Prøv Mastercards nye betalingsløsning og få et gratis produkt

BliVakker.no er blant landets mest populære nettbutikker. Nå inngår de et samarbeid med Mastercard som skal gjøre handleopplevelsen din langt bedre.

I løpet av sine ti år har nettbutikken BliVakker.no befestet seg som Norges største nettbutikk innen personlig pleie og kosmetikk, og en av landets største uansett bransje. 1,1 millioner ordre, 3,5 millioner varer og 800.000 kunder i Norge sier sitt.

Og i et forsøk på å gjøre opplevelsen enda bedre for deg som kunde, har de inngått et samarbeid med Mastercard om å tilby deres nye betalingstjeneste, Masterpass.

FORNØYD: Kolbjørn Ertzeid, finansdirektør i Brandsdal Group, er fornøyd med at kundene til BliVakker.no nå kan betale med Masterpass.Foto: BLI VAKKER

– Vi ønsker alltid å forbedre opplevelsen av nettbutikken vår. For oss er det veldig viktig at betalingsløpet er enkelt og sikkert for kundene våre. Og det får man med Masterpass, sier Kolbjørn Ertzeid.

Han er finansdirektør i Brandsdal Group. Konsernet omsetter for rundt 800 millioner kroner og består av nettbutikker som Netthandelen.no, Cocopanda og BliVakker.no.

Bruk Masterpass – få et produkt gratis på BliVakker.no

Betalingsløsningen Masterpass er nå å finne i en rekke nettbutikker i Norge, som Lindex og Nordisk Film Kino. I tillegg brukes «lommeboken» hos over 340 000 andre butikker og nettbutikker rundt om i verden. Nå er BliVakker.no lagt til på den listen. Og det kan du dra nytte av.

– Fra 11. september vil alle som betaler med Masterpass på BliVakker.no få et av BliVakkers bestselgende produkter med på kjøpet, til en verdi opptil 199 kroner. Det er jo ganske så bra, sier Mats Taraldsson.

Han er leder for digital forretningsutvikling hos Mastercard i Norden og Baltikum og forteller videre at man med Masterpass kan betale på nettet og i apper fra hvilken som helst tilkoblet enhet, i Norge og 36 andre land verden over. Det er raskt, trygt og enkelt.

NB: Tilbudet gjelder fra 11. september og til og med 31. desember, men så lenge lagerbeholdningen rekker.

– I 2015 ble nesten to av tre nettkjøp med norske betalingskort gjort i utenlandske nettbutikker. I tillegg utgjorde betalinger fra utenlandske kort hele 31 prosent av den totale verdien av kortbetalinger på nett i Norge, sier Inge Kjønnøy direktør for Mastercard Norge.

Den store aktiviteten på tvers av landegrensene viser viktigheten av å ha internasjonale betalingsløsninger som Masterpass, mener han.

– Med Masterpass digitaliseres kortbetalingen og du trenger ikke lenger å ha fysiske plastkort tilgjengelig når du handler på nett. Du kan derfor nå raskt, enkelt og sikkert handle fra alle tilkoblede enheter hvor som helst, med bare noen få tastetrykk, sier Mats Taraldsson.

Slik bruker du Masterpass

Masterpass fungerer gjennom at man legger inn alle kort- og leveringsdetaljer på samme sted.

Informasjonen lagres trygt i den digitale lommeboken, slik slipper forbrukeren å oppgi kortdetaljene for hvert enkelt kjøp.

I Norge er Masterpass en åpen betalingsløsning. Dermed kan du fortsatt registrere deg som Masterpass-bruker selv om du ikke er kunde i en av de utgivende bankene , eller .

Du kan også registrere deg underveis i en kjøpsprosess ved å trykke på Masterpass-knappen i nettbutikken, eller på .

Det er kostnadsfritt å registrere seg og bruke Masterpass. For betaling med kort gjelder de alminnelige vilkårene for bruk av kortet, og renter, gebyrer og kostnader kan påløpe i samsvar med din avtale med kortutsteder.

FAKTA

Slik bruker du Masterpass på BliVakker.no

  1. Velg Masterpass som betalingsløsning fra handlekurven.

  2. Velg en bank på listen. Dersom din bank ikke er på listen kan du velge en av de andre bankene som tilbyr digitale lommebøker til alle norske forbrukere.

  3. Logg inn ved bruk av BankID på mobil eller egen BankID fra din bank.

  4. Skriv inn din e-post og telefonnummer.

  5. Bekreft betingelser ved bruk av din BankID på mobil.

  6. Fyll inn din personlige informasjon med minst ett betalingskort samt leveringsadresse du ønsker varen tilsendt.
    (dette må du kun fylle inn første gangen, og vil gå automatisk neste gang)

  7. Når du har valgt et kort du ønsker å betale med, blir du sendt videre til kassen, hvor du da kan velge en av våre bestselgere gratis, før du fullfører ordren ved å bekrefte bestillingen.

  8. Da har du betalt med Masterpass og din ordre er på vei!

Henter video....