker opp treningsspeilet som hun har fått levert på døren.

Den 43 tommer store HD LCD-skjermen lyser opp, hvor det utfolder seg en helt ny verden innen hjemmetrening.

– Det ser ganske futuristisk ut! Dette må være framtidens trening.

– Oi, her var det stor variasjon med timer!

Ida blar seg gjennom gruppetimer med blant annet yoga, styrketrening, kardio og dans. Det er alt fra korte 10-minutters økter som er perfekt å klemme inn en stressende hverdag, til lengre program du kan følge over flere uker.

Mentras instruktører er håndplukkede og noen av de beste på sine felt. Hva med en intensiv mageøkt med Camilla Annaniassen? Eller en dansetime med Santino Mirenna? Eller kanskje du vil trene yoga med Elin Dalby? Biblioteket blir oppdatert hver dag med nye timer og live-økter!

Speil, speil på veggen der …

Kjøp Rflex her

Det er med andre ord gruppetimer for alle nivåer og for enhver smak - enten du elsker styrketreningen, vil svette ut på stuegulvet eller lære en TikTok-dans. Det gjør at hele familien kan få glede av treningsspeilet!


Psst: Opp til fem personer i samme husstand kan trene under samme Mentra-medlemskap.  

I tillegg til hundrevis av treningsøkter, kan du fra våren 2022 også booke timer med personlig trener. Treningsspeilets interaktive egenskaper som innebygd kamera og mikrofon, vil nemlig gjøre det mulig å få en-til-en-oppfølging i ditt eget hjem.

Flash photography, Fashion design, Joint, Smile, Shoulder, Product, Neck, Sleeve, Waist, Eyelash

Ida Wesche liker å trene og holde seg aktiv. Det går i joggeturer med hunden Kuling og styrketrening på SATS. De siste årene har hun også fått øynene opp for hjemmetrening.

– Jeg begynte med hjemmetrening under covid, da treningssentrene stengte - og det har jeg fortsatt med etter at sentrene åpnet igjen også, sier 31-åringen og legger til:

– For meg er det supert å kombinere med annen trening, fordi jeg sparer tid ved at jeg slipper å dra fram og tilbake til treningssenteret. Det gjør at jeg kan lure inn en ekstra økt nå og da.


Nye treningsvaner

Hun tenker at speilet også er perfekt for de som ikke er like glad i å trene på treningssenter.

– Dørstokkmila har aldri vært kortere, bokstavelig talt. Med treningsspeilet har du alt du trenger midt i stua, og det minner deg hele tiden på at du bør trene.  


– Treningsspeilet er for absolutt alle som ønsker å komme - eller holde seg - i form, sier Scott Owen, en av Mentras instruktører.

Han har 20 år fartstid som PT. Han påpeker at Rflex er noe av det mest spennende som har skjedd på treningsfronten på veldig lang tid.

Perfekt for de i tidsklemma

–  Speilet er spesielt perfekt for de som sliter med den berømte tidsklemma, men som likevel vil ha trening av høy kvalitet.
Scott forteller at en av de tingene som gjør speilet unikt, og som skiller det fra mange andre alternativer til hjemmetrening via skjerm, er at det er mye større fokus på teknikk og oppfølging.

–  Når du trener, spesielt styrke, er det veldig viktig at du har riktig teknikk. Hvis ikke er det fare for skader. Med Rflex kan du sjekke i speilet om ryggen er rett og om beina er plassert riktig - samtidig som du kan følge med på instruktøren.  
Svetten pipler og pusten er tung etter en fullført HIIT-økt på stuegulvet. Ida trekker fram speilbildet som en av Rflex sine aller beste egenskaper.

– Det er supert at jeg kan følge mine egne bevegelser i fullskala, samtidig som jeg ser instruktøren. Det gjør det lettere å terpe på teknikken. I tillegg gir det ekstra motivasjon til å holde tritt med instruktøren!

Hun mener treningsspeilet tar hjemmetrening til et nytt nivå.

– Rflex gir hjemmetrening en ny dimensjon. Du kan ikke sammenligne det med treningsvideoer du ser på en data- eller TV-skjerm. Med treningsspeilet føles det jo ut som instruktøren faktisk er i stuen, sier hun.

– Neste gang skal jeg prøve en av dansetimene til Santino Mirenna. Jeg klarer nesten ikke å vente … Kanskje jeg bare skal ta en økt til med en gang?

Svetten pipler på stuegulvet

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Mentra by SATS

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)