Annonsørinnhold

Store endringer i livet kan gjøre det enda vanskeligere å få plass til trening i hverdagen. For Joakim, Kristiane og Aina har Rflex signert Mentra vært redningen.

For Joakim Bestvold (35) og Kristiane Rabben (37) har det nye, digitale treningsspeilet Rflex gjort trening til en mindre stressende affære i den travle småbarnstilværelsen.

– Rflex har definitivt ført til at vi har mulighet til å trene mer! I en hektisk hverdag med små barn er det ikke lett å få tid til å dra til et treningsstudio, sier Joakim.  

Han og Kristiane bor i et helt nybygd hus i Slemmestad i Asker, sammen med barna på fire og seks år. Treningsspeilet Rflex har fått plass midt i stuen.

– Med speilet kan vi trene hva vi vil når det passer oss. Det gjør at vi kan klemme inn en økt her og der når det åpner seg en mulighet. Vi slipper å planlegge så mye, og det er veldig deilig når man hele tiden prøver å få kabalen til å gå opp, legger Kristiane til.

Bestill Rflex!

Joakim og Kristiane forteller at treningsspeilet har gitt økt motivasjon til å få til tyngre og mer sammensatte økter i sitt eget hjem – med stor hjelp fra instruktørene som gir god veiledning og holder tempoet oppe.

– Hele konseptet med speil og skjerm er genialt. Det gjør det enkelt å se seg selv når du gjør øvelsen, samtidig som du ser instruktøren.

–  Rikt utvalg

På Rflex finner du treningstimer fra Mentra innen blant annet styrke, kondisjon, yoga, dans og fleksibilitet.

–  Innenfor disse gruppene er det igjen et rikt utvalg av økter! Noen mikser forskjellige treningsformer, mens andre økter går i dybden og gir mer spesialisering, forklarer Joakim.

Vil du svette ut, kan du slenge deg på en HIIT-økt. Eller vil du terpe på skiteknikken? Få hjelp fra skilegenden Anders Aukland som har et program du kan følge over flere uker, «Get fit for skiing»! Eller ta deg en morsom dansetime med musikk fra de siste tiårene med proffdanseren Santino Mirenna.

Kristiane og Joakim trener mest hver for seg, men har også prøvd seg på noen økter sammen. Noen ganger hiver til og med barna seg med på hopp og sprett!

– Jeg bruker speilet mest til styrkeøkter eller til korte og intensive kondisjonstimer, sier Kristiane.

- En av mine favoritt-timer er Tabata med Camilla Annaniassen. Hun får meg alltid i godt humør!

Joakim liker best timene som går på utholdende styrke og kjernemuskulatur. I tillegg kjører han en del yogatimer for å få bedre bevegelighet, balanse og kroppskontroll.

– Jeg liker å variere en god del når det kommer til type timer og instruktører. Og det er en av grunnene til at jeg er så glad i Rflex: Det er så stort utvalg at jeg kan finne en ny time hver gang, sier Joakim.

– Men styrketimene til Scott Owen er jeg veldig fan av!

Rflex kom på markedet høsten 2021 og er i stadig utvikling med forbedringer og nye egenskaper. Derfor er Mentra by SATS avhengig av tilbakemeldinger fra brukerne.

– Vi har gitt beskjed om enkelte tekniske løsninger og brukeropplevelser som kan bli enda bedre, og fått svar fra Mentra at de alltid ser på muligheter for å utbedre, sier Joakim.

Treningssenter i eget hjem

– Det beste med Rflex er at jeg får treningssenteret hjem i stua, slik at jeg kan ta vare på min egen helse i best mulig grad – samt tilby ungene mine det samme, sier Aina Usken (48).

For Aina ble Rflex en reddende engel da treningssentrene stengte på grunn av corona-restriksjoner.


– Da SATS stengte, gikk treningsrutinene mine i vasken. Jeg forsøkte lenge å løpe og gå turer ute, men det er rett og slett ikke nok for meg. Jeg trenger et mer regissert opplegg!

Rflex-speilet står i kjelleren i huset på Nordstrand i Oslo, sammen med litt annet treningssutstyr. Hun forteller at treningsspeilet fungerer godt i hennes hverdag. Aina tar gjerne en økt i løpet av arbeidsdagen, som stort sett foregår på hjemmekontor.

– For meg er dette mye mer effektiv trening. Jeg tror ikke jeg kommer til å trene på senter igjen, sier Aina.

– Jeg liker best å trene pilates eller yoga med favoritt-instruktøren Vibeke Klemetsen.

For hele familien

Aina bor sammen med de to barna sine i tenårene. At de kan trene under samme abonnement som henne, gjør speilet verdt hver krone.

Med Mentra-medlemskap kan nemlig opptil fem personer i samme husstand trene under samme abonnement.

– Jeg og datteren min trener pilates sammen. Og jeg har prøvd å henge meg på en av de avanserte dansetimene som datteren min liker. Hun er aktiv danser, så jeg sliter litt. Men det er kjempegøy!

– Fremtidens verktøy

Aina, som jobber innen helseteknologi, mener Rflex gjør at hun kan ta kontroll over egen helse og trening – og ikke la virus, dårlig vær og fulle gruppetimer på senteret hindre henne.

– For meg, som har en spesiell stor interesse for alt av teknologi som kan fremme helse, så er treningsspeilet helt magisk, sier Aina og legger til:

– Et slikt speil er fremtidens verktøy! Jeg har stor tro på at veldig mange vil oppdage denne gaven til seg selv og familien i årene som kommer.  

Hun mener at arbeidsgivere som ikke har anledning til å støtte ansatte ved å dekke treningsavgift eller ikke har treningsrom på arbeidsplassen, burde investere i Rflex.

– Alle har plass til dette speilet, og det er en fin måte å få ansatte til å røre på seg i for eksempel lunsjen, eller før eller etter jobb.

Interior design, Living room, Plant, Lighting, Comfort, Houseplant, Flowerpot, Floor, Flooring, Wall

Q&A

Hvor mye plass tar det?
Det måler 40 millimeter tykt, 140 centimeter langt uten fotfeste og veier 29 kilo. Husk at du bør ha litt plass foran speilet til å bevege deg.
Trenger jeg noe mer utstyr?
Nei. Til noen av timene kan det være fint med en treningsmatte, og hvis du har lyst kan du bruke for eksempel vekter eller treningsstrikk.
Hvor kan jeg ha speilet?
Hvor som helst i hjemmet ditt, så lenge du har tilgang til en stikkontakt og Wifi. Rflex er inspirert av skandinavisk design og fungerer som et vanlig speil når det ikke er er slått på.
Hvor mye koster det?
Rflex koster 6990,- Du kan betale full pris med én gang eller velge delbetaling. Mentra-medlemskap koster 349,- kroner i måneden eller fra 199,- hvis du allerede er medlem i SATS.

– De samme fordelene som på et treningssenter

Shora Jahromi (33) er en av de mange erfarne instruktørene i Mentras stab.

–  Det er veldig gøy å være en av instruktørene til Mentra, for dette er en gjeng av ypperste klasse, sier Shora.

Hun har spilt fotball og trent styrke i en årrekke, vært instruktører på SATS og kan til og med skilte med tittelen Norgesmester i boksing fra 2012.

Shora har lagt den profesjonelle boksekarrieren på hyllen, og nå holder hun timer innen cardio, styrke - og selvfølgelig boksing - hos Mentra. Det er ingen tvil om at den sprudlende personligheten hennes trenger gjennom det 40 millimeter tykke treningsspeilet.

– Jeg elsker å spre treningsglede! Og det er ekstra gøy å gjøre det med Rflex som er en spennende og ny måte å trene på, sier Shora.

TIDLIGERE PROFFBOKSER: Shora Johrami er en av instruktørene til Mentra. Du kan bli med Shora på on demand og live-økter i boksing, cardio og styrke!

Når hun holder live-økter, pleier hun alltid å pushe og motivere de som er med på timen. Via en skjerm i studio kan Shora se hvor mange som er med på livetimene.

– Det er også mulig å sende virtuelle shout outs, slik at man kan heie på hverandre selv om man ikke trener i samme rom, sier hun.

Selv om Rflex er hjemmetrening, får du mange av de samme fordelene som ved å være på et treningssenter.

Du får tilgang til utallige treningsprogram og gruppetimer av høy kvalitet. Og du får hjelp av proffe instruktører og personlige trenere som motiverer deg.
Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Mentra by SATS

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)