Nå blir det enklere å betale kinobilletten

Med Masterpass kan du nå betale for filmen med noen få tastetrykk på mobilen, så rekker du både kjøpe popcorn og drikke før filmen starter.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Jørgen Aasbrein Paulsen (25) fra Oslo er en av dem som allerede har tatt i bruk den nye tjenesten Masterpass fra Mastercard, da han sist helg var på kino.

– I blant er jeg redd for at noen kan hacke meg for å få tak i kortinformasjonen min, men med Masterpass føler jeg det er tryggere å handle på nett.

Siden Jørgen er kunde i SpareBank 1, har han som mange andre nå fått tilgang til den digitale lommeboken Masterpass, der du trygt og enkelt kan lagre alle bank- og kredittkort samt leveringsinformasjonen din digitalt.

– Det var veldig greit å bruke Masterpass når jeg først fikk logget meg inn og det fungerte veldig bra i kombinasjon med BankID på mobil, sier Paulsen.

Nysgjerrig? Les mer om hvordan du kan laste ned Masterpass.

Kampanje: Få 2 kinobilletter til prisen av 1 ved å betale med Masterpass hos Oslo Kino frem til 15. august 2017
ENKELT: Med Masterpass kan du nå enkelt bestille billetter med bare noen få tastetrykk.
ENKELT: Med Masterpass kan du nå enkelt bestille billetter med bare noen få tastetrykk.

Enklere for kinogjestene

Hos Oslos største kinoaktør, Nordisk Film Kino, merker de at kinogjestene ønsker seg kjappere og enklere betalingsløsninger.

– Mange bestiller kinobilletter tett opp mot forestillingsstart, og har brukt tid på å bestemme seg for film, kinosal, samt koordinering med venner og familie, sier Erlend Bøksle som er markedsdirektør i Nordisk Film Kino.

Slik går du frem: Ved å klikke her kan du også få Masterpass

RASKERE BETALING: Markedsdirektør i Nordisk Film Kino, Erlend Bøksel, er fornøyd med å kunne tilby kinogjestene Masterpass.
RASKERE BETALING: Markedsdirektør i Nordisk Film Kino, Erlend Bøksel, er fornøyd med å kunne tilby kinogjestene Masterpass.

Selskapet er en av de første aktørene i Norge som har åpnet opp for betaling med Masterpass.

– Vi ønsker at det skal være både enkelt og raskt å bestille kinobilletter, så vi er derfor glade for å kunne tilby Masterpass til våre gjester.

Bøksle ser også at stadig flere velger å bruke mobiltelefonen for å kjøpe kinobilletter når de skal ut å hygge seg med venner eller kjæresten. Å taste inn kortnummer, utløpsdato og CVV-nummer kan ofte være tungvint og ta lang tid på mobilen.

– Vi jobber derfor kontinuerlig med å optimalisere brukeropplevelsen både på desktop og mobil. Det er derfor fint å kunne være tidlig ute med nye tjenester som forenkler transaksjonen for kinogjestene våres, sier Bøksle.

Kampanje: Få 2 kinobilletter til prisen av 1 ved å betale med Masterpass hos Oslo Kino frem til 15. august 2017

Kjapt og sikkert

Også hos Mastercard er de fornøyde med å ha fått med seg Nordisk Film Kino med på laget.

– Vi er veldig glade for samarbeidet med Nordisk Film Kino og det er bra at kinogjestene nå får mulighetene til å betale for billettene sine trygt, kjapt og enkelt gjennom Masterpass, sier Mats Taraldsson, som sjef for digital forretningsutvikling i Norden og Baltikum hos Mastercard.

ENKLERE: Mats Taraldsson i Mastercard forteller at din nye digitale lommebok både blir rask og sikker å bruke når du skal betale digitalt.
ENKLERE: Mats Taraldsson i Mastercard forteller at din nye digitale lommebok både blir rask og sikker å bruke når du skal betale digitalt.

I mai lanserte Mastercard den digitale betalingstjenesten Masterpass sammen med Eika Gruppen, Resurs bank og SpareBank 1 i Norge.

– Vi vet at forbrukerne krever enkle og sikre betalingsmetoder. Med Masterpass kan du heller sitte i sofaen eller på bussen og gjennomføre handelen med noen få tastetrykk, sier Mats Taraldsson i Mastercard.

Han forteller at det skjer mye spennende på utviklingen av fremtidens betalingsmåte.

– Fremover vil vi også jobbe for at du også skal kunne betale med Masterpass i butikken med kontaktløs betaling. Da trenger du ikke lenger å ha med deg lommeboken, siden alle kortene dine er lett tilgjengelig på telefonen din.

Slik kan du begynne å bruke Masterpass allerede i dag

Når du skal betale på nettet eller i apper kan du fremover velge å trykke på Masterpass-knappen, for så å logge inn i den digitale lommeboken din med BankID eller BankID på mobil. Når du har valgt kort og leveringsadresse vil du enkelt kunne gjennomføre kjøpet. Du registrerer deg som Masterpass-bruker via banken din. Du vil også ha muligheten til å registrere deg som Masterpass-bruker underveis i en kjøpsprosess, hvis du allerede ikke har opprettet en bruker.

Masterpass er i dag tilgjengelig i over 37 land verden, hvorav 21 europeiske land. I Norge kan du allerede bruke tjenesten blant annet til å kjøpe kinobilletter hos Nordisk Film Kino og eller hos en av de 340.000 andre internasjonale forhandlere som har knyttet seg til Masterpass. Du kan lese mer om Masterpass her.

Det er kostnadsfritt å registrere seg og bruke Masterpass. For betaling med kort gjelder de alminnelige vilkårene for bruk av kortet, og renter, gebyrer og kostnader kan påløpe i samsvar med din avtale med kortutsteder.

Mer innhold fra Mastercard:

tracker