Annonsørinnhold


Morten Hegseths beste treningstips:

 – Nå har ingen unnskyldning for å ikke trene

VG: ?utm_source=pr&utm_medium=vg_oct&utm_campaign=2022_oct&utm_term=article

AP: ?utm_source=pr&utm_medium=aftenposten_oct&utm_campaign=2022_oct&utm_term=article

BT: ?utm_source=pr&utm_medium=bergenstidene_oct&utm_campaign=2022_oct&utm_term=article

Aftenbladet: ?utm_source=pr&utm_medium=aftenbladet_oct&utm_campaign=2022_oct&utm_term=article

FVN: ?utm_source=pr&utm_medium=fvn_oct&utm_campaign=2022_oct&utm_term=article

Adressa: ?utm_source=pr&utm_medium=adressa_oct&utm_campaign=2022_oct&utm_term=article

E24: ?utm_source=pr&utm_medium=e24_oct&utm_campaign=2022_oct&utm_term=article

Programlederen (36) er frelst av det digitale treningsuniverset fra SATS.

– Jeg elsker treningsspeilet Rflex signert Mentra by SATS! Det gjør at jeg får tid til å trene så mye jeg har lyst til og behov for, sier Hegseth.

Bor du langt unna SATS, ikke er medlem av et treningssenter eller – som Hegseth – sjelden finner tiden til å dra for å trene? Med Mentra by SATS får du nå tilgang til det brede og varierte treningstilbudet til SATS – rett hjem i stua.  

Du får tilgang til hundrevis av treningstimer via Mentra-appen, som gjør at du kan trene hvor og når du vil. Skulle du ønske den fulle opplevelsen, kan du også skaffe deg treningsspeilet Rflex som gjør at du ser både treningsinstruktøren og deg selv i fullskala.

– Det er et helt unikt konsept og det kan rett og slett ikke sammenlignes med andre alternativer til hjemmetrening, sier Hegseth.

Vil du teste det digitale treningsuniverset til SATS? Frem til 30. november får du Rflex-speilet til 6990 kroner og gratis treningspakke (verdi opptil 2199,-) med på kjøpet! Du kan prøve speilet gratis i 30 dager og få pengene tilbake hvis det ikke er noe for deg. Med koden «blackweek» får du også opptil 25% på årsmedlemsskapene til Mentra.

Human body, Chin, Smile, Shoulder, Eye, Beard, Neck, Sleeve, Chest
Shelf, Bookcase, Smile, Sleeve, Door, Shelving, Publication, Shorts

Effektiv trening på egne premisser

Det er ikke til å legge skjul på at Morten Hegseth er en travel mann med mange prosjekter. Podkast, talkshow med Vegard Harm, og sist men ikke minst, dommer i sesongens «Skal vi danse - All Stars».

– Det kan være vanskelig å få trening inn i hverdagen – og det er det nok mange som kjenner seg igjen i. Å skulle sjonglere jobb, tid med familien og i tillegg trene noen ganger i uken er alt annet enn enkelt. Men med Mentra by SATS blir treningen veldig mye mer effektiv.

– Man kan snike inn en økt her og der. Rflex er der liksom alltid når det dukker opp en mulighet til å trene litt. Du trenger ikke planlegge. Det er helt genialt for småbarnsforeldre.

 – Med Rflex vil jeg si ingen har en unnskyldning for å ikke trene, legger Hegseth til.

Hegseth skal skvise inn en treningsøkt før han tar fatt på arbeidsdagen.

Se hva han liker aller best med speilet her:

Fordelen med å ha Rflex-speil er at man har et fysisk produkt som minner deg på å trene og hjelper deg over dørstokkmila. Du har en stor skjerm som kun er forbeholdt trening, uten andre digitale forstyrrelser.

Med treningsspeil fra Mentra ser du også instruktørene i fullskala i tillegg til din egen refleksjon.

– Det føles som instruktøren står rett foran meg. Det gjør at det er mye enklere å utføre øvelsene riktig. I tillegg gir det ekstra motivasjon! Det gjør rett og slett trening gøy.

Dette er Mentra by SATS

Bookcase, Shelf, Product, Smile, Shelving, Publication, Book
  • Mentra by SATS er det digitale treningsuniverset til SATS. Du får tilgang til hundrevis av treningsøkter, kan trene med venner digitalt og få personlig veiledning fra PT. Du kan velge om du vil trene med det interaktive treningsspeilet Rflex eller med Mentra-appen.
  • For å få tilgang til SATS sitt digitale treningsunivers må du har Mentra-medlemskap. Er du SATS-medlem koster det nå under black week 599,- / 1599,- for årsmedlemskap. Er du ikke SATS-medlem er prisen nå 1199,- / 2499,-.

Stjerne-instruktører i eget hjem

Hegseth forteller at han trener best når han får motivasjon av instruktører, istedenfor å trene på egenhånd.

– Det er en av grunnene til at jeg digger Rflex fra Mentra by SATS. Du får tilgang til alle slags mulige treningstimer som styrke, kondisjon på mølle, sykkeltimer, yoga, meditasjon, dans og HIIT – fra ditt eget hjem med sykt flinke instruktører. Du føler at du har Martin Johnsrud Sundby eller Funkygine på besøk.

Se hvordan det gikk da Hegseth hadde time med sitt PT-crush Johan her:

– Investering med en god gevinst

Hegseth trener også på SATS og synes kombinasjonen av hjemmetrening med Mentra og på treningssenter er helt ypperlig.

– På SATS trener jeg hot yoga eller styrketrening med tunge vekter. Mens all annen trening gjør jeg med Mentra her hjemme. Men du trenger absolutt ikke begge deler.

– Er du mer fan av hjemmetrening eller er veldig travel holder det massevis med Mentra-abonnement og Rflex-speil, sier Hegseth og legger til:

– Det er en investering med en veldig god gevinst, vil jeg si!

Morten Hegseth er tilknyttet Max Social, et profilbyrå heleid av VGTV AS i Schibsted. Han er ikke ansatt i VG. VG og Aftenpostens redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette samarbeidet med Mentra by SATS.

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Mentra by SATS

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)